Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Da vam ja kažem

Da vam ja kažem

 

mt:s... imate prijatelja

 

 

Sve je lažno, sve je prevara

 

 

Na brojnim radnim mestima rade brojni moroni koji su teledirigovani i koji daju identične odgovore koji ne znače ništa, jer je to politika svake institucije u ovoj zemlji, u ovoj vlasti. Sve je lažno, sve je prevara, sve sam go lopov i bandit. Sve je samo dekor i kulise. Ništa ne postoji, ničeg nema. Kad čovek, recimo, uđe u neku divnu poslovnicu ili banku, u kojoj sve sija od luksuza, finoće i uniformi, verovatno nikada ne bi pomislio da je to samo maketa, a da iza, ako se otvore neka vrata u zidu, nema ničega osim livade na kojoj pasu krave.

 

Piše: Jelena Tinska

 

Ukoliko imate telefon na mreži mt:s i ukoliko ga ne platite na vreme, biće vam isključen odlazni saobraćaj. Da biste ponovo dobili taj famozni odlazni saobraćaj, tj. da biste mogli da telefonirate, potrebno je, što je i logično, da uplatite račun.

Tebalo bi da - kad platite račun - vaš telefon ponovi proradi posle 24 sata, kako vam bar kažu kad pozovete službu 788 ili 789.

Evo šta se meni dogodilo.

Ja sam sa zakašnjenjem uplatila dva računa. Moj telefon je bio isključen. Imala sam dolazni saobraćaj - mene su mogli da pozivaju, ali odlazni je bio isključen - ja nisam mogla da pozivam druge.

No, u međuvremenu je promenjen broj računa na koji treba da se uplati novac i tako se dogodilo da sam ja jedan račun uplatila na pogrešan broj, a drugi na tačan.

Odmah sam pozvala korisnički servis i javio se glas, koji se predstavio:

- Milena ovde, izvolite.

Ja sam Mileni sve podrobno objasnila, i ona mi je 20. jula kazala da će odmah da formira specijalni nalog za mene, na kome će pisati da sam jedan račun platila na jedan broj, a drugi na drugi broj, ali još uvek postojeći i definitivno NJIHOV.

Nekoliko dana kasnije, tačnije 24. jula, pozvala sam ponovo korisnički servis i javio se glas koji se predstavio:

- Jelena ovde, izvolite.

Ja sam Jeleni sve podrobno objasnila, kao i Mileni, i ona mi je kazala da sačekam. Tako sam ja čekala i čekala, i napokon se javila Jelena i rekla kako su oba moja računa proknjižena i kako ću u toku sledeća 24 časa imati odlazni saobraćaj, pa da s vremena na vreme isključujem i uključujem telefon da vidim da li sve funkcioniše.

No, moj telefon i dalje nije radio.

Ja sam se ponovo javila u korisnički servis 25. jula i javio se glas, koji se predstavio:

- Ivan ovde, izvolite.

Ja sam Ivanu sve podrobno objasnila, kao i Mileni, kao i Jeleni, i on mi je kazao da sačekam. Tako sam ja čekala i čekala, i napokon se javio Ivan i rekao kako su oba moja računa proknjižena i kako ću u toku sledeća 24 časa imati odlazni saobraćaj, pa da s vremena na vreme isključujem i uključujem telefon da vidim da li sve funkcioniše.

No, moj telefon i dalje nije radio.

Ja sam se ponovo javila u korisnički servis 26. jula i javio se glas, koji se predstavio:

- Damjan ovde, izvolite.

Ja sam Damjanu sve podrobno objasnila, kao i Mileni, kao i Jeleni, kao i Ivanu, i on mi je kazao da sačekam. Tako sam ja čekala i čekala, i napokon se javio Damjan i rekao kako su oba moja računa proknjižena i kako ću u toku sledeća 24 časa imati odlazni saobraćaj, pa da s vremena na vreme isključujem i uključujem telefon da vidim da li sve funkcioniše.

No, moj telefon i dalje nije radio.

Ja sam se ponovo javila u korisnički servis 27. juna i javio se glas, koji se predstavio:

- Aleksandar ovde, izvolite.

Ja sam Aleksandru sve podrobno objasnila, kao i Mileni, kao i Jeleni, kao i Ivanu, kao i Damjanu i on mi je kazao da sačekam. Tako sam ja čekala i čekala i napokon se javio Aleksandar i rekao kako su oba moja računa proknjižena i kako ću u toku sledeća 24 časa imati odlazni saobraćaj, pa da s vremena na vreme isključujem i uključujem telefon da vidim da li sve funkcioniše.

Ja sam tada upitala Aleksandra da li postoji neki imejl na koji ja mogu da pošaljem svoj skenirani račun da bi ta neka služba mogla da vidi da ga ja ipak imam, i on mi je rekao da mogu da pišem na imejl adresu.

No, moj telefon i dalje nije radio.

Uzgred, ja sam na tu adresu poslala 11 pisama identične sadržine, u kojima je pisalo:

Poštovani,

Kako sam doznala od vašeg korisničkog servisa da su SVI MOJI RAČUNI proknjiženi još 24. jula, molim Vas da mi aktivirate odlazni saobraćaj.

Jelena Tinska

Ali nije bilo odgovora, niti je moj telefon proradio.

Aleksandar ovde, Vladimir ovde, Nataša ovde, Đorđe ovde, izvolite.

Ja sam Aleksandru, Vladimiru, Nataši i Đorđu sve podrobno objasnila, kao i Mileni, kao i Jeleni, kao i Ivanu, kao i Damjanu... i oni su mi svi kazali da sačekam. Tako sam ja čekala i čekala i napokon se javio Aleksandar, Vladimir, Nataša i Đorđe... i svi su rekli kako su oba moja računa proknjižena i kako ću u toku sledeća 24 časa imati odlazni saobraćaj, pa da s vremena na vreme isključujem i uključujem telefon da vidim da li sve funkcioniše.

Moj telefon i dalje nije radio.

Tada sam ja 1. avgusta pozvala ponovo korisnički servis i javio se Nemanja. Ja sam Nemanji sve podrobno objasnila, kao i Mileni, kao i Jeleni, kao i Ivanu, i Damjanu, kao i Aleksandru, kao i Nataši, kao i Đorđu... i on mi je kazao da sačekam. Tako sam ja čekala i čekala i napokon se javio Nemanja i rekao kako su oba moja računa proknjižena i kako ću u toku sledeća 24 sata imati odlazni saobraćaj, pa da s vremena na vreme isključujem i uključujem telefon da vidim da li sve funkcioniše.

Tada sam ja pitala Nemanju šta da radim ako se opet ponovi identična situacija i da li postoji neko kod koga on radi. Onda mi je on odgovorio da je uložena reklamacija šest puta i da ja treba da sačekam odgovor.

Pa sam ga ja tada pitala šta to znači ULOŽENA REKLAMACIJA, i ko je uložio tu reklamaciju, i da li moje pitanje KADA ĆE MOJ TELEFON PRORADITI predstavlja reklamaciju?

A on mi je odgovorio ovako:

Vi me niste razumeli, ja sam Vam rekao da je uložena reklamacija šest puta i da Vi treba da sačekate odgovor.

Ja sam ga tada pitala kod koga on radi?

Da li postoji neko iznad njega kome ja mogu da se obratim.

I on je rekao:

- Vi možete da pozovete korisnički servis.

E tu je meni potpuno pukao film i pitala sam ga:

- Kod koga Vi radite? Da li Vi radite kod Kompjutera?

I on mi je kazao da se njemu ne dopada moj ton.

A ja sam njemu kazala da ću da dođem i da bacim bombu na jebeni korisnički servis i da on ide u k....

Na šta je on meni spustio slušalicu.

Moj telefon i dalje ne radi.

A u mt:s-u i dalje radi gomila mediokriteta koji primaju plate za svoje neznanje, dok njima rukovodi kompjuter koji je u vlasništvu države koja nas na svakom koraku krade, zajebava i ponižava.

Na brojnim radnim mestima rade brojni moroni koji su teledirigovani i koji daju identične odgovore koji ne znače ništa, jer je to politika svake institucije u ovoj zemlji, u ovoj vlasti.

Sve je lažno, sve je prevara, sve sam go lopov i bandit.

Sve je samo dekor i kulise. Ništa ne postoji, ničeg nema.

Kad čovek, recimo, uđe u neku divnu poslovnicu ili banku, u kojoj sve sija od luksuza, finoće i uniformi, verovatno nikada ne bi pomislio da je to samo maketa, a da iza - ako se otvore neka vrata u zidu - nema ničega osim livade na kojoj pasu krave.

A tako nam je sve. I zato, evo moje poruke:

Mamu vam j.... diletantsku i hohštaplersku.

J.... vas korisnički servis, i SBB i DS i DSS, i Narodna stranka, i LDP, i Oli Ren, i Hag, i sve vaše koalicije, kad nam zemlja ovako izgleda i kad ne postoji niko ko može da zaštiti građanina.

Važno je da ordenje dobijaju oni koji su poslušni, a ne oni koji su zaista nešto uradili.

P.... vam materina pederska i srećna vam Parada ponosa.

Posle svega što sam im najgore izgovorila, moj telefon je proradio.

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane