Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Niš

Niš

Kad medicinski radnik postane ološ

 

Rak od čoveka

 

(Autentično svedočanstvo Tabloidovog čitaoca iz  Ćićevca o lekaru koji na skandalozan način, nizom krivičnih dela, naplaćuje svoje lekarske i profesorske usluge)

 

...

 

Poštovani gospodine uredniče,

Pošto sam Vaš redovni čitalac od prvog broja i verujem da ćete objaviti ovo što pišem, naravno, posle svih neophodnih provera, šaljem Vam ovo pismo sa nadom da ćemo, barem za malo, doprineti da se ovom vidu korupcije stane na put.

Naime, u Nišu živi i radi dr Stojan Radić, redovni profesor Medicinskog fakulteta i načelnik Onkologije u Medicinskog centru. Taj čovek, biće preko dve decenije, koristi svoj položaj za sticanje neosnovane dobiti po više osnova.

Njegovim pacijentima, po prirodi stvari, u većini slučajeva, kada dođu kod njega preostalo je još tri do četiri meseca života.

Pošto smo obojica iz Ćićevca, ovdašnji pacijenti se lično obraćaju njemu kao zemljaku i on ih uredno prima, pregleda i šalje na zračenje u Knez-Selo. I dotad je sve u redu... I humano, i ljudski i zemljački...

A onda nastaje pakao za porodice pacijenata!

Za protivusluge dr Radića valuta može da bude sve! I "živi" novac, strani i domaći, i građevinski materijal, i fizički rad bolesnikovih srodnika na doktorovom imanju u Ćićevcu.

Od kolege dr Stojana Krkića uzeo je dobar svežanj švajcarskih franaka za lečenje supruge Nade od kancera koji je imala. Ona je nakon toga poživela jedva pet meseci. Od g. Vidoja Andrejića je uzeo i novac i materijal za gradnju nove kuće za lečenje supruge Mile, koja je nakon toga poživela nekih četiri meseca, opet zbog kancera od koga je bila obolela. Na spisku ojađenih bili su, sad već pokojni, bračni par Dabići i mnogi drugi...

Dugi niz godina gledamo kako njegovi studenti od sredine proleća do kasne jeseni, zajedno sa svojim roditeljima ili bliskim rođacima, argatuju na njegovom imanju, ako hoće da kod njega polože ispit...

Godinama je, tako, nesrećni otac jednog studenta medicine iz Varvarina u crvenom citroenu dolazio da okopava Stojanove njive, sve dok mu sin nije diplomirao.

Prepričava Ćićevac i jedan doktorov razgovor sa majkom koja mu se požalila da izvesni student nije došao "na argatluk", na šta je on odgovorio: "...Majko, ništa ne brini, će dođe on u jesen na ispit".

Zaista je degutantno i sramno gledati mladiće i devojke postrojene na njegovim njivama kao za streljanje, a sve u nadi da bi nekako položili ispit.

Njegova najnovija "poslovna kreacija" je da uz pomoć kolega po srebroljublju priprema ljude koji žele u prevremenu invalidsku penziju, tako što "falšuje" dokumentaciju, a to potkrepljuje nameštenim i nepotrebnim boravcima u bolničkim ustanovama u Nišu, da bi ili uzeo novac ili osigurao doživotnu radnu snagu za svoje imanje.

Pre neki dan sam se zatekao u pratnji pacijentkinje na njegovoj klinici u Nišu, kad uleteše policijski inspektori i uhapsiše njegovog kolegu zbog toga što je primio 50 evra mita od jedne pacijentkinje!

I to mi je bio "okidač" za ovo pismo. Pa taj nesrećnih za sitne pare ode u apsanu, a višedecenijski maher ostade da hara...

Vi ste uvek bili hrabri i nadam se da će Vaš dopisnik iz Niša lako proveriti i naći desetine svedoka koji će posvedočiti ovu hajdučiju dr Stojana Radića, zvanog Stole. Voleo bih da konačno plati za svoja nedela koja čini kao nedostojan lekar koga je, na žalost, ova varoš školovala.

 

P.S.

 

Neposredno po zaključenju ovog broja Tabloida, objavljeno je da je u SBPOK-ovoj akciji "Kraba", tokom koje je pod sumnjom davanja, odnosno primanja mita uhapšeno petoro onkologa i farmaceuta, među uhapšenima i - dr Stojan Radić.     

 

 

 

Teren pripremljen

 

Prošlonedeljno hapšenja petoro lekara i dva farmaceuta smejurija su i lakrdija. Hapsi se boranija, dok glavni farmako-narko bosovi učestvuju sa policijom u pripremi njihovih hapšenja. Oni prstom upere u one koji im ne trebaju, a njihov kriminalni lanac, ako iz njega ispadnu, može da funkcioniše i bez njih. I onda sa Ivicom Dačićem pripreme njihova hapsenja.

Prošle nedelje su promenjeni kadrovi u komisijama za lekove, i uglavnom se postavljaju ljudi iz DS-a. Međutim, tajni je dogovor Tadića i Slavice Đukić da ona bude ministar umesto Tomice, jer je Bajec suviše prljav za tu funkciju, a Tadićev miljenik Dulić suviše mlad. Trenutno se čeka manevar velikog maga Dinkića, koji bi se pre odrekao sopstvene kože nego zdravstva, ali je morao da DS-u preda RZZO.

Strane farmaceutske kuće se polako odriču usluga akademika Rakića i Peška, ali su im ponudili udobna mesta za zbrinjavanje porodica, ako dođe do njihovog progona ovde, pa je tako jedna farmaceutska kuća platila studije Peškovoj ćerki u Španiji, verovatno negde u blizini odbeglog direktora C-Marketa Radulovića...

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane