Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Horoskop

 

Piše: vidoviti Bojan Pajtić

 

OVAN

Ukoliko se vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, hitno se otcepite. Ooovajjj, raskinite ugovore i te stvari. Evo, na primer, ja. To jest mi, Novosađani. Mi nećemo ni kako mi oćemo. Mi nećemo nikako. Ne damo novce. Ni Vojvodini čak! Sve ima da bude u Novom Sadu. I vlada i pare. Tačka.

 

BIK

Ne dajte da se vaša srećna zvezda ove nedelje ugasi. Evo i mi smo se izborili. Neće nama Sremci i ovi iz Banata da popuju. Beograd nas je priznao, a za drugo nas baš nije briga. Znači, šta će nama da gradimo van Novoga Sada kad je nama dobro u Novome Sadu, i tu smo na okupu svi koji smo protiv svakoga. Tačka.

 

BLIZANCI

Ja vama samo pomalo gledim u ovu vašu, kako se ono kaže, natalnu kartu, pa k'o velim, razumećete vi mene iako sam samo jedan, izvin'te me na izrazu, totalni amater. Daklem, gledim ja tako gledim, a ondak pomislim: juuuu, juuu, naopako, sovjetovaću nešto pogrešno. Najbolje se vi otcepite, da vam kažem. Opet tačka.

 

RAK

Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Ta kako i ne biste kad ste se oslobodili bivšeg supružnika, neplaćenih računa, nepotrebnih briga i slično. Moliću vas fino, ta kako ne biste taki' bili kad vam je sve potaman, kad ste se konačno otcepili! Ta ko bi vas bolje razumeo neg' mi novonasađeni Novosađani. Je l' da?

 

LAV

Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što napravite novi korak u pravcu osamostaljenja. Sačekajte da se Vlasi malo smire. Da se naviknu. Prićutite malo dok Skupština Srbije usvoji statut Vojvodine, dok se malo izgalame, dok se malo posvađaju, dok... Eeee, posle proglasite samostalnost. Je li tako, tako je!

 

DEVICA

Stvari koje prećutkujete pred saradnicima, pre ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Kažite im brate lepo, jesmo, jeli smo g... voleli smo i mi da budemo Beograđani, ali, veliki je to grad za naše male provincijske, naše malecne autonomaške svinjarije. Ta, tamo nas niko ne bi zarezivo! A ovde smo glavni!

 

VAGA

U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum u narednom periodu, ali je takođe u našem interesu da se mi Novosađani lepo okupimo u Novome Sadu i proslavimo naše otcepljenje od vas i vaših, jerbo moramo narodu vojvođanskome slagati da ste ga vi tamo potkradali. Sad smo mirni neko vreme.

 

ŠKORPIJA

Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. Moliću fino, jelte da sam bio u pravu kad sam tražio malo više strpljenja. Vidite da se sad naši planovi ostvaruju i da ćemo mi Novosađani ići pravo u raj, oooovajjjj, u Evropsku uniju, gde nas čekaju predpristupni i pristupni fondovi. Ovaj naš domaći fond smo već potrošili. Sami, bez Beograda.

 

STRELAC

Ostavljate ozbiljan utisak na okolinu i neko podržava vaše ideje. Jeste, samo dok vas malo bolje ne upoznaju. Isti ste kao i mi iz Izvršnog veća Vojvodine. Dok smo imali čime da se kitimo, mi smo se kitili. Čim smo novce proarčili, više nas niko ne gledi, kol'ko smrdljiv sir. E, sad može samo otcepljenje da nas spase. Privremeno.

 

JARAC

Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom. Pa da, kako i ne biste. Vi još ne znate s kim ste šta pregovarali. Isto kao i mi Novosađani. Sve smo lepo završili, i Skupština Srbije će nam potvrditi da smo mi baš Novosađani i da smo svoji na svojemu, ali kao će u nastavku biti baš i ne znam. Šta ako nam Rusi zavrnu gas?

 

VODOLIJA

Kritikuju vas, ali se nemojte puno jediti zbog toga. Ta što biste se vi jedili? Jesu li vam puni ambari, jelte da vam se meso već suši u odžaku, je l' tako da imate vina u podrumu, je l' tačno da imate rakiju od dvanaes gradi šes godina staru, je l' vam se neko požalio da ste loš domaćin? Pa, moliću lepo, vi ste naš autonomaški ideal. Tačka.

 

RIBE

Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovno-finansijskoj transakciji, ali taj koji vas upozorava nije danas čit'o novine. Vi ste, u stvari, sve vaše račune raščistili sa braćom preko Dunava i Save i sad možete komotno da se izujete i odmorite noge. Ma, uđite u papuče. Šetajte tako šorom. Pevajte bećarac. Za inat.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag