Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

Pedersku zajednicu u DS-u muči nedostatak ''jačeg pola''

 

Jeremija nema topa

 

Srbijom upravlja, teroriše je i pljačka nekoliko stotina pedera iz vrha Demokratske stranke. Dok građani muku muče kako da oteraju ovaj okot s vlasti, njih more druge brige. Nedostaju im topdžije, koji bi mogli da ih zaskoče otpozadi, da ih učine srećnim. Ali, Jeremija nema topa, pa se ne trese ni ta Evropa. Pomada koja iza njih ostaje, daleko se oseća. Od nje se dave i u Evropi, a Evropa zbog te njihove pomade davi nas, obične građane

 

Milica Grabež

 

   Za vreme Drugog svetskog rata vojnici prateće čete Glavnog štaba Narodno-oslobodilačkog pokreta Jugoslavije slušali su sladostrasne krike svog vrhovnog komadanta Josipa Broza i njegove milosnice Davorijanke Paunović, dok su njih dvoje noću bili nestašni pod šatorom. Partijska organizacija je odlučila da upozori vrhovnog komadanta da seksualni odnosi između drugova i drugarica, u jedinicama, nije dozvoljen, da šteti partizanskom moralu.

   Marjan Stilinović, najstariji član partije, saopštio je drugu Starom šta partija misli o njegovo šatorskom zadovoljstvu, ali se Tito nije dao iznenaditi, odgovorivši mu da on zaista ne može bez Davorijanke, a i ''Boga ti Marjane, pitaj drugove da li žele da im vrhovni komadant bude peder''!

Seksualni život državnih funkcionera svuda u svetu izaziva veliku pažnju, prevashodno bezbednosnih službi i novinara, pa i građana.

U socijalističkim zemljama su partijske komisije vodile brigu o javnom moralu svojih izabranih predstavnika. Uža kordinacion tela odlučivala su da li se neki njihov drug ili drugarica, ogrešila o svog partnera, da li ga je prevarila i ukalja ugled partije.

Tako je i Šesti kongres SKJ, na kojem je Titov ađutant general Ljubodrag Đurić optužio, poimenično,  najviše državne i partijske rukovodioce u zemlji da su spavali sa njegoom ženom, nazvan seks kongres.

Izborom Borisa Tadića za predsednika Republike Srbije, promoviše se gej populacija.

Srpski predsednik je, prethono, u Demokrstakoj stranci bio zadužen za ''rad sa omladinom''. Ovaj psihopata i pedofil  je  svršene srednjoškolce i nesvršene studente, doveo sa sobom u ministarstvo za telekomunikacije, a potom i u ministarstvo odbrane. Oni su komandovali generalima, doktorima nauka. Njihove guze je pre toga isprobao Boris Tadić, koji se propederiosao dok je predavao psihologiju u Prvoj beogradskoj gimnaziji u Beogradu.

Nikada u istoriji bilo koje zemlje na svetu toliko nesvršenih studneta nije postavljeno za savetnike predsednika države, za ministre, državne sekretare, direktore državnih preduzeća, fondova, banaka, osim u Srbiji, kada je Boris Tadić u  junu 2004. godine izabran za predsednika Srbije.

Izborom za predsednika Srbije, Boris Tadić je morao da podnese ostavku na mesto predsednika Demokratske stranke, jer ustav Srbije zabranjuje predsedniku države da obavlja drugu javnu funkciju.

Gazeći ustav Srbije, Boris tadić je gazio sve što je bilo pod njim. Nekoliko desetina mladića podvođeno je srpskom predsedniku. Njegov šef kabineta imao je i zadatak da obezbedi predsedniku ''mlado meso''.

Svakog jutra, evnuh iz tadićevog harema telefonirao je mladim momcima: "Gospodine, molim Vas da budete spremni, popodne će doći kola po Vas, predsednik želi da Vas pojebe. Plaćamo 500 vera. Može se desiti da predsednik nije uspešan, tako da možete dobiti propisne batine. Ali, naši lekari su spemni da Vam pomognu. Budite srećni što imate tu čast da spavate sa predsednikom. I ponesite vazelin po vašem izboru.''

Seksualni život srpskog dikatora plaćan je parama poreskih obaveznika. Boris Tadić je poluimpotentan tip. Oboleo od raznih bolesti. Kada je izabran za predsednika lekari na VMA ustanovili su da boluje od lupusa. Ova sistemska bolst je teška, ali je on nastavio da živi raspusnim životom i uz bahanalije.

Sledeći svog partijskog vođu, mnogi mlađi ljudi iz DS-a naprasno su se propederisali. Odlučili su da zarad ostanka na funkciji, koja im je omogućavala da nekažnjeno kradu i pljačkaju, ''daju dupe pod kriju''.

Srbijom danas vlada opasna pederska grupa. Bez ikakvog morala, spremna da ubije, da opljačka, da se odrekne prošlosti, porodice, države...

Bezbedonosne službe su sabrale da u gornjoj strukturi rukovodstva Demokratske stranke, a oni su raspoređeni na sve značajnije državne i rukovodne funkcije u zemlji, ima oko 650 homoskesualaca!

Velika nevolja ove pederske oligarjije leži u činjenici da  od ove brojke njih 580 su pripadnici ''nežnijeg pola''. Njih, u žargonu, zovu još i furundžije. Imaju žensku psihologiju, partnerima ispunjavaju seksualne želje. One koji zadovoljavaju ovu grupaciju zovu topdžije .

Jedan od najpromiskuitetnijih pedera je Bojan Pajtić, predsednik Izvršnog veća Vojvodine. Gospodin Pajtić spada u topždije, mada njegov ''top'' nije dugačak. Partneri na svojim fejsbuk stranicama opisuju Pajtićevu muškost dužine od 7,5 santimetara.

Bojan Pajtić oponaša svog gazdu Borisa Tadića. I on je perverzan, razvratan, probirljiv i galantan. Svoje furnudžije Bojan Pajtić traži među studentima. Kada ih isproba, čašćava ih postavljjanjem na uticajne položaje, sa velikom platom i privilegijama. Tako je Nebojšu Malenkovića (24) postavio za direktora Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine! Jedan od njegovih dečaka već je koordinator za kapitalna ulaganja. Treći dečak gospodina Pajtića je direktor Fonda za izbeglice, četvrtom je organizovao izložbu vozova...

Ovaj pirgavi skot parama građna Srbije i Vojvodine plaća svoja seksualna zadovoljstva, postavljaući potpune diletante da rukovode fondovima, bankama i javnim preduzećima u kojima se obrće budžetski novac.

Nekoliko stotina furundžija koji su na najodgovornijim državnim  funkcijama i u javnim preduzećima, čekaju svog princa da im priđe otpozadi. Većina njih je zbog toga nevsela. (Golubice bela, što si nevesela, a što ne bi bila jadna nevesela, kad moj dragi ide od jata do jata...). Zbog toga više kradu, uzimaju, očekujući da parama kupe sebi ljubav. A svi oponašaju svog Vođu Borisa, svi bi da nađu nešto mlado, da budu primećeni.

I tako je Srbija propustila šansu da nas guzice uvedu u Evropsku uniju.

Sodoma i Gomora srpskog društva počela je posle 5. oktobra. Pripadnici nove vlasti  ''kalili'' su se u Zemunu. Mafija im je pozajmljiva novac i snabdevala ih kokainom. Kada ne bi mogli da vrate pozjamljeni novac, pokojni Dušan Spasojevič i Mile Luković su namirivali račune tako što je dužnik iz Đinđićevog okruženja morao klečeći da im sisa polni organ. Sve ove orgije pažljivo su snimane, zbog toga je i porušena zgrada u Šilerovoj, vredna nekoliko desetina miliona dolara. Iz tog perioda je i scena kada sadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac dolazi kod Spasojevića, da opravda pozajmljenih 50 hiljada marona. Kako mu Spasojević nije znao prezime, pozvao ga je prstom, naslonjen o zid i raskopčanog šlica, rečima - "Ti dugači čučni, i počni''! Od tada Šuntanovca od milošte zovu Čučni!

U dugoj istoriji Srbije, nikada nam guzice nisu dolazile glave.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane