Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

Nikola Vlahović

Čim se raspala kućna zajednica Srba i Crnogoraca, oni najspretniji u familiji brzo su se dokopali Londona, Vašingtona, Beča, Ženeve i drugih ugodnih staništa za napaćene duše. Među nosiocima duševnih bolova, među onima kojima ni novac ni lepota nisu pomogli da izađu iz blata svojih zavičajnih pripizdina, našao se i viši samostalni Džems Bond iz Nikšića, neki Ratko Knežević.

I sam dolazak ovog plemensko-građanskog surogata u Beograd, pre nego je uopšte krenuo utvrđenim crnogorskim koridorom prema ovoj neizbežnoj destinaciji, najavljen je preko posrednika ondašnjem glavnom uredniku Studenta u vidu upozorenja: "...Evo, stiže vam Ratko Knežević da bude glavni urednik!"

Mada nije postao kalif umesto kalifa, to ga nije sprečilo da se odmah po dolasku u Beograd postavi kao "autoritet" za sve i svašta. Među prvim žrtvama njegove narcisoidnosti i nebeske egomanije pala je (legla, bre!) i neka Fahreta Jahić, zvana Lepa Brena. Ova slavna heroina jugoslovenskog kiča, prva je iskusila njegovo samoljublje i preljubnički talenat.

 Završio je Knežević Filozofski fakultet, radio je kao novinar za ugledne magazine i šetao samim vrhom, kao što i priliči beguncu sa dna. Između 1995. i 1997. godine bio je saradnik Mila Đukanovića i šef Trgovinske misije Crne Gore u Vašingtonu. Ali, kako je nakon toga postao njegov najveći protivnik, najbolje zna britanska obaveštajna služba MI6. Da je Milo nekim čudom proučio kako je prošla Brena, ko zna kojim tokom bi istorija bratskih intriga krenula! Ne bi narod danas slušao Ratka iz Londona kao što je nekad slušao Radio London.

Jedno treba priznati: kad takav egomanijak okrene protiv sebe druge elitne egomanijake poput Aleksandra Tijanića, Vladimira-Bebe Popovića i pola takvih u vladi Crne Gore, na čelu sa brojem jedan, onda je u pitanju nesumnjivi talenat.

Životna krivulja Ratka Kneževića, Džemsa Bonda iz Nikšića, polako ide nadole. A kakav je na krivinama i ko koga ovde vozi, pokazaće vreme.

Da je živ Nušićev sreski špijun Aleksa Žunić, sigurno bi zinuo od čuda. Kako može neko nekoga sa takve daljine da cinkari? Niti je u varoši niti deli vizitkarte.

podeli ovaj članak:

Natrag