Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Krici i odjeci

Što je tvoje, to je moje

U srpskoj javnosti je poznat kao vlasnik kompanije Moto Rolo, kupac trgovinskog lanca "XY Trade Beograd", prijatelj grčkog milijardera Spanopulosa i osvedočeni pljačkaš srpskih državnih dobara, prema svom siledžijskom i finansijskom gabaritu zaslužuje jednu debelu knjigu. Ne belu, nego crnu.  Tabloid, uz neznatnu redakcijsku obradu, objavljuje pismo svoga insajdera, odlično upućenog u kretanje novca i ljudi

Piše: Insajder K - 29

Nije lako iz prošlosti, vlasnika Moto Rolo, izdvojiti šta je skandaloznije. Opšte je poznat i njegov poslovni kredo: meni sve, a tebi ništa. Najbolje je to  na svojoj koži iskusio Milija Babović, prethodni većinski vlasnik kompanije Moto Rolo. Gotovo nijedna poslovna aktivnost Nemanje nije mogla da prođe bez skandala, koji su propraćeni i u medijima, ali odlučna akcija državnih organa je uvek izostajala.
Umesto toga policija i pravosudne institucije hapse marginalne grupe uličara i džeparoša, emituju u udarnim informativnim emisijama "spektakularne" snimke hapšenja i prave lažnu atmosferu beskompromisne borbe protiv organizovanog kriminala.
Za to vreme pravi šefovi podzemlja nastavljaju svoj krvavi pir, radeći o glavi sopstvenom narodu. Treba se samo setiti lakrdije od tendera za nabavku vozila za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije! Moto Rolo je isporučivao vozila i Galenici, Dunav osiguranju, PTT-u i Telekomu. I ne treba nikoga da čudi  odakle mu novac da kao od šale plati 3,5 miliona evra za vilu u Ulici Miloša Savčića 6, koju je kupio od književnika Dobrice Ćosića.
Nije slučajno da je baš odabran da obavi pljačku RK Beograd. Tokom devedesetih je bio jedan od najbliskijih ljudi Miloševićevom režimu, sarađivao je sa svim viđenijim članovima beogradskog podzemlja, a posle "demokratskih promena" brzopotezno pretrčava na drugu stranu.
Kao i Kiprani kod kojih se nalazi oteti srpski novac, i Živanić zna mnoge tajne iz devedesetih, ali i iz perioda posle Petog oktobra. Njima ne može da se kaže NE. U suprotnom sledi iznošenje prljavog veša, što je za mnoga zvučna imena sa naše političke scene, ali i važnih državnih institucija, najgora noćna mora.
Branislav Mokrogolić je "prljavi inspektor Hari" iz opštine Palilula i spoljni saradnik Nemanje. Za razliku od svog američkog kolege "prljavog inspektora" Harija Kalahana, koga tumači Klint Istvud i koji koristi alternativne metode ne bi li zaštitio građane od mafije, srpski "prljavi inspektor" Branislav to radi da bi ostvario ličnu korist.
Od naših izvora iz Poreske uprave i opštine Palilula saznajemo da je Branislav Mimić bio glavni organizator i posrednik kod donošenja rešenja za porez sa manjim iznosom nego sto je firma Nemanje Fix Properties trebalo da plati posle kupovine objekata na lokacijama u ulici 27. marta broj 8 i 10.

 

Beži zete, beži...

poznaje samo svoje vrednosne sudove. Redovne sudove još nije upoznao na pravi način. Shodno toj ideologiji, verovao je i veruje da je sva vlast u njegovim rukama. Tako je, na primer, doslovno proterao iz Srbije svoga zeta, za koga je utvrdio da je preljubni! Dao mu je priliku da se mirno udalji iz domovine, a ispratio ga je preciznim uputstvom da eventualni dolazak u Srbiju mora njemu lično da prijavi, pa će on da razmisli...

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane