Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Alo Brisel

 

Milovan Brkić

 

 

Povodom štrajka žeđu Tomislava Nikolića, oglasio se, nepozvan, iz Brisela, iz Evropske unije, njen komesar za priključenje Štefan File.

Gospodin File je javno poručio da izbori, u jednoj suverenoj državi, kakva bi trebalo da je i Srbija, nisu dobrodošli u ovoj godini! Iole ozbiljna država otpisala bi gospodinu Fileu da je nepoželjan, i obavestila Evropsku uniju da za svog komesara odredi drugog čoveka.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, odgovarajući na pitanja novinara kako ocenjuje pokušaj predsednika Srpske napredne stranke da štrajkom glađu i žeđu iznudi izbore, kazao je da njegova vlada pažljivo prati događaje u Beogradu i Srbiji kao prijateljskoj zemlji, ali da je to, ipak, unutrašnje pitanje Srbije!

Odavno je postalo jasno da su politička etika Evropske unije i politička etika Rusije potpuno različite. Prva se zasniva na nasilju, ucenama, i konačno, na besprizornoj pljački i propasti zemalja, svojih članica, dok se Rusija u spoljnoj politici drži načela nemešanja u unutrašnje stvari drugih zemalja, zasnivajući saradnju sa njima isključivo na ekonomskim osnovama.

Rukovodna elita Evropske unije zavila je u crno mnoge svoje članice. Podsticanje političke oligarhije Grčke, Španije, Portugalije, Islanda, Mađarske, Rumunije, Bugarske... da iz fondova Evropske unije uzimaju nekontrolisano kredite, koji su završili na privatnim švajcarskim računima oligarha tih zemalja, iz Brisela je, tom politikom, bacilo na kolena ekonomije ovih zemalja, ugrozivši egzistenciju više od sto miliona ljudi!

Pomenuti gospodin File u ovoj godini jasno je dao do znanja vlastima u Beogradu da su male šanse da Srbija, pa i Hrvatska, u ovoj godini naprave korak ka članstvu u ovoj uniji.

Šepureći se po Srbiji, za potrebe lične promocije srpskog predsednika Borisa Tadića, upućeni tvrde da je gospodin File uzeo lepe pare, neoporezovane, koje mu se iz Beograda šalju diplomatskom poštom. File je skup, nije na rasprodaji.

Predstavnici Evropske unije i drugi izaslanici međunarodnih organizacija, kada bi bili optuženi za svoja nedela, dobili bi i po nekoliko doživotnih robija.

Pre četiri godine predsednik kosovske privremene vlade Bajram Redžepi saopštio je javno da je Kosovo najkorumpiranija zemlja, jer u istoriji ljudskog roda nije moguće naći takav primer korupcije i kriminala međunarodnih predstavnika u Prištini. Šef UNMIK-a Mihael Štajner se i oženio Albankom, mlađom trideset godina, uz "miraz" od dvadeset pet miliona evra! Karl Bilt se oženio devojkom iz Sarajeva!

Finac Marti Ahtisari optuživan je za seksualno zlostavljanje gladnih dečaka iz Namibije, Bernar Kušner za finansijske malverzacije u više afričkih zemalja...

Da li je iko čuo da je ruski predstavnik u zvaničnoj misiji uprljao ruke, da je zgrnuo milione?

Da li to gospodin File, uz apanažu srpskih vlasti, koje su prokužene kao najopasnija organizovana kriminalna grupa, agituje da ova družina ostane na vlasti dok ne proda bečkim kriminalcima Telekom Srbija, od čega će i gospodin File omastiti brke. Strane službe detaljno su upoznate sa lopovskim manirima evropskih komesara i njihovim računima.

Srbija je, svima je poznato, u punom rasulu. A ni udruženoj Evropi, sa ovakvim institucijama i mehanizmima vlasti, ne piše se dobro.

Da li se danas pljačkanje desetina milijardi evra od strane političke vrhuške može ostvariti pod zaštitom nekog od evropskih komesara?

Pre pelješenja budžeta, treba samo pozvati Brisel i ponuditi procenat. Posle je sve čista rutina.

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane