Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Pogledi

Komentar Homoseksualnog proglasa za ustanak

Rođen kao zločinac

Manifesto homoseksualnog terora, napisan je prema šablonu svih militantnih pokreta za mržnju i osvetu. Sve je tu osim licemerja, to jest nista se ne skriva. Nema pretvaranja, nego se radi o otvorenoj sadističkoj netrpeljivosti...

Slavko Drinski

Svi pokreti koji traže da budu prepoznati u društvu, uvek, bez ikakvog izuzetka u svetskoj istoriji, demantuju da budu ravnopravni sa drugima, ali se nikada na tome ne zaustavljaju. U svakom od njih postoji klica zla koja čeka pogodan momenat da ostvari gvozdenu diktaturu nad svima drugima. Ključna rečenica u Manifestu koja potvrđuje ovo pravilo je: "Za nas, ono što je mnogo, nije dovoljno."

Kad Lovina postane Lovac

Prvi Hrišćani su bili proganjani i  mučeni. Ovo je činjenica koju niko ne može da porekne. Onda su postali ravnopravni sa ostalim religijama. Ubrzo posle toga, postali su vladajuća religija, i od progonjenih postali progonitelji svih drugih, pre svega pobivši među sobom one koji se sa time nisu slagali.

Sva bezakonja su činili u ime Boga, i tako ga načinili najvećim saučesnikom svake nepravde u istoriji čovečanstva. Proganjali su, a sebe predstavljali kao progonjene.

Ko može da kaže da Miloševićeva policija nije činila nasilja nad Albancima na Kosovu? Sada Albanci terorišu Srbe, čiste Kosovo i od poslednjeg Roma, ali i dalje izjavljuju kako su oni ti koji su još uvek jadni i progonjeni. Zvuči poznato.

Komunisti su takođe bili proganjani i zatvarani. Činili su sve da postanu ravnopravni sa ostalim partijama. Kada su došli na vlast zabranili su sve ostale partije; progonili su i one koji su im bili neprijatelji i one koji nisu.

Ni sirotinja nije imuna na ovakvu prevrtljivost. Ogromna je bila beda u carskoj Rusiji. Ali, kada je došla revolucija, bednici su silovali i ubijali svaku ženu koja nije imala zakrpu na odeći, i ubijali svakog čoveka koji je imao više od dve knjige u kući. I sirotinja se od mučenih pretvara u mučitelje.

Tvoja bela koža je Znak Tvoga Zločina

I sama pomisao na crnačko ropstvo u Americi izaziva gađenje. Sada među potomcima robova postoje militantni pokreti koji žele da se svete potomcima robovlasnika - čak celoj beloj rasi!

 Za njih i veliki Martin Luter King nije bio ništa drugo nego običan mlakonja. Možeš da se rodiš u nekakvim Malim Strnjikama, da nikada ne napustiš svoje selo, da nikada ne posetiš Ameriku, da se nikada nisi sreo sa osobom crne kože, ali samo zato što si beo ti si kriv za ropstvo u Americi! Zbog svoje bele kože ti si "predodređen da budeš zlikovac". Sve ovo govori da ne treba biti začuđen ako te militantni homoseksualci zovu zločincem samo zato što nisi homoseksualac.

Ne treba zaboraviti ni neonaciste. Njihovu teoriju o superiornoj arijevskoj (beloj) rasi je u poslednja vremena poremetila savremena genetika. Uplašeni da prilikom testa u njihovim genima mogu da se nađu tragovi drugih rasa, brzo su su svoju teoriju o genetskoj čistoti promenili u čistotu koja se prosuđuje samo po izgledu. Uveliko se spremaju za rat sa drugim rasama. Kako bilo, za sada im je najčešći podvig kada više njih prebije jednog crnca, ili jednog homoseksualca - ubeđeni do poslednje ćelije svoga bića da je to više nego herojsko delo kada desetorica masakriraju jednoga.

Točak istorije pokazuje začuđujuće znake da je napravio pun krug. Hrišćanska era, osnovni pokretač evropske civilizacije, konačno je završena. Crkva, kao i svi njeni oblici, nekada je bila sila koja je vedrila i oblačila, i u čiju moć je bilo smrtonosno pipnuti.

Danas ona postaje jedno veliko ništa. Malobrojni hrišćani staroga tipa hodaju na prstima. Kada se u Americi desi neka velika nesreća gde pogine više ljudi različitih religija, onda se hrišćanskim sveštenicima i propovednicima strogo savetuje da prilikom službe na ovim mestima nikako ne pominju ime Isusa Hrista - kako ne bi povredili osećanja članova drugih religija.

Naravno, postoji pravo na veroispovest, ali praktično hrišćanstvo u to nije uključeno.

Izgleda da će hrišćani biti ponovo masovno proganjani, da ćemo ponovo ići kroz periode u kojima će svako imati prilike da drugima zagorčava život, i da će jednoga dana, pored svih drugih, i agresivni homoseksualci opet dobiti svoju šansu.

Samoobmana je Fundamentalno Ljudsko Pravo

Svi narodi bivših komunističkih zemalja konačno počinju da zaziru i strepe od Amerike. Samo homoseksualci u ovim zemljama još uvek u njoj vide svoju punu slobodu. Isto kao što svi muslimani, od najžešćih do najmirnijih, mrze ovu zemlju; samo je Albanci slave i vole.

I svi mi ostali smo voleli Ameriku u svoje vreme. Bio je mali broj onih koji su pokušali da nas opomenu, ali to je bio samo plač Jeremijin u pustinji.

Svi smo mi rođeni sa neprikosnovenim pravom na samoobmanu, bez obzira na rasu, naciju i seksualnu orijentaciju. Na ulice izlazi sve. Od nacionalističkih do homoseksualnih razloga. Sve se danas radi u ime ljudskih prava. Samo umiruća deca nemaju nikakvih ljudskih prava. Gde su beogradske parade i demonstracije protiv rata u Avganistanu? Kada će homoseksualci, lezbejke, ili neko drugi, da izađu na ulice protiv lopovskog državnog aparata u Srbiji?

Hvata me jeza kada gledam zapadnu kontrolisanu televiziju. Druge televizije ni nema. Kad god zapadne sile hoće da osvoje neku zemlju iz strateških razloga, ili zbog nafte i drugih rudnih bogatstava, ili da uspostave marionetsku vladu u toj zemlji, onda polako preko tih televizija počinju propagandu za zadobijanje javnog mnjenja: te u toj zemlji nema demokratije, žene nemaju nikakvu slobodu, homoseksualci se progone, zapadne verske sekte ne smeju da propovedaju...

U najgorem slučaju, ako ništa drugo ne pomogne, onda se zemlja vojno napadne i bombe bace na sve moguće demokrate, žene, homoseksualce i rokere kako bi se ovi, kao potlačeni, osećali bolje. Ljudska prava su toliko univerzalna da se mogu upotrebiti na svaki mogući način!

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane