Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag


      Mafija
     
      Janez hara Beogradom
     
      Milica Grabež

     
      U ratno vreme devedesetih godina, anonimni Slovenac Peter Matić otvara četiri fri-šopa zajedno sa Markom Miloševićem, sinom tadašnjeg srpskog predsednika. Neki su bili locirani na graničnim prelazima, a jedan od njih u neposrednoj blizini Američke ambasade u Beogradu.
      Odatle pa do prijateljstva sa tadašnjim srpskim premijerom Mirkom Marjanovićem nije bilo daleko, pa je sklopljen ugovor po kome je obezbeđenje Petera Matića postalo obezbeđenje srpske kompanije Progres, u kojoj je Marjanović bio dugogodišnji direktor.
      Predhodno je Peter položio ''test provere''. Zbog šverca cigareta proveo je 1997. godine 40 dana u Okružnom zatvoru u Beogradu. Označen je kao vođa jedne švercerske grupe u policijskoj operaciji Mreža, ali nije optužen za šverc duvana pred Specijalnim sudom u Beogradu!
      Očigledno da mu je status Slovenca lojalnog svakom režimu, otvarao sva vrata u Beogradu pa je nakon oktobarskog prevrata 2000. godine, uz pomoć Zorana Janjuševića, prisnog saradnika novog srpskog premijera Zorana Đinđića, nastavio svoj posao.
      Takođe uz pomoć Zorana Janjuševića, ubrzo postaje blizak s premijerom Zoranom Đinđićem i nesmetano nastavlja svoj biznis. Kupuje fabriku čarapa Partizanka i gradi ultraluksuzne apartmane.
      Na Novom Beogradu, u ulici Dušana Vukasovića, gradi novi tržni centar, a u Knez Mihajlovoj ulici kupuje preduzeće Elektrotehna usled čega nastaje žestoki obračun među zaposlenima i, očito korumpiranim rukovodstvom. No, ubrzo Matić pretvara zgradu Elektrotehne u robnu kuću "Planet". Za 2.600 kvadratnih metara najskupljeg prostora na Balkanu, platio je samo četiri i po miliona evra, mada su sve procene govorile da je prodaja ispod 15 miliona evra čisti kriminal.
      Nakon što je Miodrag Kostić i njegov MK Komerc kupio i renovirao bivšu zgradu CK, Peter Matić kupuje i ovaj objekat. Prethodno učestvuje sa Kostićem u ovoj operaciji koja je očigledno za njega i bila predviđena. Pored direkcije Srbijašuma na Novom Beogradu, Matić je izgradio nov, supermoderan poslovni objekt. Gradi Citroenov servis u beogradskoj opštini Čukarica i zajedno sa Milijom Babovićem u taj posao ulaže četiri miliona evra.
      U vreme vladavine pokojnog gradonačelnika Beograda
      Nenada Bogdanovića i njegovih ljudi, Peter Matić i konačno postaje apsolutni gospodar glavnog grada Srbije, pa se za njegove potrebe menjaju i donose zakoni, ''demokratske'' vlasti mu poklanjaju hektare gradskog građevinskog zemljišta i stavljaju na uslugu svu potrebnu logistiku kako bi zazidao ionako naružen i ponižen Beograd.
      Kap koja je prelila čašu je divljačka gradnja ružnog sarkofaga koji je nazvao tržno-poslovnim centrom UŠĆE, i to na sred gradskog parka, na ulazu u Novi Beograd. Jedan drugi betonski bunker zamotan u staklenu oblandu podiže u srcu starog grada, tačno preko puta bivše Savezne skupštine. A planira još mnogo toga. Ima li ikoga ko može da stane na put ovom čoveku i kriminalcima na vlasti koji su ga ovde doveli ? On je omiljeni lik srpskog predsednika Borisa Tadića, koji obožava Peterove novce. A Janez ozbiljno radi, i sve njegove firme su registrovane u Mariboru, i ako neki revnosni tužilac u Srbiji odluči da stane na rep njemu i njegovom oholom zaštitniku Borisu Tadiću, Peter će da digne dževu, njegova dežela Slovenija ima da stane iza svih njegovih pljački, koje sada prevazilaze brojku od pola milijardi evra. Beograđani, računajte na njegove nove pljačke.
     
     

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane