Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Mrak

Milovan Brkić

 

Zaposleni na TV Avala još su u štrajku. Ne primaju platu nekoliko meseci. Ovih dana poslodavci Željko Mitrović i Danko Đunić obećali su pred članovima Radiodifuzne agencije da će isplatiti dugovanja u roku od nekoliko dana. Sat kasnije, kada je ta vest saopštena obespravljenima, gazde su povukle obećanje. Dobro plaćeni članovi RRA su sagnuli glave.

Ni zaposleni na TV Pink ne primaju mesecima plate. Ova kompanija duguje više od 110 miliona evra! I nikom ništa! Njen gazda, Željko Mitrović, može da posluje dalje. Nikom ne plaća. Ni državi, ni zaposlenima... Važno je da sa njegove ružičaste televizije šljašti MRAK.

Kompanija Interspid oglasila se prošle godine dramatičnim saopštenjem da odlazi u stečaj, zahvaljujući aktuelnoj vlasti koja ne prašta neposlušnost. U saopštenju koje objavljujemo u ovom broju, navodi se hronologija propasti zbog političkih strasti Vlade Srbije. Kompanija je i osnivač i vlasnik Fokus radija, sa nacionalom frekvencijom. Ova radio-stanica otvorena je za drugačija mišljenja, za poglede i predloge građana, stručnjaka... Nezavisna je od režima. Za nekoliko dana utihnuće i ovaj preostali glas naroda.

Srbija se odavno nalazi u medijskom mraku. Od poreza građana izdržavaju se dva programa RTS-a i Studio B, a ostale nacionalne televizije promovišu Vladine uspehe, ne plaćajući zaposlene, niti državi plaćaju doprinose.

Radio-televizija B92 je u dugovima do guše, ali je sponzoriše nevladin sektor. Oni napadaju one koji su Vladi kost u grlu.

Odvratne su srpske televizije, radio-stanice i mediji. Malo je novina koje zahvaljujući časti svojih novinara i urednika, koliko-toliko pokušavaju da se izvuku iz blata. Besparica kuca na vrata redakcija kojima se omakne da dovedu u pitanje učinak i opstanak režima.

Svaki poraz srpske vlastele veličaju novinari RTS-a, Studija B i režimu pripadajući štampani mediji. Jutarnji program TV Studija B počinje vestima o buđenju gradonačelnika Dragana Đilasa, a završava vestima o njegovim celodnevnim aktivnostima usmerenim na pljačkanje budžeta grada.

Svakog dana dobijam informacije od kolega, koji mi pišu poruke o tome koja je od njihovih koleginica, TV zvezda koje jedva izgovaraju prostoproširene rečenice, postala konkubina nekog važnog druga iz vrhova vlasti, policije, vojske...

Ipak, zahvaljujući internetu, istina o našoj propasti na svim frontovima širi se poput vatre među građanima Srbije. Istinu je nemoguće sakriti.

 Propast se vidi na svakom koraku. Mrak je, ali mesečina obasjava put kojim moramo krenuti na vlast, da je oborimo, da pohapsimo te zločince i lopove, i da ih, ako budu pružali otpor, zgazimo.

Treba pamtiti imena zlotvora koji su nas opljačkali do gole kože, koji su rasprodali državnu imovinu, da bi sebi stekli vile na Dedinju, da u stranim bankama imaju po stotinak miliona evra, koje, siguran sam, ne mogu potrošiti.

U vremenima koja su pred nama, svaka porodica treba da ima nekog svog koga će poslati na ulice, da oborimo vlast i da pohapsimo zločince. Oni će nas jašiti i ponižavati sve dok im ne skinemo glave. To je u njihovoj prirodi. Većina ovih skotova ništa drugo i ne zna da radi. Prva zaposlenja su im bila da savetuju ministre, da budu direktori, načelnici... Ove ljudske ništarije nije moguće prevaspitati. Oni bi nas rado videli mrtve. Uveli su nas u mrak, ali je to i idealna prilika da ih i smaknemo - u mraku, pa da onda upalimo svetlo i živimo kao normalan svet, u kojem vladaju zakoni i u kome se poštuju stečena građanska prava.

  

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane