Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli mantili

Beli mantili          

 

Pismo profesora i studenata Medicinskog fakulteta u Novom Sadu

 

 

Dekan je sluga vlasti

 

 

Vest da je nedavno pretučen naš kolega Nikola Grujić zvani Lepi Džoni sve nas je zatekla, ali nikog nije iznenadila.

 Sve što se dešavalo tokom leta, prilikom izbora novog dekana Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, pre je ličilo na tešku političku hajku sa vojvođanskog vrha, nego na slobodan izbor dekana, u duhu autonomije univerziteta.

Gospoda Bojan Pajtić i njegov opunomoćenik u prljavim poslovima Dragoslav Petrović, koji kao kravu muzu Pokrajinu da bi napunili žute fondove, izdali su direktivu da novoimenovani dekan mora biti baš taj Džoni, koji nemilice ucenjuje studente preko svoja dva asistenta, od kojih se najviše ističe njegov intimni prijatelj Oto, a o čemu mogu da posvedoče i studenti i njihovi roditelji od kojih se svašta traži da bi deca položila ispit.

Postoje i pojedinosti koje su po perverznosti toliko gnusne da o njima ne vredi ni govoriti, a proklamovala ih je ova vlast koja promovise pederastiju, a ruši crkvu kao svetinju.

Dekan Grujić, zvani lepi demagog Džoni, nije nimalo omiljen lik među svojim kolegama profesorima, a pogotovo među studentima. Njega su na to mesto postavili Bojan Pajtić i Dragoslav Petrović da bi završili neke započete pljačke, jer se on, kao slepi poslušnik, nije libio ni toga da sebe i svoju suprugu dovede u sukob interesa kada su funkcije u pitanju.

Dekan Grujić je samo sitan i bedan šrafičić u ovoj vlasti, kojoj treba kao poslušna pudlica da završi započete nabavke bez tendera, kada je u pitanju izgradnja Kliničkog centra i drugih objekata, u sklopu stranih donacija koje su jedina cucla ove političke garniture.

Tako u sve zdravstvene ustanove stiže oprema pre nego što se i raspisuju tenderi, a mi nemamo kome da se žalimo, jer čak i naše komentare na ovaj događaj novine, po direktivi, nisu objavile.

Lepi Džoni je Dragoslavu Petrovicu, Dušanu Elezoviću i Bojanu Pajtiću idealan jer je tokom svog rada raspisivao jedino tendere za hranu belim zečevima i zamorcima - koji su jedini pacijenti koje je dosad lečio.

Neka lepo gospodin Džoni kaže na koga sve sumnja i kome se sve zamerio na fakultetu, počev od studenata koje iskorišćava, pa do profesora koji su smenjeni sa katedre ili su bili na ivici otkaza, jer je Bojan Pajtic, zvanično, prijatelju svoje supruge koja radi kao anesteziolog, naredio da se odmah sprovede odmazda nad neposlušnim profesorima, a ovaj jadnik je toliko bolestan da ga ništa ne sme dovoditi u stresno stanje. Nećemo zato da mu pominjemo ime, on će se u tekstu sam prepoznati.

Tako je njegovom, Džonijevom rukom, a Pajtićevim dekretom prvo smenjena crvenim pismom profesorka Vučkovic, koja je izgubila mesto načelnika katedre za patologiju.

Dekan Grujić se sada u novinama poziva na Bolonjsku konvenciju, a da policija dođe u posed prijava studenata, koje imamo, završio bi ne u Bolonji, već u ćeliji Okružnog zatvora na Klisi.

Dekan Grujić treba da razmisli da li je malo čudno da baš njega, nevinog, toliko njih čeka da raščiste račune, a pokrajinska vlast ga je, kao "nekonfliktnu ličnost", izabrala za dekana.

Pitamo se koliko je profesora odmah smenjeno kada je Pajtić obavešten o njihovim namerama da pisano, sa svojih katedri, bojkotuju Grujića.

Dekan Grujić kaže da ne zna ko ga je mlatnuo šipkom, mada tvrdi da je video napadača! Verovatno danonoćno pravi golemi spisak onih od kojih bi mogao da dobije batine.

Zasad dekan Džoni plete paukovu mrežu budućih pljački na Univerzitetu u Novom Sadu, a plete je u dogovoru sa pajtosima iz lopovske filijale Demokratske stranke u Pokrajini, kojima je i sam Tadić već namakao omču, pa ni siroti lepi Džoni neće daleko uteći jer se od sitnog ucenjivača studenata, preko noći premetnuo u uvaženog dekana Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, koji ne služi slobodnom Univerzitetu, već grupi lopova iz DS-a.

Na kraju, da ne bismo bili pogrešno shvaćeni, ne opravdavamo nasilnički napad na dekana Džonija Grujića. Ali da do ovakvih pojava ne bi dalje dolazilo, smatramo da na mesto dekana treba dovesti uzornog profesora, bez mrlja u karijeri.

 

(Profesori, nastavnici, saradnici i studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu)

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane