Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uviđaj

Uviđaj

Pismo policajaca pogranične policije o nasilju i pljački koje sprovodi njihov starešina

 

Prljavi Hari na braniku otadžbine

 

Poštovana gospodo, odlučili smo da se srpskoj javnosti na ovaj način obratimo, jer je sve više očigledno da živimo u državi u kojoj nijedna institucija ne radi. Obraćamo Vam se jer je stvar veoma ozbiljna i svakim danom je položaj policajaca na graničnom prelazu Bački Breg sve gori i gori. Glavni krivac zbog takvog stanja je svakako komandir naše jedinice, g. Furtula.

O njemu i njegovom "poslovanju" na ovom graničnom prelazu, mogu da posvedoče i mnogi građani, strani i domaći, koji su ovde svakodnevno žrtve njegovog bahatog ponašanja, a ponegde i neopisivog divljanja.

Mi, policajci sa graničnog prelaza Bački Breg, prisustvujemo njegovim histeričnim scenama, lupanju šakama po stolovi i zidovima, pretnjama i svim vrstama klasičnog mobinga, tako da se više nikome od nas ni ne ide na posao...

Na žalost svih nas, on je čovek koji zaista misli da je nedodirljiv ima zaštitu "odozgo", pa i da može službeni auto da koristi u privatne svrhe i voza ljubavnice, mada je svima dobro poznato da je na snazi štednja goriva u MUP-u.

Sa druge strane, komandir Furtula maltretira sve starešine nižeg ranga kojima makar padne na pamet da iskoriste službena vozila u privatne svrhe. 

Za vreme jednog plaćenog boravka u Mađarskoj on je svakodnevno odlazio kući službenim autom mada to nije bilo dozvoljeno. Radio stanicu u vozilu je totalno upropastio, ali, to su sitnice u poređenju sa štetom koju ovaj čovek nanosi državi svakodnevno, jer otima novac od ljudi koji su ovde u tranzitu. Uzgred, reč je o čoveku koji nanosi štetu ugledu Republike Srbije na svaki mogući način, pa i tako što je tablu sa natpisom graničnog prelaza stavio na polupani prozor od kontejnera u kojem stoje šerpe, lonci, lopate i metle! Na normalnim graničnim prelazima, zna se kako ta tabla treba da stoji...

 To da mu policajci koji stalno borave na Bačkom Bregu daju novac za razne usluge, nije problem proveriti u Dnevniku događaja broj 233/12 od 26.04. 2012.godine, gde on naređuje da se policajcima prevrnu džepovi, da bi se videlo koliko novca imaju kod sebe i da li su mu ,"dovoljno dali" ili će morati da ih u kancelariji pretresa da bi mu dali i poslednji dinar! Njegovi prohtevi su sve veći, ali, očigledno, i neki njegovi "poslovni" problemi sa kojima se suočava.

Niko od nas zaposlenih na Bačkom Bregu to više ne može izdržati. Sramota je da priznamo, ali, on nas primorava da "pojačamo tarifu" prema putnicima, ili nam sledi maltretiranje. A, maltretira i nas i putnike.

Često se svi ovde pitamo, otkud komandiru Furtuli (koji je zvanično samohrani otac), pare za kupovinu džipa koji troši 20 litara goriva na 100 kilometara? Pa njegova plata nije dovoljna ni za jedno tankiranje goriva, a kamoli za letnje i zimske gume ovog preskupog vozila.

Takođe, često smo se pitali, šta ovom čoveku znače neke tetovaža na ramenu? Pitamo se, ustvari, da li je on predstavnik policije ili predstavnik gradskih razbojnika?

U međuvremenu, od kako se osilio, počeo je da se "tali" sa biznismenima iz građevinskih firmi, pa je, nekako, i on postao vlasnik nekoliko građevinskih mašina!

Pitamo nadležne u MUP-u, ali i sve druge nadležne u državi: dokle vi mislite da ova agonija ide, jer Bački Breg nije mali zabačen punkt, nego mesto koje je ogledalo države u koju se ulazi.

Mada mu sve od ruke ide kad je pljačka i maltretiranje u pitanju, pomenuti g. Furtula se ne odlikuje ni elementarnom pismenošću, pa tako nije u stanju da sastavi nijedan jedini dokument niti izveštaj! Uzgred, ovaj osioni policijski starešina nema naviku da drži sastanke sa policajcima, tako da policajci nemaju nijedan jedini način da mu se obrate ako imaju neku primedbu ili, ne daj Bože, pitanje. Ako ima nekakvih radnih sastanaka, njih drže isključivo njegovi pomoćnici. Neki policajci su tražili razgovor sa nadređenim njemu i nikad ga nisu dobili. Sve odluke donosi na osnovu "rekla-kazala" činjenica. Tako je svako unapred osuđen na osnovu tuđih klevetanja. Naravno, Furtula svesno podstiče loše međuljudske odnose kako bi lakše vladao ucenama.

Poštovana redakcijo, uvereni smo da će ovo pismo doći, pre svega do nadređenih starešina u MUP-u Srbije, ali i do javnosti koja treba da zna da je policijska služba korektna, ali joj prljavi pojedinci poput raznih Furtula, koji su zagazili u korupciju i kriminal, čine neopisivu štetu...

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane