Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Loši momci

 

Milovan Brkić

 

Prtljag kosovskog premijera Hašima Tačija i još četvorice ministara detaljno je pregledan na prištinskom aerodromu 20. maja, prilikom njihovog odlaska u Tursku.

Carinici Euleksa su na aerodromu izvršili detaljnu kontrolu Tačija i ministara Fatmira Ljimaja, Envera Hodžaja, Ljutfija Žarka i Bleranda Stavilecija. Na polasku u dvodnevnu zvaničnu posetu Turskoj, vladina delegacija je morala da ide pešice nekoliko metara, jer njihovom automobilu nije bilo dozvoljeno da se sasvim približi avionu, kako što je uobičajeno. Njihov automobil je vraćen nazad do oznake "Gate1" na aerodromu dok su vladini zvaničnici išli pešice. Vrata VIP zone kroz koja kolima prolaze najviši zvaničnici Kosova bila su blokirana automobilom carinske službe Euleksa, dok je u blizini viđeno nekoliko carinika misije.

"Danas su carinski službenici Kosova i Euleksa, u saradnji sa obezbeđenjem aerodroma, izvršili kontrolu prtljaga, uz pomoć skenera sa X zracima u VIP zoni prištinskog aerodroma. To su zakonske procedure", rekao je portparol Euleksa Bljerim Krasnići.

Vlada Kosova se nije oglasila povodom ovog neuobičajenog poteza na aerodromu, već je samo saopštila da vladina delegacija odlazi u dvodnevnu posetu Turskoj, gde će se Tači sastati sa turskim kolegom Tajipom Erdoganom.

Miljenik Madlen Olbrajt, sa kojom je gospodin Tači, kako je posvedočio u Tribunalu u Hagu bivši načelnik generalštaba ruske armije Leonid Ivašov, bio u poslovnim i ličnim odnosima, koji je gospođi Olbrajt i članovima Klintonove administracije omogućio unosne poslove na Kosovu, postao je sumnjivo lice, a u društvu sa ministrima svoje vlade tretira se kao sumnjiva grupa! Miljenik iz kreveta gospođe Olbrajt, savetnice sekretarke Hilari Klinton, Muhamed Šaćirbej, ambasador BiH u Vašingtonu, očekuje da bude osuđen na višedecenijsku kaznu zatvora zbog pronevere.

Zaštitnici Hašima Tačija i njegovih ministara, pretresom na aerodromu u Prištini, poručili su im da više nisu za upotrebu, da su postali loši momci, a u Americi se zna kako oni završavaju život. I gospodina Tačija i njegove ministre očekuje težak period i zatvorski dani, ako se pre toga ne poubijaju u zametnutim plemenskim sukobima.

Ukrajinski predsednik Viktor Juščenko zajašio je građane Ukrajine, obećavajući im ulazak u Evropsku uniju, u evroatlantske integracije... Na tom obećanju gospodin Juščenko jahao je nekoliko godina, uveravajući građane da "Amerikanci samo što nisu došli, sa vrećama punim para..." Glatko je izgubio izbore, i očekuje da bude izveden pred sud jer je iz Vašingtona zamoljen da nije dobro da se vraća u SAD, iako je njihov državljanin. A bio je tako omiljeni lik Bele kuće.

Zlehuda sudbina očekuje narednih nedelja još jednog američkog miljenika i državljanina - Mihaila Sakašvilija, predsednika Gruzije. Njegovo hapšenje je do detalja isplanirano. Sve njegove veze sa Vašingtonom su odjednom zamrle i niko od zvaničnika nema više vremena za njega!

Spisak imena onih koji su jahali svoj narod, podsticani iz Bele kuće, ili Lenglija, impresivan je. Njihove sudbine su odreda tragične. Od velikih saveznika Amerike, oni, kada se potroši njihov slučaj, postaju loši momci, i čeka ih metak ili, kao Sadama Huseina, vešanje.

Šta mislite kakva je sudbina Borisa Tadića - Francetića? Mnogi to znaju, samo se još Boris šepuri na putu ka sopstvenoj nesreći, nakon što je unesrećio milione građana Srbije.

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane