Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda35

Epizoda35.

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

 

Partizanska deca i duhovi njihovih očeva i dalje ne daju spokoja đeneralu Dragoljubu Mihailoviću. Vojislav Mihajlović, sin partizana Branka, sada traži rehabilitaciju đenerala. Od koga je traži? Vojislav je obavezan da objasni javno, jasno i glasno zašto to radi.

Ja sam za direktan ulazak u EU! Ne mogu da zamislim život, a da nemam poljski WC, češke cigarete, švedski sto, francuski ključ, italijanski štim, a da samo jedem rusku salatu i punjenu pekinšku patku. Zar da mi od života ostane turski nužnik, oblepljen plakatima čoveka na "ić", koji navija za Tursku.

Šolević i drugovi opet ne daju Kosovo. Ne sumnjam da oni peru zube svakog jutra i da menjaju čarape jednom nedeljno, ali otkad su se Šolević i njegovi opet pojavili, Srbijom se oseća septička jama, do vrha napunjena "sadržajem". Predlažem Šoleviću i drugovima da isprazne sadržaje dotične na starosrpski način vekovima poznat kao - srkanje.

Muftija Zukorlić postavlja smešno pitanje: zasto u košarkaškoj reprezentaciji Turske igra pet "sandžaklija", a u reprezentaciji Srbije nijedan. Osim što nismo znali da "sandžaklije" vole da igraju za Srbiju, odgovaram ja, razlog su i baklave i salčići. Srpski košarkaši jedu i baklave i salčiće...

Nemačka avijacija, turska evropeizacija, američka civilizacija, britanska konverzacija i srpska administracija su čuvari zatvora u kome počivaju Srbija i srpski narod. U tom zatvoru Srbi imaju sve što im treba: kuhinje za siromašne, sigurne kuće za žene i decu, zavod za zapošljavanje, Seku Aleksić, razumevanje za "ponosne" i pet hiljada za penzionere i novokomunca Jošku Broza. U tom zatvoru Srbi nemaju Kosovo i Metohiju. Njih su prebacili u poseban zatvor.

Žali se jedan opozicionar- desničar: "Ko me čuje da govorim istinu neka me odmah izudara". Na pitanje da pojasni poziciju, odgovara: "Tvrdio sam da su Turci najzaostaliji narod, jer su živeli petsto godina sa Srbima. Umalo me ne isključiše iz partije."

Papa Benedikt XVI bio u Londonu i javno se izvinio za seksualne skandale. "Trorogi" je toliko bio nesrećan da mi se učinilo da mu je jako žao što lično nije učestvovao u njima.

Zli jezici tvrde da je "zadruga" rešila da sve "farmerke" sa Farme obeleži kad ulaze u štalu kod krava, kako bi se međusobno raspoznavale, jer ni jedna farmerka ne vidi dalje od nosa.

Ka Kosovu ništa novo! Amerika i EU ne znaju šta da rade, Albanci i srpska vlast još manje znaju. "Nezavisno Kosovo" i nije pravljeno da bi tamo neko nešto znao, već da bi NATO imao još jedno mesto sa koga će da poleće u rat između katolika i muslimana. Ko ne veruje, neka se propita!

Sačuvajte osmeh na svom licu, čak iako niste ponosni, osmeh na licu je izraz sklonosti, po kojoj će vas prepoznavati.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane