Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zatiranje

Zatiranje

Propis koji će doći glave neobaveštenim, neopreznim i prevarenim građanima

 

Ubijanje Srba po kodeksu

 

Otrov, onaj koji ubrzano ubija, kruži Srbijom. Ima ga u uvoznoj hrani, i sve je to odobrila država. Kriminalno "demokratsko" preduzetništvo jedva je dočekalo da dobije pravo na ubijanje naroda

 

Mersiha Hadžić

 

Mada već duže vreme ingorišu upozorenje laičke i stručne javnosti, vlasti u Srbiji (već uveliko u odlasku)  moraće da se suoče, po svemu sudeći na optuženičkoj klupi, da su odgovorne za uvoz prehrambenih proizvoda opasnih po život i zdravlje. Reč je, naime, o uvozu one hrane koja je obeležena znakom piramide i imenom Codex Alimentarius. Navedeni proizvodi su se pojavili na tržištu Srbije nezakonito, jer genocidni Codex Alimentarius u Srbiji nije usvojen, nije "usklađen", niti može biti, jer su odredbe Codex Alimentarius-a u suprotnosti sa dve konvencije, Roterdamskom i Kopenhaškom, koje je i Srbija potpisala i koje imaju veću snagu od bilo kog domaćeg zakona!

Bilo kakvo menjanje ili "usklađivanje" zakona da bi se Codex Alimentarius počeo primenjivati u Srbiji je neprihvatljivo, dok je Srbija potpisnik navedenih konvencija.

Zapravo, Codex Alimentarius sadrži obavezujuće odredbe o korišćenju veštačkog goveđeg hormona rasta i antibiotika u svim vrstama mesa namenjenih ljudskoj ishrani, što će imati nesagledive posledice po zdravlje sadašnjih i budućih generacija.

 Sve vrste prehrambenih namirnica se po odredbama Codex Alimentarius moraju zračiti da bi duže trajale, a ne postoje bezbedne doze zračenja za ljudsko zdravlje. U poljoprivrednoj proizvodnji Codex Alimentarius obavezuje upotrebu jedino genetski modifikovanog semena, a od 12 zabranjenih herbicida kao najopasnijih hemijskih sredstava za zaštitu poljoprivrednih proizvoda, Codex Alimentarius na listu dozvoljenih jedinjenja vraća sedam, kao DDT, lindan, malation i druge otrove...

Zvanične preporuke Codex Alimentarius-a, smanjile su minimalne količine hranljivih materija u ljudskoj ishrani, tako da će se u zemljama koje prihvate Codex Alimentarius, vitamini, lekovite trave (čajevi), korisni minerali biti zabranjeni u slobodnoj prodaji.

  Autori Codex Alimentarius-a su prilikom sastavljanja odredbi planirali smrt tri milijarde ljudi, jednu milijardu od neposredne primene odredbi Codex Alimentarius-a, dve milijarde od posledica pothranjenosti i nemogućnosti lečenja, a sve u cilju smanjenja ljudske populacije na za njih prihvatljivu jednu milijardu. 

Treba reći i to da je Codex Alimentarius nastavak nacističke filozofije koju je osmislio Fritz De Meer, direktor farmaceutske kompanije I.G.Farben (danas Novartis), koja je proizvodila Ciklon B za gasne komore u konc-logorima tokom Drugog svetskog rata. Zbog toga je u Nirnbergu 1945. godine osuđen zbog zločina protiv čovečnosti.  

Zato je i bitno upozoriti građane Srbije, umesto Vlade Srbije i resornih ministarstava koja su uvučena u kolo genocida nad sopstvenim narodom, da je žig Codex Allimentarius-a na ovom oglasu označava i to da su svi navedeni proizvodi podvrgnuti tim specifikacijama!

 U vezi sa tim je jasna poruka građana i stručnjaka u Srbiji da se neće podvrgavati kolektivnom samoubistvu, da ne kupuju namirnice sa znakom piramide uz koji stoji naziv Codex Alimentarius, jer taj znak predstavlja nadgrobni spomenik našem zdravlju i budućnosti.

Obeležene namirnice zbog štetnih sastojaka koje u sebi sadrže, kod korisnika i potomaka mogu da izazovu maligna oboljenja, sterilitet, šećernu bolest, atrofiju mozga, impotenciju i još 60 najtežih oboljenja. 

Građani treba dobro da zagledaju proizvode pri kupovini, jer su beskrupulozni proizvođači već dobili zeleno svetlo od odgovornih političara i opisani znak stavili na svoje proizvode, kao na pakovanja viršli u mesarama "Matijević"!  

Trebalo bi javno i masovno bojkotovati te proizvode, zaobilaziti takve prodavnice, pa kad skinu znak sa proizvoda i nastave sa prodajom otrova, masovnim građanskim otporom dovesti ih do suda! Jer njihov razlog je profit, i zbog njih se obaraju sve dosadašnje kontrolne norme u oblasti proizvodnje hrane, aditiva i ostalih dodataka hrani.

Ali, da bi se ugušila konkurencija, donosi se i veliki set propisa koji će ovih dana u Srbiju doneti monstruozni Codex Alimentarius. Verovatno većina građana nije ni čula za Codex Alimentarius, zar ne? A  ako narod nije čuo za njega, to znači da je elita postigla svoj cilj, jer im upravo to najviše odgovara!

 Kada bi najšira javnost u Srbiji znala šta je Codex, njihov opstanak bio bi ugrožen.

Nažalost, uprkos upozorenjima koja ionako teško dolaze do građana, jer je sadašnji medijski mrak nikad veći, Codex dolazi! Biće stavljen u upotrebu 31. decembra ove apokaliptične 2012. godine!

 Možda to u ovom trenutku ništa ne znači, ali da bi stvari bile jasnije, treba reći jasno šta je zapravo Codex...

Naime, Codex Alimentarius je skup pravila za regulaciju poljoprivrede i potpunu kontrolu hrane od semena do konačnog proizvoda!

Pod Codex-om više nije potrebno obeležavati životinje koje su genetski modifikovane, što je do sada bilo obavezno! Na taj način će se životinje ukrštati i time će se uništiti prirodni potencijal postojećih rasa, što je i cilj Codex-a. Sve povrće i seme će biti izloženo zračenju!

Trenutno se to radi samo kod semenja i povrća koje je dugo u transportu, kako bi ostalo sveže što duže. Pod Codex-om će to biti obavezno za sve povrće, seme, životinje i meso. Uvođenjem Codex-a sve životinje  koje se uzgajaju za hranu ili mleko moraće da dobiju Monsanto hormon rasta i Monsanto antibiotike. Inače, kompanija Monsanto je najveći proizvođač genetski modifikovanih životinja na svetu. Vrlo podla, jedna od najpodlijih kompanija na svetu. Ljudi će obolevati zbog upotrebe genetski modifikovane hrane. Kada se dogodi, tu uskače farmacija, koja će im nuditi pomoć u obliku svojim lekovima. Gotovo svi prirodni lekovi će biti zabranjeni i označeni kao opasni, a dozvoljeni će biti samo farmaceutski proizvodi. Pa neka mi neko kaže da je hemija zdravija od prirodnih proizvoda, kako hrane tako i lekova. Prirodni lekovi su konkurencija farmaciji, pa zato žele da ih ukinu. Vitaminski dodaci će moći da se dobiju samo na recept. Codex u osnovi sprečava i ukida prirodno organsko ratarstvo.

 

Zakonska regulativa

Na tržištima EU i Svetske trgovinske organizacije HACCP sistem je postao obavezujući 1. januara 2006. godine (Council Directive 93/43/EEC).

 Jednostavno, uključivanje standarda kvaliteta i bezbednosti hrane u opšti sistem provere kvaliteta u preduzećima, postao je uslov poslovanja s partnerima na međunarodnom tržištu. Zakonska regulativa gotovo svih razvijenih zemalja obavezuje proizvođače hrane u tim zemljama na uvođenje sistema HACCP.

Zbog toga je i naša zemlja prihvatila ovaj koncept bezbedne hrane tako da od 1. januara 2009. godine HACCP koncept postaje obavezujući na tržištu Srbije, pa preduzeća koja do tog roka ne budu posedovala sertifikate o poslovanju u skladu sa ovim sistemom neće moći da izvoze i prodaju svoje proizvode u Republici Srbiji.

Primena ovog zakona i implementacija HACCP odložena je bila do 01.01 2011. godine, odnosno do danas nema dosledne primene.

Obuka za implementaciju HACCP-a obavlja se u sudski registrovanim visokoškolskim ustanovama pa do kafana i svi izdaju sertifikate da su polaznici kvalifikovani da u svojim preduzećima, prodavnicama, mesnicama, pekarama... vode računa i primenjuju Zakon o bezbednosti hrane.

Miodrag Kostić Kole, finansijer DS-a, od početka ove godine je preko svoje firme "M.K. speed" iz Novog Sada, uvezao iz Ruminije oko hiljadu tona semenskog kukuruza. Izvoznik je švajcarsko predstavništvo američke firme "Monsanto". Ova moćna kompanija je proizvođač genetski modifikovane hrane i zalaže se za široku primenu genetskog smena.

Koliko će plodnih vojvođanskih njiva biti za duži period zatrovano smenskim kukuruzom koji je uvezao Miodrag Kostić, možemo samo, sa strahom, pretpostaviti. Kostić, uostalom, ne krije da sarađuje sa kopanijom "Monsanto", jer dobija velike pare za zatiranje srpskih oranica. Fitosanitarna inspekcija Srbije u rukama je žute mafije. Koliko je zatrovan semenski kukurz koji je uvezao Kostić svedoče inspektori FTO, čije ćemo iskaze objaviti u narednim brojevima.

 

 

Citat iz HACCCP vodiča

Republika Srbija

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, uprava za veterinu

VODIČ

Za razvoj i primenu preduslovnih programa i principa HACCP u proizvodnji hrane

"Idealno, principi GMP/GHP i opšti modeli HACCP treba da su raspoloživi i proizvođačima i nadležnim organima u formi vodiča za 'najbolju odnosnu praksu' pripremljenih od strane profesionalnih organizacija i/ili nacionalnih nadležnih organa i/ili međunarodnih organizacija (npr. FAO-WHO Codex Alimentarius). Opšti saveti i modeli iz takvih vodiča nisu direktno primenljivi ni na jedan stvarni proces ili proizvod, već samo predstavljaju izvor osnovnih informacija i pomoć proizvođačima da sami dalje razvijaju sopstvene (specifične) HACCP sisteme, a nadležnim organima da razvijaju programe provera tih HACCP sistema".

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane