Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Mafija

Mafija

Vojvođanska banka između finansijskog egzibicionizma i homoseksualnosti

 

Topla braća se uvek preporučuju toplo

 

Da sve to nema veze i sa našim novcem i našim kakvim-takvim ugledom u svetu, homoseksualno-finansijski aspekt ovog slučaja bio bi zaobiđen. Međutim, pored toliko vatre i perverzija, to jednostavno nije moguće 

 

M. Brkić

 

Kada je Mlađan Dinkić, asistent na beogradskom Ekonomskom fakultetu, odlučio da sprovede Scenario za ekonomski slom zemalja u tranziciji, koji je donela mafija u Međunarodnom monetarnom fondu, na nišanu ovog "stručnjaka" iz tadašnjeg ekspertskog tima G 17 plus prvo su se našle najjače srpske državne banke.

U smiraj poslednjeg dana 2001. godine guverner tadašnje Narodne banke Jugoslavije doneo je rešenje kojim je u stečaj odveo pet najjačih srpskih banaka, izazivajući neviđen šok kod građana Srbije.

Uzalud je tadašnji savezni ministar finansija Jovan Ranković, ugledni profesor finansija na Ekonomskom fakultetu, objašnjavao da je ovaj potez asistenta Mlađana Dinkića poguban i da će odvesti zemlju u bezizlazni ponor.

Mafija, kojoj će ovaj poluludi "stručnjak" poslužiti, uspela je da instališući neke druge, svoje banke, opelješi ionako siromašne građane Srbije za nekoliko desetina milijardi dolara, a srpsku privredu i za nekoliko puta više.

Jedna od banaka koja, pored beogradske Komercijalne banke, nije bila prodata jeste Vojvođanska banka iz Novog Sada. Ove dve bake Dinkić i njegova klika ostavili su da budu pod njihovom direktnom kontrolom.

Vojvođansku banku, njen većinski paket, otkupila je grčka nacionalna banka (NBG).

Grčka oligarhija, koja je, kako se ispostavilo, opelješila kase Evropske unije za nekoliko stotina milijardi evra, htela je da ima svoju banku izvan monetarnog sistema Evropske unije, preko koje može da pere novac opelješen iz fondova Evropske unije.

Pederski lobi u Grčkoj, na čijem je čelu aktuelni premijer Jorgos Papandreu, u saradnji sa mafijom iz Evropske komisije uzimao je ogromne svote novca, koje u Grčku nisu dolazile, ali su oprane preko ekspozitura njenih banaka u inostranstvu.

Preko računa Vojvođanske banke oprane su desetine miliona evra i dolara, koji su stečeni prodajom kokaina. Poslovanje preko ove banke bilo je zaštićeno, prvo imenom grčke banke, koja je većinski vlasnik banke iz Novog Sada, a i zbog uniznosti srpskih poreskih vlasti, koje su pod Dinkićevom kontrolom i koji ne zaviruju u poslove ove bake.

Priča o katastrofi koja vlada u ovoj banci, milionskim iznosima koji stižu niotkuda i vešto se "ispiraju" upućuje i na način na koji se zapošljava u ovoj banci, gde se, od muškog kadra, biraju isključivo homoseksualci, jer Grci koji su banku kupili spavaju s njima kad tamo dođu. Svaki Grk ima svog pripravnika, dečka od 20-25 godina, a onda, kad ih se zasite, menjaju ih, kao "mešano meso", jer im za to i služe. Ovi mladi homoseksualci nemaju nikakvih kvaliteta za rad u banci.

Drugi razlog zaišćenje" finansijskih stručnjaka iz banke jeste dovođenje devojaka iz poslovne pratnje na radno mesto u banci. One su namenjene onom heteroseksualnom delu inostrane populacije, pa ako se neka bolje pokaže, može da dođe i do mesta šefa službe, ili čak direktora sektora. Treći i osnovni razlog jeste pranje para, gde bilo ko od stručnjaka, koji bi nešto mogao da vidi ili čuje, jednostavno nije poželjan s obzirom na to da su iznosi astronomski i da se, po dostupnim podacima, oko ove banke sjatio sav inostrani šljam da pere novac.

Rukovodstvo Vojvođanske banke otvoreno lobira u inostranstvu da se novac kod njih obrće i pere, jer daju najbolje uslove?! I pranje u Vojvođanskoj banci je najsigurnije, jer državna mafija, predvođena ministrom Mlađanom Dinkićem, garantuje da će poreski organi biti slepi na oba oka. I, ovako opran novac može da se vraća ulagačima iz inostranstva.

Glavni lobista gej lobija u Vojvođanskoj banci je član Upravnog odbora Vojislav Lazarević. On je bez ikakvog stručnog iskustva, a njegov opis radnih poslova i zadataka mogao bi se podvesti pod odrednicu - organizator za seksualne aktivnosti važne gospode. Po ceo dan gospodin Lazarević, preko svoje mreže pozadinskih informatora, plete mrežu po banci smišljajući na koji način da se oslobodi nepoželjnih radnika i da na njihova mesta postavi poslušne, koji ništa neće pitati i koji će verno ispunjavati zahteve važne gospode, dok peru njihove novce.

Kadar gospodina Lazarevića je i gospodin Darko Femić, koji je neviđenom brzinom od blagajnika u banci dogurao do šefa ekspoziture u Svetogorskoj ulici u Beogradu.

S finansijama gospodin Femić ima veze koliko i baletan s elektronikom, ali je blizak srcu gospodina Lazarevića, člana Upravnog odbora.

Član Upravnog odbora iz Grčke Atanasios Panagopulos uglavnom potpisuje sve odluke koje mu serviraju "stručnjaci" iz Novog Sada i Beograda, koji rade u banci, jer on nije u stanju da ih pomeri zbog jakog uticaja gej lobija iz centrale u Grčkoj.

Vojvođanska banka je i omiljena banka Bojana Pajtića i njegovog okruženja.

Ako žele da dobiju posao u Vojvođanskoj banci, mladi iz gej populacije lako ga dobiju ako molbu započnu rečima: "Toplo se preporučujem za rad u vašoj banci..."

Nezavisna istraga, ako bi se sprovela i u Vojvođanskoj banci, utvrdila bi da su ogromne pare "protrčale" kroz ovu banku, sa pozivom njenih vlasnika iz Grčke da mafijaši svih zemalja kod ove banke mogu mirno da peru i suše novce.

 

 

 

Ne vide i ne čuju

U Vojvođanskoj banci se ističe kao ''kuvarica'' regionalni menadžer Vesna Knežević koja je učetvovala u odabiru radnika koji su proglašeni tehnološkim viškom. A otpušetno ih je 176. Ona je svesrdno servirala imena nepoželjnih radnika direktoru ljudskih resursa u banci Nataliji Marko. Vesna Knežević je u rodbinskim odnosima sa Darkom Femićem. Otkad je sa mesta direktora ekspoziture došla na mesto regionalnog menadžera za Severni region samo pravi kombinacije da bi svoje ljude postavila na bolja radna mesta i pravi banku u banci. Njene predloge usvaja direktor mreže A. Makris koji nema drugog izbora i mora da prihavti njene predloge.

Ko se zameri gospođi Knežević odmah dolazi na tapet, i premeštaju ga iz filijale u filijalu, što dalje od mesta stanovanja, uz ponižavanje. Na bolja radna mesta postavlja mlade s iskustvom od dve godine staža, uglavnom svoje rođake i prijatelje njeneerke.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane