Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

Okupirali i Šabac: Apel jednog svesnog učesnika demokratskih promena

 

Mi se borili oni nas orobili

 

Dok Dušana Petrovića, bivšeg ministra pravde, biraju za ministra poljoprivrede, i dok njegova stranka hara na svim frontovima, pa i u Šapcu, jedan usamljeni glas iz ovih krajeva govori o posledicama delovanja lopovske bratiji iz Demokratske stranke

...

Gospodine glavni uredniče,

za vaš list sam sasvim slučajno saznao pre nekoliko meseci i od tada ga redovno čitam svakog drugog četvrtka. Video sam da je vaš list istinski borac protiv korumpirane države i protiv mafije...

Ja sam Slobodan Nikolić iz Šapca, bio sam protivnik prethodne vlasti, bio sam i nezavisni odbornik SO Šabac u periodu od 1992. do 1996. godine, a na izborima 1996. godine bio sam kandidat za odbornika, takođe ispred grupe građana. Na izborima 2000. godine ubedljivo sam pobedio sve svoje protivnike, a glavnom konkurentu, načelniku regiona, "pobegao" sam za 450 glasova.

Nakon pobede, od prvog dana sam ukazivao na korupciju prisutnu u pravosuđu, tužilaštvu i policiji, ali i drugim institucijama u društvu. U to vreme sam izabran i za predsednika Opštinske komisije za žalbe i pritužbe, pa je to bila prilika da vidim, na osnovu brojnih anonimnih pisama koja su stizala, koliko je korupcija uzela maha.

Nadao sam se da će nova vlast krenuti u temeljno čišćenje korova iz prethodne vlasti, i da će ta nova vlast doneti ozbiljne promene. Zbog toga sam, kao deo jedne lokalne vlasti, smatrao za potrebno da se obratim medijima u Srbiji i skrenem pažnju na to da treba rešavati nasleđene probleme.

Četiri godine sam se, oglašavanjem u medijima, a najviše u "Novostima" i "Telegrafu", ali i lokalnom listu "Glas Podrinja", borio protiv kriminala u Šapcu, a posebno protiv kriminalizovanog opštinskog vrha i bivšeg načelnika šabačkog SUP-a Milomira Veselinovića, koji ništa nije činio da se to spreči, mada je dobijao prijave policajaca koje su ih dostavljali i meni kao ondašnjem predsedniku komisije za predstavke i žalbe.

Posle dve godine, uspelo mi je da izdejstvujem njegovu smenu.

U to vreme su novine pisale o organizovanim kriminalnim grupama u Šapcu, te je prepoznato njih deset koje su delovale na ovom području.

Već sledeći izbori, 2004. godine, pokazali su da postoje samo stranački mandati, i bilo je normalno da ja kao kandidat grupe građana neću proći. A u Demokratskoj stranci, nikako nisam odgovarao tadašnjem i sadašnjem šabačkom šerifu Dušanu Petroviću, i zato danas imam puno problema.

Uvideo sam da je ta moja Demokratska stranka prepuna korupcionaških afera i potkupljivih ličnosti, zbog kojih se danas otvoreno stidim, jer su se takvi preko noći obogatili na očigled naroda koji živi u bedi i koji gladuje.

U predizbornoj kampanji su obećavali po hiljadu evra svakom punoletnom građaninu, godišnje dvesta hiljada radnih mesta, a umesto toga su napravili jedan zabran u kome cvetaju narodne kuhinje i siromaštvo.

Pitam, zato, funkcionere Demokratske stranke: da li je ovo ono što ste obećali narodu, vidite li masovnu bedu i jad, da li vas je imalo sramota zbog toga, dokle mislite tako...?

Poštovani g. uredniče,

vaše istinite informacije koje objavljujete imaju velikog odjeka u javnosti, i molim vas da nastavite sa razobličavanjem korupcije i kriminala u državi, u ime miliona gladnih i siromašnih. Mnogi moji stari partijci koji su istinski borci za boljitak i pravdu, danas su u senci, ali čitaju vaš list na koji sam im skrenuo pažnju tako što sam kopirao tekstove iz onih brojeva u kojima ste pisali o aferama u Šapcu, tako da su i oni postali redovni čitaoci.

                                          S poštovanjem,

                                          Slobodan Nikolić,                 

                                       Pocerski Metković, Šabac

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane