Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

 

Horoskop

 

Piše: Milan Marković, ministar lokalac

 

Ovan

 

 

Vaš znak može da izabere u ovom periodu neku teritoriju unutar Srbije, da je proglasi svojom, da se prijavi kod nas u ministarstvu da mu damo pomoć za razvoj lokalne administracije, te da ga bog vidi. U suprotnom, doći će neko iz inostranstva, uzeće naše državljanstvo, našu teritoriju i dobiće pomoć od nas.

 

Bik

 

Nemojte oklevati, registrujte vašu varoš kao regiju, smislite regionalni interes, povezujte se sa susednim varošima, proglasite se strateški važnim, uzmite pare gde god vam daju, vi ste država u državi, ne sme ništa da vam fali! Dakle, savetujem, primenite sve evropske konvencije na svako selo i zaseok. Nije šala, biće para.

 

Blizanci

 

Vama je najbolje da se preselite negde južnije, u neku siromašnu opštinu, pa da se lepo tamo pozabavite misionarskim radom: da opismenjavate, da uzdižete svest, da govorite o kulturi stanovanja, kulturi ishrane, kulturi međusobnog opštenja... Da budete glavni tamo gde se niko nije nadao. Odatle do poslaničke plate nije daleko.

 

Rak

 

Nemojte tako sporo da razmišljate. Vreme leti. čeka vas budžet. Treba pare da potrošite na pravom mestu. Angažujte se na unapređenju lokalne samouprave. Pokažite se pred seljacima u mesnoj zajednici, tamo gde je najteže. Lako je doći u Skupštinu Srbije, ali stanite vi ispred prezrenih na svetu, da vidite kako je to.

 

Lav

 

Vi ste bogatun ali to ne znate. Vi imate pare u lokalnoj samoupravi, samo na vas čekaju. Evo, pomoći će vas moje ministarstvo. Daćemo vam koliko treba. Posle ćete vi nama dati, ali za stranku, ništa na ruke. Dakle, učinite nešto epohalno, sklonite se u neku provinciju i delajte odatle. Pa svi veliki ljudi dolaze iz provincije.

 

Devica

 

Sve vam je pod nogama. I sela i gradovi. čitave regije. Vi ste umetnik u zavođenju. Komplikovani ste, a ovaj mazohistički narod to obožava. Krenite u investicije, mi ćemo vam dati još. Posle ćemo da se dogovorimo koliko je čije i šta ko mora da uradi da bi naše političko preduzeće opstalo na površini.

 

Vaga

 

Nemojte mnogo odmeravati nego se suočite sa okolnostima. A one su sledeće: lokalna samouprava vam je budućnost. Tu su pare, tu je perspektiva, tu su vam svi oblici državnosti. Male države, hoću da kažem. Pogledajte oko sebe i videćete da su opštinari u Srbiji neuništivi. Ta mala pokvarena birokratija puna para.

 

škorpija

 

Pa vama barem ne treba objašnjavati da će najbolji prosperitet biti tamo gde se najmanje nadate. Evo, čitajte akte Evropske unije, pa ćete videti koliko ima tih fondova za razvoj malih sredina, za finansiranje opštinskih i regionalnih birokratija. Ništa ne treba da se ustručavate. Pustite to vaše poštenje. Uzmite, i drugi su.

 

Strelac

 

Baš u metu. Tamo gađajte. A meta vam je jedna varošica u Srbiji. Mala, tiha, perspektivna, bogata lepom prorodom, rođena za turizam. Narod je tamo krotak i bez pogovora plaća porez. Dakle, izvolite, poslužite se, snađite se, nemojte čekati. Lokalna samouprava je budućnost. Mislite da bih ja tek tako bio ministar da nije tako.

 

 

 

Jarac

 

Nema dana kad ne pomislim kako bi bilo fino sa vašim znakom napraviti nagodbu oko nekog lokalnog biznisa. Naravno, preko trećih i četvrtih lica, da nas ne prepoznaju (oh, kako je dobra ova sloboda tržišta, demokratska zaštita imovine i te stvari). Evo, i danas mislim na vas. Svratite u ovo moje ministarstvo, da vidimo...

 

Vodolija

 

Bez obzira na to što ste vi jedan znak koji je luckast u svakom smislu, najbolje bi vam bilo da se urazumite i odete na neki višegodišnji odmor negde daleko u unutrašnjost. Ozbiljno vam govorim. Pa lepo tokom tog višegodišnjeg odmora da se upoznate sa lokalnim stanovništvom, te kad vas prihvate da vas izglasaju. Je li tako - tako je.

 

Ribe

 

Ako vas ulove u mutnom, to će biti samo u prestonici. Zato predlažem da se povučete u provinciju i da tamo budete mirni neko vreme. Ne bi loše bilo da budete sponzor, zadužbinar ili tako nešto. Recimo, da platite krečenje škole, što da nam ih Amerikanci kreče? Pa da se posle vratite kad se sve utiša i smiri.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane