Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tik-tak

Sve što je ljudsko nije mi strano

Ljubica J. Tinska

 

Vidim, digla se velika frka oko seksualnih opredeljenja, ljudi se podeliše u grupe. Kod nas u Srbiji čim se postavi zagonetka - narod se podeli. Ništa nam nije slađe od svađe. A i jedni i drugi bi u guzu.
Zagonetka pri tom nema rešenje, a to je priznajem, uvek teško "svariti".
Vidim, provlače se teške reči.
Prirodno ili neprirodno? Moralno ili nemoralno? Lepo ili odvratno? Ok, odvratno je kada muškarac guzi muškarca, ali je "baš lepo" kada dizelaš guzi mlađanu droljicu ili kada se na nacionalnoj televiziji pipkaju devojčice ili "treskaju" već "tuknute" nazovi striptizete sa svojim celulitičnim dupetima, sa pričvršćenim mikrofonom za glavu tako da jednom rukom može da gura vibrator, a drugom da se pipka i to sve dok razgovara sa "gospodinom moralnim" koji se javio na telefon sa malog ekrana jer on nije nastran kao "oni drugi" njemu se diže na matoru drolju. Zato se to pušta na TV, jer to je ok, a i u redu je da to naša deca vide ako kojim slučajem ne spavaju. Možda treba i da gledaju porniće da vide kako su nastali, mislim na one "fine" porniće sa čikom i sekom, a ne one ne daj Bože nastrane sa pederima ili lezbosima (iako je ok takođe da se seke među sobom pipaju, ali one "fine" seke koje se pipkaju samo zato da se čikama "digne", mislim onim "finim" čikama, što im se diže na seke). Uostalom, ne prodaju li se po Knezu, između filmića i crtaća baš i pornići. Ali to je verovatno zato što su to oni "moralni" pornići, a ne oni "nemoralni, nastrani ili neprirodni".
E sad, kako se već ti "moralni" pornići prodaju diljem našeg belog grada, ne vidim zašto se ne bi prodavali i oni "nemoralni". Meni matorac koji guzi klinku je valjda manje odvratan od matorca koji guzi klinca. Ili je problem u onom koji je "gužen". A onda smo svi nemoralni jer nas "guze" kako hoće istina ne baš uvek fizički, ali da li to znači da se "važi"samo fizičko guženje i da je samo ono nemoralno? Šta ćemo onda sa duhovnim guženjem, i to protiv nečije volje? Šta ćemo sa duhovnim silovanjem cele jedne nacije? Tešimo se, kao, to vam je "surovi kapitalizam" - da, kad bismo se zezali, meni više liči na "guženje" (akcentujem - i to protiv volje naguženog) kada ljudsko biće radi za 2,5 evra na sat (za koje pritom treba da moli i čeka), ali to je pretpostavljam "moralno guženje" pa se "ne računa"?
 Neke stvari treba činiti iza zatvorenih vrata, a to su stvari lične prirode. Svako ko ih čini javno biće javno i osuđivan jer prirodno je i svojstveno ljudima da osuđuju jedni druge za ono što i sami čine.
Zašto bi neko pravio predstavu od svoje intime, a onda se čudio što je osuđivan. Pa šta je očekivao - aplauz? Holivudsku slavu? Mene ne zanima što si ti nimfoman, homo, lezbo ili hetero. Eksponiranje te vrste je nepotrebno. Ajmo sad svi da forsiramo društvo sa svojim sklonostima. Nije gora Gej parada od "slučajno odbeglog" pornića neke očajne "zvezde" kojoj slave nikad dosta. I jedno i drugo je eksponiranje intime.
Odvratni su i najlepši mladić i devojka u trenutku vođenja ljubavi ukoliko je to javno. Ako vam nije odvratno to je zato što ste "voajer", a to se ako niste znali, takođe smatra nastranim, kao i seks pripadnika istog pola. Možda bi sad trebalo da napravimo skalu nastranosti pa da se ponovo "podelimo" po višem ili nižem stepenu, čisto da bismo znali koji od nas je "bolji" od onog drugog i u kom ćemo prstenu Danteovog pakla provesti večnost?
Prirodno je sve, dopalo se to nekom ili ne.
U ljubavi nema pravila.
Moralno je tek ponešto.
Evropa je izopačena, a opet, svi bismo u Evropu, nismo li onda mi nacionalno izopačeni?
U Srbiji opet, od dva muškarca koja se vole postoje daleko izopačenije stvari. Flašica vode "Rosa" od 200 ml po ceni od 80 dinara koja se prodaje u Mc Donald's-u, jedna jedina eho mašina na Kliničkom Centru glavnog nam grada . Plata od 16.000 dinara. Gladna deca. Gladni starci. "Svinjokolj", maloumni - kauboji - panduri - ubice. Nemoralno je kada sa sinom od petnaest meseci koji ima temperaturu 40 i vrišti od bolova uletim u Dom zdravlja, a medicinska sestra, koja me pri tom iz viđenja već odavno zna jer sa malom decom često posećujete ustanove tog tipa, me pita da li znam da se "taj pregled plaća", jer je moj sin igrom slučaja iako srpski državljanin, rođen u Londonu (besplatno iako je srpski državljanin). Tom prilikom sam poslednje pare dala za taksi da bih stigla do doma zdravlja, a da nisam imala pare za taksi sigurna sam da bi i taksista imao više razumevanja. Međutim, kada sam joj rekla da ću joj kasnije platiti hladno je rekla "trebalo je to ranije da mi kažete". Hej!? "I šta bi bilo tada", baš sam je upitala, ali ona je po starom srpskom šalterskom običaju već gledala negde pored mene sa blaziranim izrazom lica. Pa neće valjda Srpsko Zdravstvo propasti zbog mojih 400 dindži plaćenih sa zakašnjenjem? Inače, sestra je bila hetero, ali očigledno hetero-tresh.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane