Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Užice: Pucanj u prazno uplašenih u užičkoj policiji

 

Nemaju ništa osim ljage

 

Besmisleni novinski napadi na načelnicu Dragicu Jevtović više govore o piscima tih izmišljotina nego o njoj i njenom radu

...

 

Osmelio se proteklih nedelja neko anoniman, "dobro upućen", imenom nepotpisani član grupe "policijskih službenika" PU Užice da u više nastavaka u Tabloidu žestoko pljuje po načelnici ove uprave Dragici Jevtović, jedinoj ženi u Srbiji na tako odgovornom poslu. Muški se poneo, nema šta. Svaka mu čast na hrabrosti!

Grdi na sva usta taj "junak" načelnicu Dragicu: čas epski pripoveda o njenim kojekakvim malverzacijama i sklonostima, čas lirski prelazi na željeno mu "komišanje kukuruza na ekonomiji Zabele" i "potkresivanje trnja". Ustvari, stalno meša babe i žabe, puca u prazno, površno trpa svakojaka imena gde im nije mesto, "trnje potkresuje u kukuruzu". I opasno proziva i vređa bez ikakvih dokaza, dobijajući nezasluženo prostor u tiražnom i čitanom Tabloidu.

          Već je, uostalom, postao manir nemoralnih, uplašenih i jadnih ljudi da nepotpisani, velom anonimnosti sakriveni, pljuju u javnosti po kome stignu. Čuju kojekakvo rekla-kazala, izmisle ponešto svoje i tome dodaju, pa nanišane i opale, kud pukne. Ko te pita da li je to istina, samo neka odjekuje, da se naivni naslađuju. Ovog puta takvi su za svoju metu izabrali načelnicu Dragicu, u svojoj sredini poznatu kao ozbiljnu, poštenu i savesnu ženu iz pristojne porodice, pa im je pisanija bezvredna - Užičani nju i njenog supruga znaju dovoljno dobro i nisu naivni da u te besmislice poveruju.

          Vrvi pisanija protiv Dragice svakojakim optužbama: prljavi poslovi i marifetluci, građevinska i narko mafija, zapošljavanja preko posrednika u policiji, montaže, sprege i konačni obračuni. Kao na filmu, gomila nezakonitosti u čijem središtu je samo ona, načelnica. Ko te pita što užičku Niskogradnju kao javno gradsko preduzeće niko ne želi i ne može da proda - važno je načelnici pripisati da ona tu firmu slabi da bi je kupila . Ma, zar je bitno što Dragicina majka ne poseduje nikakve mašine - hajde da to i za staru ženu izmislimo. Šta ima veze što su tenderi za radove u opštini Čajetina javni i što su dobijeni poslovi oko lokalnih puteva regularni - cilj je okriviti načelnicu i njenog muža. Zaista, piščeva mašta je na visini, jeftin mamac za lakoverne čitaoce. Neka srpska javnost ispira usta, nije važno što se u Užicu zna da su sve to laži. Pa ako takvih ne bude dovoljno, eto i krunska izmišljotina o njenom nemoralu, besramnim "vezama" sa uticajnim ljudima. Nizak udarac do bola - da crv sumnje poremeti skladan brak Dragice i njenog supruga.

A otkud sva ta jadna podmetanja baš u ovom trenutku? Nimalo slučajno: predvodeći Policijsku upravu Užice načelnica Dragica Jevtović hrabro se uhvatila poslednjih meseci u koštac sa ozbiljnim kriminalom, kako na području Policijske uprave, tako i u policijskim redovima, što je dovelo i do otkrivanja velikih nezakonitosti oko droge i pritvaranja grupe na čelu sa bivšim načelnikom OKP Užice Ivanom Šopalovićem.

Očigledno, neki su se uplašili mogućeg daljeg razotkrivanja novih mućki u policiji (ko li je sada na redu?), pa su brže bolje potrčali da u javnosti oljagaju načelnicu. Lažima i podmetanjima da izmaknu ruci pravde. U sve, naravno, upleo se i snažan uticaj zvučnih advokatskih imena koji, u silnoj želji da kako tako odbrane svoje okrivljene klijente, ne prezaju ni da utiču da se u najtiražnijim glasilima bez provere puštaju tekstovi koji ljagaju one što hoće red u ovoj državi.

Poručujemo: dosta je podmetanja, pustite vrh užičke policije da radi svoj posao

                            Dobronamerni i iskusni policijski službenici PU Užice

    

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane