Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Predsednikov talac

Milica Grabež

 

   Pre više od tri meseca spektakularno je uhapšen Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam.
   Policija je tom prilikom saopštila da je gospodin Jocić uhapšen ''zbog osnovane sumnje da je organizator ubistva zagrebačkog novinara Ive Pukanića". Specijalno odeljenje za borbu protiv organizovanog kriminala Okružnog suda u Beogradu predmet pritvorenog Jocića proglasilo je službenom tajnom.
   Ali, desilo se kao u čuvenoj legendi U Cara Trojana kozje uši...
   Ubrzo se pokazalo da u Zagrebu ne postoji zaštićeni svedok saradnik koji optužuje Jocića za učešće u atentatu. Advokati uhapšenog zaštićenog svedoka Roberta Matanića saopštili su da on ne pominjeJocića kao člana kriminalne grupe, a još manje Slobodan Đurović, zvani Kardinal.
   Hrvatski predsednik Stjepan Mesić, koji je umešan u delovanje mnogih kriminalnih grupa, pod pritiskom javnosti priznao je da je srpskom kolegi Borisu Tadiću saopštio imena kriminalaca iz Beograda koji su povezani sa istim tipovima iz Zagreba. Potvrdio je i da Tadiću nije dao nikakva dokumenta u vezi s tim.
   Šef obezbeđenja Borisa Tadića, izvesni Ranko Tadić, bivši švercer naftnih derivata, ubedio je svog šefa da su tačne Mesićeve usmene tvrdnje da Sreten Jocić planira na njega atentat. Boris je odlučio da ga odmah uzapti. Jocić u zatvoru može provesti najviše šest meseci, a nakon toga mora se podići, makar i lažna, optužnica, i suđenje mora biti javno.
   Plaši li se predsednik Tadić ishoda suđenja i Jocićevog tamnovanja?
   Raspusni život Borisa Tadića zaista može da ugrozi njegovu bezbednost. Predsednik je dobio rezidenciju u Lackovićevoj ulici u Beogradu, na Dedinju, tako što su iz svoje kuće iseljene dve sestre i stavljene u ludnicu, da bi se u tu kuću uselio tadašnji ministar odbrane, a potom predsednik Srbije, i u čije renoviranje je uloženo nekoliko miliona evra.
   Predsednik Tadić je rezidenciju ostavio službenoj ženi Tatjani i svojim maloletnim ćerkama. On se uselio u stan koji je kupio, i u kojem šenluči o državnom trošku, a obezbeđenje je na velikim mukama kako da obezbedi sigurnost čoveku koji je ušao u mnoge kriminalne poslove i koji je učinio zlo mnogim ljudima, koji mogu da se osvete.
   Da li je Sreten Jocić jedini talac srpskog predsednika?

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane