Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Još mi nisu javili!

 

N. Vlahović

 

Istraga bi uskoro mogla da počne. Istraga će uskoro biti pokrenuta. Istraga bi mogla da rasvetli pozadinu slučaja. Istragom će biti utvrđena nova saznanja...

Ovaj manji izbor fraza specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića jasno govori da on od nekoga čeka naređenje da počne sa onim što najavljuje. Stvar je jasna kao dan. Njemu su, zapravo,  već najavili, a on samo čeka komandu sa najvišeg mesta!

Kakav bi to tužilac bio u demokratskoj Srbiji kad bi krenuo u solo akciju da se obračuna sa organizovanim kriminalom, počevši od najvišeg mesta! Taman posla. Tu je potreban konsenzus. Da se oglasi prvi među jednakima, da nejednaki podrže tu stvar, da dođe do plebiscita u vladajućoj oligarhiji, da oni označe koga treba maknuti i ko je preterao ne poštujući lopovsku etiku na svim nivoima. E, tek tada može g. tužilac da radi svoj posao.

Mora mu se priznati, on se do sada držao toga pravila kao pijan plota. Zato se i održao u toj stolici. Shvatio je to i kolegijum Republičkog javnog tužilaštva pa mu je odalo priznanje. Dobio je od kolega najvišu ocenu prilikom godišnjeg svođenja tužilačkih bilansa i podele pohvala najboljima. Tužilac Miljko zna da se uzdrži, da ne prenagli.

Upravo su službenici BIA završili istragu o kriminalu ministra Dragana Šutanovca i njegovih saučesnika. Ali se Miljko ne zaleće. Na njega niko iz sveta ne može da vrši pritisak. Pre tri godine iz SAD je stigao paket sa dokazima za 150 Srba koje treba optužiti za najtežu korupciju. Miljko je svoj čovek. Čeka da se oglasi Predsednik.

Ministarka Malović se sastaje redovno sa Erikom Holderom, ministrom pravde SAD, koji ujedno i glavni tužilac te zemlje, na čiji poziv i dolaze čelnici srpskog pravosuđa. Da je pitaju za te slučajeve, i u čijoj su fioci.

Ali, ima i kritičkih mišljenja. Eto, na primer, kad je u Srbiju dolazio izvesni Gejvin Korn, inače direktor Službe za međunarodni organizovani kriminal, Pol O Brajen, direktor Kancelarije za zaštitu svedoka, Brus O'Hrom šef Odeljenja Ministarstva pravde SAD za organizovani kriminal, Eli Rosenbaum, šef Kancelarije za ljudska prava i specijalnog tužilaštva za ratne zločine SAD, i kad su videli i čuli Miljka Radisavljevića, kažu izvori iz Američke ambasade u Beogradu da su se ta gospoda tri dana krstila! Na svako njihovi pitanje o vrlo zvučnim imenima srpskog kriminala i politike, naš "specijalni" je odgovarao: Istraga bi mogla da počne, istraga će uskoro biti pokrenuta, istraga će utvrditi nova saznanja...

Sreća pa se nije "okliznuo" i rekao nešto sasvim ljudski i prirodno u njegovoj situaciji: "Još mi nisu javili". Odozgo.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane