Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke


Donosilac dobrih vesti


M. Grabež


U trenucima velikog iskušenja, kada je razorna rušilačka snaga Aleksandra Vučića bila na vrhuncu, iz Moskve se javio ministar u njegovoj vladi, Milan Bačević. Saopštio nam je ovaj čovek, koji održava dobre veze sa Jedinstvenom Rusijom, strankom koja je na vlasti, da je Ruska vlada odobrila Srbiji kredit od 300 miliona za ovogodišnju pomoć budžetu Srbije, a 700 miliona evra za podršku budžetu u narednoj godini.

- Veoma sam naklonjen Rusiji, ali i ja uživam njihovu naklonost. I mislim da to Srbija može da iskoristi. Rusija je spremna da pomogne i u popunjavanju budžetskih rupa'' - objasnio je gospodin Bačević. A na pitanje: - Kako će nam pomoći da popunimo rupe, odgovara da - Treba tragati za obostranim interesima i raditi na takvim projektima. Jedan od njih biće uljani škriljci, a takav projekat već postoji sa NIS-om u Pančevu, s novom rafinerijom. Takav projekat je i Južni tok. Mislite li da Rusija to nije mogla da uradi s nekim drugim?

Upitan na koji način misli da realizuje projekat uljanih škriljaca, odgovorio je da je posao dobro započet, i da se nada da će Vlada u septembru moći da izađe s lepom vešću.

I dok Aleksandar Vučić i Zorana Mihajlović pokušavaju da obore dogovor o izgradnju Južnog toka, međunarodnog gasovoda za koji su veoma zainteresovane Nemačka i druge evropske zemlje, u Beograd je, iznenada, prošle nedelje doputovao zamenik ruskog ministra inostranih poslova Vladimir Titov, da od srpskog predsednika dobije odgovore na pitanja koja zanimaju Moskvu.

Predsednik jedne jake i moćne države, kakva je Srbija, Tomislav Nikolić, saopštio je gostu da Srbija, s njim na čelu, ponosno ide u dužničko ropstvo, ali da od Rusije može da uzme samo novac, i ništa više!Evropa se umorila od desperadosa u Beogradu, ludaka i probisveta koji su pokrali države na tako sumanut način, da izazivaju gađenje kod evropskih komesara, kancelara i predsednika.

Kćerka gospodina Bačevića imala je tu nesreću da postane snaha Tomislavu Nikoliću. Bačević i Nikolićjesu rodbinski vezani, ali ih deli civilizacija. Ovaj tihi i smireni čovek, od kada je postao ministar, oglašavao se samo kada je bilo neophodno, sa suvislim predlozima i objašnjenjima. Bez nadmenosti, bez pretnji...

Njegovi predlozi da Srbija pristupi realizaciji strateškog projekta, pored Južnog toka, izgradnje sistema Dunav - Južna Morava - Vardar - Solun, promenio bi život Srbiji, doneo velike investicije, zaposlenost. A i Nemačka i Rusija su spremne, i imaju novac za ovakav strateški projekat. Možda će na ovaj projekat podsetiti i gospodina Vučića u ovonedeljnoj poseti Berlinu.

Ministar Bačević je čovek koji donosi dobre vesti. A takvih kao da više nema na političkoj sceni Srbije.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane