https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Druže care, vrati naše pare

Milovan Brkić

''Druže vrhovni komandante, izveštavam vas ....'' - ovim rečima se obratio načelnik General-štaba Ruskih oružanih snaga Gerasimov Vladimiru Vladimiroviću Putinu, povodom referisanja o ulasku ukrajinskih oružanih snaga na teritoriju Rusije.

Drug vrhovni komadant je, kobajagi, bio ljut i uvređen. Nije izdao naredbu da se Ukrajini zvanično objavi rat, što je bilo za očekivanje. Portparolka ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je dva dana ranije razotkrila namere druga vrhovnog komandanta Vladimira Putina. Rekla je - da su Ukrajinci ranije prihvatili predlog druga vrhovnog komandanta da Krim ostane u sastavu Ruske Federacije, mogli su sačuvati sve ostale teritorije. (I da na njih dovedu NATO trupe...)!

Da, ovo je rekla ova našmrkana gospođa, konkubina ministra Sergeja Lavrova. Džabe Ustav RF, džaba odluka o referendumu, molba odcepljenih republika da se pripoje Ruskoj Federaciji, džabe odluka Dume, i Saveta za nacionalnu bezbednost, Saveta federacije... koji su tri otcepljene od Ukrajine republike, u kojima živi, vekovima, više od devedeset odsto etničkih Rusa, proglasili teritorijom RF, dovoljno je da vrhovni komadant to vrati jednom svojom zapovesti, što bi moglo i da se desi, ako mu opet sa zapada obećaju da će biti lider ''novog svetskog poretka''. Kada su mu to pre više od deset godina obećali, on je drukčije vladao Rusijom!

Obaveštajni mentor druga Putina, Nikolaj Leonov (rođen 1928. godine) u dva teksta koje sam objavio u ovom magazinu, opisao je položaj svoje zemlje i njenu budućnost. linkovi (https://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=358&cl=30 ) i (https://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=388&cl=29).

I u crnačkim afričkim plemenima se odavno oslovljavaju sa gospodine, ali ...

Samo emisiju Aktuelnosti na Happy televiziji svako veče prati više od pola miliona građana Srbije. Uključujući i mene. Hiljade Srba se prijavilo i otišlo u Rusiju da se bori na strani Specijalne vojne operacije. Stotine demonstracija podrške održano je u Beogradu, čak i onda kada je Ukrajinac Harčenko zabranjivao da se podrška pruži ispred Ambasade, nakon što su njegovi sunarodnici planirali i digli u Moskvi tržni cenatar.

Kako su nam drugovi iz Moskve vratili.

Aleksandar Arkadijevič Bocan-Harčenko je aktuelni je Izvanredni i Opunomoćeni Ambasador Ruske Federacije u Republici Srbiji. Ukazom (druga) Predsednika Ruske Federacije br. 256 od 10. juna 2019. godine poslat je u Beograd. Isteklo je pet godina, a on je i dalje na mestu odakle se sveti Srbima.

Ambasador je po narodnosti Ukrajinac. Rođen je u Harkovu. Njegov rođeni brat je ambasador Ukrajine u Japanu!

Magazin Tabloid je objavio njegovu biografiju i aktivnosti u Beogradu. Gospodin Bocan Harčenko ima vrlo uspešne poslovne odnose sa Vučićem. Servisira ga, za velike pare, informacijama koje dobija od ruskih spec službi. Sprečava skoro svaki kontakt srpskih proruskih intelektualaca sa Rusijom. Piše lažne izveštaje i tera službenike da ih potpisuju.

Vučić svakog meseca, na ruke, plaća Harčenku debele svote novčanica, kao, on plaća ''momke iz Spoljne obaveštajne službe RF da mogu da rade u Srbiji! Sprema sina g. Harčenka da se nastani u Srbiji i dobije pretplaćeno mesto u NIS-u. Traži da Spec službe RF rade na uklanjanju opozicionih aktivista u Srbiji, koji kritikuju Vučića zbog desetine milijardi koje je pokrao i za preko 100 milijardi kojima je zadužio Srbiju, uz to rasprodajući resurse, imovinu Srbije...

Portparol druga Vladimira Putina, Dmitrij Peskov, spada među vrlo korumpirane službenike administracije. Poslanik Dume Aleksandar Babakov ugovara ručkove g. Peskova sa svojim klijentima, odbeglim tajkunima iz drugih zemalja, koji plaćaju desetine hiljada za ručak na kojem se slikaju sa Babakovim i Peskovim. Portparol ima petoro dece iz više brakova. Kćerke mu žive u Londonu i provode se.Usput Babakovu saopšti i informacije koje su državne tajne. A gospodin Babakov je državljanin Ukrajine, Izraela, Rusije i Srbije...

Po preporuci ambasadora Harčenka dvoje navodnih opozicionara iz Beograda, Milica zavetnica i Boško Obradović sastali su se u Skoplju na ručku sa ministrom Lavrovim i njegovom konkubinom Marijom Zaharovom.

''Nemojte ih slati'' - govori Harčenko kroz nos,- praznih ruku na taj sastanak, savetovao je on Vučića. I on im je tutnuo u ruke po 600 hiljada evra!

Na izborima su propali ovo dvoje miljenika Harčenka, ali je Milica dobila mesto u Vladi. Boško se postideo poigravanja sa njegovim ugledom i povukao se iz poltike.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin nisu se čuli dve i po godine. To možda i ne bi bila neobična vest da svojevremeno Vučić nije uredno obaveštavao javnost o svakom kontaktu s ruskim predsednikom, da nije govorio da se s njim uvek konsultuje i da ga pita za savet, te da nije s ponosom nosio nadimak "mali Putin". Prema mišljenju upućenih jasno je da je u toku realizacija onoga s čim se srpski predsednik prethodnih godina pismeno i usmeno saglasio i to u pregovorima sa zapadnim liderima. Zato je i komunikacija sa Kremljom "zamrla".

U još jednom televizijskom nastupu, ovog puta u emisiji "Hit tvit" na Pinku, predsednik Srbije govorio je o ratu u Ukrajini, o planovima Zapada da započne sukob s Rusijom i o tome da ga strani zvaničnici često pitaju šta kaže ruski predsednik Vladimir Putin.

Vučić je potvrdio da se sa njim nije sastajao duže od dve godine, ali da može da se čuje sa njim kada god on hoće! Ali neće, rekao je.

Zamenik ministra spoljnih poslova Aleksandar Gruško došao je besan u Beograd, a otišao još ljući nakon razgovora sa Vučićem o njegovim prevarama u razgovorima sa Rusima.

Dva dana kasnije, da bi to ispeglao, Vučić je pozvao Harčenka na razgovor. Saopštili su da su razgovarali o proslavi dana oslobođenja Beograda (20 oktobra)!

I pored svega, portparolka Segeja Lavrova je na pasja usta osudila građane Srbije koji protestuju protiv otvaranja rudnika litijuma po Srbiji, pod pritiskom Olafa Šolca, navodeći da oni spremaju novi Majdan.

Oni koji plaćaju i navijaju gospođu Zaharovu, pred početak uvođenja sankcija Ruskoj federaciji, oprali su u Srbiji, peko Sberbake oko 300 milijardi dolara i evra, a banku potom utopili Miodragu Kostiću (AIK banku), čiji zet je biznismen iz Ukrajine!

Druže predsedniče Vladimire Vladimiroviču, sigurno ste prezauzeti poslom. Ali, gledajte da nam odgovorite što pre, otkuda Vučiću 2,2 milijarde evra na računima u Moskvi? Vratite nam te pare, pa ga čuvajte do mile volje. Nismo prvi koje je ruska elita surovo prevaila i opelješila. Učinili ste to i svom narodi. U Vladi koju ste postavili, samo četri ministra su etnički Rusi!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane