Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Bez metka nema napretka

 

Milovan Brkić

 

 

Vođe mafijaških porodica iz Sjedinjenih američkih država imali su običaj da važne odluke donose na Kubi, u Havani, daleko od očiju javnosti i agenata Federalnog biroa.

U  objektu Izvršnog veća AP Vojvodine  "Mošina vila" na Popovici pored Novog Sada, održan je 24. avgusta sastanak glavara Demokratske stranke. Na sastanku koji su inicirali  Bojan Pajtić i pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić, prisustvovali su predsednik DS-a Boris Tadić, njegov zamenik Dragan Đilas, predsednik pokrajinskog odbora Dušan Elezović i rizničar Miodrag Rakić, bivši šef kabineta bivšeg predsednika Srbije.

 Nakon sedam sati dogovaranja, pomenuta gospoda se složili da neće dozvoliti cepanje DS-a i formiranje novih stranaka. Među braćom je ugovoren mir. Tako su javnosti preneli mediji koji su još pod njihovom punom kontrolom.

Čuvar svih stranačkih i njihovih tajni Miodrag Rakić, obavestio je glavare da nakon gubitka vlasti, dolazi vreme njihovog brzog oporavka i povratka! Rekao je da mu je pobratim tvrdo obećao da će sprečiti hapšenja i blaćenja prisutne gospode, ali zbog njegove najave ''da neće oprostiti nikom'', moraju da mu isporuče neke svoje ljude! U Borisovo ime predložio je da to budu Mirko Cvetković, koji je beznačajan čovek u partiji, a imao je zvučnu funkciju, i neke klince iz Fonda za kapitalna ulaganja i Razvojne banke Vojvodine ...

Rizničar je preneo i uveravanja specijalnog tužioca Miljka Radisavljevića da prisutni ne treba da brinu za bezbednost, jer je i on Miljka podsetio na sve što o njemu ima u njegovoj kasi. Razgovarao je i sa direktorom policije, dodajući da je Velja već skoro pola dokaza uništio, i da je šteta što se javno svađaju i međusobno optužuju. Ne treba da brinu o svojim parama, sefovi su sigurni, kao i računi. Plaši ga, kazao je, samo brzi dolazak Rusa, i odluka Amera da njih puste niz vodu.

Ovih dana dobijam svakodnevno pisma od opštinskih odbora Srpske napredne stranke. Svi me pitaj šta se to dešava, da nova vlast oprašta sve pljačke predhodne. Neke od njih tešim da ima nade, da  se vlast  priprema ... Ali, naprednjaci su nezadovoljni, lideri njihove partije su im sve sumnjiviji, o ministrima da i ne govorimo. Pitaju me, poimenično, za svakog svog u Vladi Srbije.

Imao sam prošle nedelje više poseta iz SNS-a i sa viših i sa nižih nivoa, i svi posetioci su časni ljudi.

 Iz Kovačice trojica naprednjaka me, gledajuću u oči, pitaju da li je istina da su prodati. Pokazuju mi pismo predsednika opštinskog odbora stranke Zorana Savanova kojim on obaveštava članstvo da je postignut dogovor sa Vučićem  da se sa žutima uđe u koaliciju i formira opštinska vlast u Kovačici. Pitaju me da li znam koliko je sadašnji, a i budući predsednik opštine Miroslav Krišan opljačakao evra. Pominjem brojku od  tri miliona, objavljenu u Tabloidu. Gosti mi kažu da je Blic objavio da je Krišan opljačkao opštinu za pet, a oni imaju dokaza za 9 miliona evra!

Kada je pomenuti Krišan, inače blizak prijatelj Borisa Tadića, posetio 13. avgusta Eliota Nesa, znao je da je sačuvao dobar deo novaca, i fotelju. Gosti me pitaju da li je to moguće, i šta da rade.

Bez metka, kažem im, nema napretka. Da se grešna gospoda plaši da ih nezadovoljni građani ne pobiju ko zečeve, manje bi se kralo. Gosti se pokupiše i odoše. Razumeli su poruku, kažu.

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane