Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nasilje

Nasilje

Zgaženo sudstvo gazi bez logike i milosti

 

Pozovi predsednika radi robije

 

Srpski predsednik Boris Tadić ponosno je izjavio prošle nedelje da smo postigli veliki uspeh u borbi protiv organizovanog kriminala, da je uhapsio sve značajnije ljude ''iz podzemlja'', a uskoro će iza rešetaka otići i oni koji su u bekstvu

 

M. Grabež

 

Viši sud u Beogradu osudio je 22. septembra ove godine Andriju Draškovića na deset godina zatvora i odmah mu odredio pritvor oglašavajući ga krivim što je pre deset godina u jednom beogradskom restoranu u samoodbrani ubio člana surčinskog klana Zvonka Plećića zvanog Pleća.

Da podsetimo čitaoce, Drašković je u društvu svoje supruge i kuma sedeo u restoranu i ručao. Pijani Plećić je ušao u restoran, izvadio pištolj i počeo da preti Draškoviću, optužujući ga za navodno ubistvo njegovog prijatelja, poznatog kriminalca Zorana Šijana. U trenutku kada se Plećić mašio pištolja, Andrija i njegov kum pucali su u Plećića i smrtno ga ranili.

Uticaj bande Ljubiše Buhe Čumeta bio je veliki pa je sud Draškovića osudio na devet, a Vrhovni sud Srbije povisio je kaznu na 12 godina zatvora. Onda je savezni javni tužilac podigao zahtev za zaštitu zakonitosti, a Savezni sud je ukinuo obe presude. U ponovljenom postupku Okružni sud u Beogradu osudio je Draškovića na sedam godina zatvora i ukinuo mu pritvor. Potom je u ponovljenom suđenju Andrija Drašković oslobođen optužbe, ali je Vrhovnu sud Srbije ukinuo i ovu presudu.

Po peti put Drašković je seo na optuženičku klupu, ovog puta pred većem "reformisane" sudije Zorane Trajković, koja je okončala suđenje 2. jula najavljujući objavljivanje presude za 5. jul ove godine. Presuda nije objavljena, jer je veće nadglasalo sudiju Trajković i oslobodilo optužene. Sastaje se pravosudna vrhuška i odlučuje da se ponovo otvori glavni pretres. U septembru Andriji Draškoviću sudi sudija Trajković sa potpuno promenjenim većem! U veću učestvuje sudija Danko Lazović i nove sudije porotnici... Nalog je bio s najvišeg mesta - Drašković mora da bude osuđen! Tako traže Ljubiša Buha Čume i predsednik Tadić!

U straha su velike oči, kažu. Srpski predsednik je ogrezao u najcrnji kriminal. Njegova rezidencija u Lackovićevoj ulici bolje je čuvana i od Bele kuće. Stari dvor na Andrićevom vencu nije mu više siguran pa se preseljava u rezidenciju koja je u kompleksu Belog dvora, koju je koristio Slobodan Milošević. Nije lako sačuvati dve milijarde opljačkanih para.

Kada je do predsednika dopro glas da mu "Joca Amsterdam nešto sprema'', predsednik je odmah naredio da Sretena Jočića uhapse zbog navodnog ubistva zagrebačkog novinara Ive Pukanića, iako on nije optužen pred Županijskim sudom u Zagrebu. Kada je i vrapcima bilo jasno da će optužba pasti, reformisani sudija Maja Ilić, koja je došla iz Četvrtog opštinskog suda u Beogradu, odakle su putem unapređenja krenuli i Nata Mesarović i njen sin Vladimir, osuđuje Jocića na 15 godina zatvora zbog navodnog podstrekivanja dvojice bivših policajaca, koji su pre 15 godina ubili izvesnog Gorana Marjanovića! Ubice su već izdržale kaznu od po 12 godina zatvora, a na sudu su potvrdili da nikada u životu nisu sreli Jocu Amsterdama. Ali, ako predsednik Tadić proceni da neko može biti opasan po njega i po Ljubišu Buhu Čumeta, onda ima da ide u aps!

Reformisano srpsko pravosuđe je privatna egzekutiva predsednika Tadića i njegove partijske kamarile. Svako ko je krenuo kod predsednika da od njega traži pomoć, dobio je robiju. Sa predsednikom Tadićem nema šale. On pljačka, zatvara i ubija.

Ovo su, nema sumnje, poslednji dani tiranije Borisa Tadića. Krug oko njega je zatvoren i njegovom ludilu mora doći kraj. Samo je pitanje koliko će ovaj sumanuti čovek prosuti krvi svojih podanika.

Njegovo mišljenje da će zatvaranjemestokih momaka" uplašiti sirotu raju, kobna je greška. Isto toliko kobna kao i naredba koju je izdao Ustavnom sudu Srbije da zabrani 13 navijačkih grupa! Takvom ludilu mora doći kraj. Kada se ovaj tekst pojavi u štampi Ustavni sud Srbije doneće odluku kojom se zabranjuje i navijanje na stadionima. To je sud koji već duže od tri meseca ne objavljuje svoju odluku o proglašavanju neustavnima kaznenih odredbi Zakona o javnom informisanju, koji je donet na izričit Tadićev nalog a koji je potpisao istog momenta kada ga je Skupština izglasala.

Svakoj tiraniji dođe kraj. Upitan 5. oktobra ove godine, gostujući na TV Pink, kako danas ocenjuje stanje u Srbiji, Čedomir Jovanović je rekao da mu današnja Srbija liči na onu od 4. oktobra 2000. godine! Možda je još gora, dodajemo.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane