Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

RTV  Svetac

 

Džaba ste cenzurisali

 

Rajko Roki Dvizac

 

Često ste me pitali zašto Tabloid nema oglase i reklame kao što to imaju drugi časopisi i elektronski mediji. Pitanje je u redu, ali je upućeno na pogrešnu adresu. Obratite se Đilasu  i Šaperu. Oni će vam "objasniti" zašto je Tabloid nepodoban, a zašto su oni "podobni" da budu monopolisti. Ako pak u inat nećete da kontaktirate sa njima, dovoljno je da pogledate šta piše Tabloid a šta novine sa oglasima. I sve će vam biti jasno. Ali u inat nedodirljivim podobnim monopolistima, samo danas objavljujem vaše oglase kojima ste me bombardovali poslednjih meseci. I to bez cenzure, i još besplatno...

- Prodajem fakultetsku diplomu za poslaničko mesto. Goran iz Zrenjanina.

- Zaposlio bih se kao ležeći policajac. Šifra "Crnogorac".

- Meni niko ne dolazi u posetu zato što mi je svinjac prazan od 2000. godine. Seljak iz Mačve.

- Zaposlio bih se kao guverner Narodne banke Srbije. Imam potrebno radno iskustvo. Godinama sam bio ulični prodavac deviza, a sada imam i dve svoje menjačnice. I politički sam podoban: imam četiri partijske knjižice različitih stranaka.

  - Zna li neko koliko košta da zaposlim ženu u nekom javnom preduzeću? Javite na šifru "Socijalista".

  - Obaveštavam javnost da je u Staroj Pazovi sve u redu. Svi su u redu, iza Mene!

  - Kupio bih neku fakultetsku diplomu. Cena nije bitna. Ponude slati na šifru "Novi narodni poslanik".

  - Menjam dugogodišnjeg prijatelja bez zaposlenja, za nekog pogodnog neprijatelja sa stalnim zaposlenjem. Šifra "Evropski standardi".

  - Gas sigurno neće da poskupi! Gas će možda da poskupi! Gas mora da poskupi! Gas je od danas poskupeo! O gasu brine kompanija "Bajatović".

  - Menjam poslanički mandat opozicione stranke za povoljan mandat u koalicionoj vladi. Šifra "Kameleon".

  - Predsednik opštine ponosno obaveštava javnost da je najzad uspeo da pročita jednu knjigu. Naš predsednik je bolji - on je pročitao dve. A naš je najbolji, on je kupio ceo komplet za regal!

  - Slavim 10 godina provedenih na Birou za nezaposlene. Tim povodom pozivam kompletnu postavu DOS-a na svečani ručak. Služiće se klot-čorba. A zaslužni za moj jubilej dobiće i prigodne zahvalnice - glogov kolac!

 - Student Likovnih umetnosti moli kolege sa Prirodnomatematičkog fakulteta da izračunaju koliko studentskih stipendija vredi tašna supruge ministra prosvete?

 - Uzalud ste prebacivali pare preko grane. Nećete proći, zvaću decu. Decooo…ooo!!!

 - Tražim advokata koji je zainteresovan da podnesem tužbu zbog laži i prevare koje su objavljene u horoskopima naših dnevnih listova. Napisali su da ću dobiti povišicu, a ja sam dobio otkaz!

 - Ko je ubio humor na našim televizijama? Pod a) Aleksandar Tijanić, pod b) Željko Mitrović, pod c) Evropa nema alternativu. Tačne odgovore ne šaljite nikom, jer niko nije zainteresovan.

 - Raspisuje se nagradni konkurs. Traži se političar koji se nije obogatio za vreme svog mandata, nije zaposlio svoju rodbinu i nije upropastio nijednu firmu. Ako ima bar jedan takav, narod Srbije će mu dodeliti doživotni mandat.

- Jelena Karleuša menja trojicu za jednoga. Ivana Ivanovića, Vladu Georgijeva i Emira Kusturicu menja za Ognjena Amidžića. Njih trojica ne bi nju promenili ni za šta na svetu. Znate zašto.

- Obaveštenje za javnost: Zbog nerentabilnosti, ukida se Komisija za ispitivanje porekla imovine! U Srbiji ne odgovaraju oni koji imaju poveću imovinu marke "Ne zna se kako", već samo oni koji nemaju imovinu marke "Zna se zbog koga".

- Džaba ste cenzurisali! Biće onako kako su Tarabići rekli, a ne onako kako ste objavili u svojim dirigovanim crveno-žutim biltenima. Ima nas koji smo pročitali necenzurisane izjave Tarabića. "Dan D" se opasno približava.

- Ma kakvi nezavisni i zavisni sindikati! Svi su oni politički poltroni. Jedini pravi sindikat u Srbiji jeste Beogradski sindikat. Što ih više dupeuvlakači zabranju, to ih narod sve više voli. Dokle god Srbijom vlada govedina, dotle će biti i Beogradskog sindikata.

- Na eventualni (ne)dolazak mog (tako sam bar mislio) prijatelja Zdravka Čolića u moj skromni dom u Inđiji, usledila je vaša žestoka reakcija. Jedni su ga opravdavali, drugi kritikovali, treći za "nesporazum" optužili njegovog menadžera, četvrti su žalili, itd., itd. No, najviše pažnje mi je privukao jedan "poklon", kao ponuda za rešenje moje dileme - "gumica za brisanje prijatelja"! Dugo sam razmišljao da li da je upotrebim? I na kraju odlučio. Zašto da nekome smetam? Prijateljstvo je dvosmerna ulica u kojoj se prijatelji kad-tad sretnu... Zdravko ili neko u njegovo ime me je jednostavno "obrisao" iz te ulice. Fol, ja više ne postojim. Da nije baš tako, dokazaću sada. Evo, uzimam i ja gumicu i brišem ime Zdravka Čolića iz nekadašnje naše  dvosmerne ulice prijateljstva... Gotovo.

                                      

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane