Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Piše: Radisav Rodić

 

Ovan

Vašem znaku ne preti ni Dinkić, ni B 92, ni stečaj... Sve vam je potaman. Pa kad je tako, onda vas pozivam da se malo proveselimo i popričamo o mogućoj poslovnoj saradnji uz malo prasećeg pečenja u kafani Svrati, bato. Mislim, svrati.

Bik

I vašem znaku ne treba nikakva pomoć, snaći ćete se vi i sami. Ja sam mislio da prebacimo neke pare sa našeg na vaš račun bez obzira na to što nas ona policijska stanica B92 olajava, ali vidim da vam je dobro, pa k'o velim, dođite do kafane Svrati bato da platite turu.

Blizanci

Vaš horoskop govori da ćete izaći na videlo, i to ne bilo gde nego na naslovnoj strani Kurira, mog omiljenog i meni tako sličnog izdanja. Pisaće veeeelikim slovima: LOPOV. Šta da vam savetujem nego da prestanete da me olajavate. Tačka.

Rak

Sve vaše zvezde su na vašem nebu, ali ako koja padne, to može biti znak da treba da zamislite jednu želju. Evo, ja sam video kako moja zvezda pada pa sam pomislio da bi mi dobro došlo ono što mi duguje država i novi drugovi koji vladaju.

 

Lav

More, da sam ja nešto kralj džungle... Moram da priznam da se nekad tako i osećam. Kad ja riknem sa naslovne strane Kurira, sve se trese. Pa vam predlažem, ako nemate pametnija posla, da se i vaš urlik čuje. Evo, dajem vam stranicu u novinama.

Devica

Vi ste jedna fina i osećajna osoba, a i horoskop vam je takav. Ne možete ništa uspeti u Srbiji dokle god ste takvi. Nego, lepo, dođite vi u kafanu Svrati, bato, pa da se mi nakrkamo i napijemo k'o ljudi i da saslušam vaš slučaj. Samo tako, samo tako, to srce žeeeliii...

Vaga

Nijednog dana više ne smete da kasnite sa uplatom sredstava na moj račun. Inače, obrali ste bostan. Sve ću da vas razapnem na naslovnoj strani Kurira, pa će pisati DUŽAN. Neka svi znaju. Teško vama. Dakle, bolje da platite a ne da se tresete.

Škorpija

Ja sam odavno kazao mojim saradnicima, kolegama i prijateljima, i bivšim i sadašnjim: vi meni pričate o slobodi štampe, a Raji će da metu kesu na glavu. E, vala, neće više niko. Nego ima Raji da se ta ista kesa ponovo napuni. U kafani Svrati, bato.

Strelac

Niko nema prava da vam oduzima stečenu imovinu. Evo, uzmite moj slučaj, i videćete kako to pravilo uopšte ne važi. Kažu, Rajo, ti si brate nastao još onda u onome režimu, pa ili si onda bio lud ili imao podršku, ali nama ćeš da platiš. Eto, poučan primer.

Jarac

Niste daleko od moje kafane Svrati, bato, pa dođite da malo zamezimo i da malo popijemo, pa da vam ovaj horoskop malo bolje pogledam. Vala, kakvo je vreme došlo, gledaću vam i u dlan, jer ovi oće bez leba da me ostave. Pogledajte i vi meni u šolju.

Vodolija

Samo nemojte daleko da idete, ne daj bože u inostranstvo ili tako nešto. Volim da onoga ko mi je dužan vidim u gradu barem tri puta dnevno. Evo, ako treba, imate besplatna tri obroka plus pečenje gratis u mojoj kafani Svrati, bato, samo da ste tu.

Ribe

Pliva i Rajo, ne plivate samo vi. Vidite, bre, šta mi se učinje od firme, niko ništa ne plaća, pa kome ja onda mogu da platim? Mene država iskorišćava, pa kako ja onda da isplaćivam sve ove novinare i urednike i ovaj nesoj što ga trpim svaki dan?
Svrati, bato.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane