Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Na licu mesta

Ljig

 

Maksimoviæevo šar(iæev)anje

 

 

Poštovani,

Povod mog obraæanja su novi prilozi za biografiju predsednika opštine Ljig dr Miroslava Maksimoviæa.

Opština Ljig je radila sa Nebojšom Joksoviæem, sada zaštiæenim svedokom u procesu protiv Darka Šariæa. Dostavljam vam ugovor potpisan 10. septembra 2007. godine. Ako se ugovor pažljivo proèita, može se videti mnogo nelogiènosti. Prvo pada u oèi da je ugovor sklopljen bez preciznih uslova plaæanja. Zar u bilo kakvom pravnom poslu može da stoji da je plaæanje "uplatom avansa po moguænosti". Zatim, u ugovoru se navodi da æe se ugovoreni radovi završiti za 10 dana, a posao se otegao do aprila sledeæe godine (videti poslednju stranu). Još pada u oèi da su poslovi zapoèeli pre zakljuèivanja ugovora (1. septembra 2007).

U Ugovoru se navode poslovi miniranja i drobljenja materijala, a zapravo se radilo o prevozu rizle ili èega veæ. Bilo je to vreme predizborne kampanje za predsednièke izbore (kraj 2007) i pred parlamentarne izbore (proleæe 2008). Naravno, istraga treba da utvrdi da li je i koliko èega prevezeno, ili se radovi nalaze samo u papirima.

Cena radova po ugovoru je 2.431.000 dinara. U ponudi firme Dont plus data je ta cena za 4.420 kubnih metara. U prilogu stoji da je po otpremnici od 1. septembra 2007. do 22. aprila 2008. godine za SO Ljig otpremljeno 5.850 kubnih metara. Iz kamenoloma Štavica materijal su odvozila (ako su zaista radili) vozila sa razlièitim registarskim tablicama: beogradskim, barskim, valjevskim, novopazarskim do kraja decembra, a u januaru i februaru 2008. godine iskljuèivo jedno vozilo VA 769-05, koje je prema otpremnicama poslednji put vozilo materijal 22. aprila 2008. godine. Èije je vozilo iz Ljiga reg. tablica VA 769-05, radilo za firmu zaštiæenog svedoka u procesu protiv Darka Šariæa?

Kljuèno pitanje ovde je: u èijem majdanu se drobio kamen, odnosno odakle je vožena rizla. Majdan je bio u vlasništvu profesora i privatnika Duška Kojiæa (o kome ste, kao i o predsedniku Miroslavu Maksimoviæu, u februaru pisali u tekstu pod naslovom "Peèati im zapeèatili" i koji je prema sumnji policijetetio opštinski budžet za 2.329.475 dinara).

Kojiæ je majdan u Štavici prodao Darku Šariæu. Kada je do prodaje došlo, da li pre ili posle zakljuèivanja ugovora izmeðu predsednika opšine Ljig i Joksoviæa, to treba da istraže nadležni organi. Ljižani prièaju da je Šariæ Kojiæu dao stan u Beogradu umesto novca, ili dela novca.

Na Skupštini opštine, održanoj u martu, odbornik Mihailo Zeèeviæ je pitao predsednika Maksimoviæa o poslu s Nebojšom Joksoviæem. Odgovor je bio da se tada nije znalo ko je Darko Šariæ. Da je pažljivo èitao novine u leto 2007. godine, Maksimoviæ je mogao da sazna što-šta o Joksoviæu koji se bavio prebacivanjem skupocenih kradenih automobila iz zemalja zapadne Evrope, preko Srbije, Bugarske i Turske za zemlje Bliskog istoka. Kada seljak kupuje kravu raspituje se podrobno o domaæinu, a predsednik Opštine Ljig je ušao u poslove sa sumnjivim tipovima tek tako. Nemoguæe da nije znao sa kim sklapa posao.

                                            Autor poznat redakciji

 

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane