Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Tragom vesti

Šenlučenjima i nasilju Milana Obradovića nema kraja

 

Brus Li nije bio dripac

 

Jedan bizarni slučaj pokazuje pravo lice visokog i visoko nemoralnog državnog službenika, instalisanog na izuzetno odgovornoj državnoj i društvenoj bezbednosnoj poziciji

 

M. Grabež

 

Srpska policija, uglavnom, služi kao telesna garda desperadosima Borisa Tadića, koji pod zaštitom naoružanih policajaca šenluče i pokazuju svoju moć.

Policajci Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata danonoćno obezbeđuju i direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije Milana Obradovića i njegovu mladu ženu.

U više tekstova naš magazin je opisivao bahanalije i nasilničko ponašanje Milana Obradovića, poslednjeg člana "zemunskog klana", nekadašnjeg načelnika SUP-a Beograda koji je, od anonimnog policajca, unapređen u policijskog generala zahvaljujući zemljačkim vezama sa Draganom Šutanovcem. Obojica su rođena u Brusu, a Obradovića su zbog toga u policiji zvali Brus Li, iako je u lična dokumenta upisao da je rođen u Beogradu.

Dana 31. decembra 2010. godine, u 01.10 časova, Dežurna služba Policijske uprave za grad Beograd uputila je interventni tim 92-43 u Bulevar kralja Aleksandra broj 348, u restoran "Tabor", jer je prijavljeno da je tamo došlo do tuče.

Na lice mesta došle su patrole 74-512, 74-712 i interventni tim 92-43.

Kako nas je obavestio Miroslav Čabarkapa iz Policijske stanice Zvezdara, iz koje su na na licu mesta u intervenciju upućene dve policijske patrole: "Zatekli smo dva lica, i to Radoslava Mikića , od oca Živojina, rođenog 8. novembra 1977. godine u Beogradu, gde i stanuje u Učiteljskoj broj (...) i Igora Stojkanovića, od oca Radosava, rođenog 13. jula 1971. godine u Beogradu, sa stanom u Oliverinoj broj (...), kao i radnike MUP-a Republike Srbije, Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Jovana Timotića, od oca Radislava, rođenog 6. avgusta 1974. godine, službena legitimacija broj 118541, i Marjana Matića, od oca Predraga, rođenog 21. maja 1980. godine, službena legitimacija broj 129774".

Direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Milan Obradović je te pretposlednje večeri prošle godine, u kasne sate, pijančio sa društvom u uglednom restoranu Tabor, kod "Cvetkove pijace". Za drugim stolom sedela su dvojica naoružanih policajaca, koji su budno motrili da gospodin Obradović ne padne sa stolice od pijanstva, ili da intervenišu na njegov mig. Ostali deo obezbeđenja bio je ispred restorana, po hladnom vremenu, da čuva Obradovićeva kola!

Jedna žena u restoranu, koja je zapala za oko pijanom Obradoviću, prišla je stolu i zagrlila goste, pomenutog Mikića i Stojkanovića, pevajući im na uvce, što je njega razbesnelo, i glasno je vikao na njih da ne smaraju, jer treba da znaju ko je on!

Gospodin Čabarkapa opisuje dalji razvoj događaja:      

"U obavljenom razgovoru sa navedenim radnicima Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, oni su nam izjavili da su se nalazili u navedenom restoranu, gde su vršili obezbeđenje štićene ličnosti, gospodina Milana Obradovića, direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde, koji je sa svojim prijateljima sedeo za stolom unutar restorana, dok su oni sedeli za susednim stolom. U jednom momentu, kako su oni naveli, sa susednog stola ustali su Mikić Radoslav i Stojkanović Igor, nakon čega su prišli stolu za kojim je sedeo gospodin Milan Obradović, i tom prilikom se Mikić Radoslav nagnuo preko stola u pravcu gospodina Milana Obradovića, i rekao mu nešto što kolege nisu čule, a zbog, kako navode, glasne muzike. Odmah nakon toga oba navedena radnika MUP-a prišla su Radosavu Mikiću i Igoru Stojkanoviću i držeći službene legitimacije u rukama legitimisali se kao radnici policije, i rekli im da se udalje od stola i da im na uvid pokažu svoje lične karte. Kako oni tvrde,  tada je Mikić rekao Stojkanoviću: "Nema veze, imamo mi ljude u DB-u, rešićemo ovo", kaže načelnik Čabarkapa.

Dvojica gostiju (Radosav Mikić i Igor Stojkanović) po nalogu Milana Obradovića privedeni su potom u Policijsku stanicu Zvezdara.

 U obavljenom razgovoru sa Mikićem i Stojkanovićem, oni su policiji izjavili da su sedeli za svojim stolom, unutar restorana, da bi u jednom momentu za njihov sto došlo njima nepoznato žensko lice, koje nisu zatekli u restoranu, zagrlilo ih obojicu i počelo da peva sa njima. Nakon toga, kako oni navode, sa stola za kojim je sedeo gospodin Milan Obradović ustalo je i prišlo im muško lice i obratilo im se rečima: "Šta vi imate da pričate sa njom?", što je njih, kako navode, iznerviralo, nakon čega su ustali od stola, prišli stolu za kojim je sedeo Milan Obradović i pitali šta je bilo, "je l' ima nekih problema?"

O celokupnom događaju obaveštena je Dežurna služba PU za grad Beograd, koja je putem radio-veze naložila da oba lica budu dovedena do prostorija PS Zvezdara, o svemu učinjenom sačine službenu belešku o intervenciji i lica predaju na dalje postupanje radnicima kriminalističke službe.

Dežurni tužilac je odbio zahtev inspektora Policijske stanice Zvezdara da dvojici privedenih bude određeno policijsko zadržavanje, ili da budu privedeni dežurnom sudiji, ostavljajući policiji mogućnost da protiv njih podnese krivičnu prijavu u redovnoj proceduri, ocenjujući da nema elemenata krivičnih dela. Policijski starešina Čabarkapa kaže za naš list da je bio prinuđen da odmah podnesu krivičnu prijavu, jer Obradović ume da se sveti!

Kada Milan Obradović šenluči po kafanama, pogotovo u sitne sate, svi moraju da vode računa o svom ponašanju.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane