Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

RTV Svetac

 

Tražim…

 

Piše Rajko Roki Dvizac

 

                                                                                             

Tražim…od predsednika Tomislava Nikolića i premijera Ivice Dačića da JA budem bar član ako ne i predsednik nove postave RRA. Potrebne kvalifikacije posedujem. Nestranačka sam ličnost, a nemam dlake na jeziku, ni devizni račun u stranoj banci u stranoj zemlji, ni putera na glavi. A možda je to ono što mi za tu funkciju fali?

Tražim…da se uvede taksa na svaku laž koju političari javno izgovore na televiziji.Taksu moraju da plate iz svog džepa, a ne iz budžeta.

Tražim…od Lee Kiš da preturi celu estradu i pronađe barem jednog novog gosta koga do sada nikada nije dovodila u svoje "bliznakinje emisije".

Tražim…da RTS promeni reklamni slogan.Umesto "vaše pravo da znate sve" treba da koristi prikladniji slogan - "Tijanićevo pravo da bude večiti direktor".

Tražim…da se uvede porez na šund i kič za svaku glupu emisiju koja se pojavi na našim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Tražim…da se u emisiji "Trenutak istine" pojave predsednici svih domaćih političkih stranaka.

Tražim…da ekipa emisije "(Ne)moguća misija" organizuje Komisiju za ispitivanje porekla imovine političarima od smrti Tita do pada Tadića.

Tražim…da u emisiji "Radna akcija" zajedno učestvuju Milutin Mrkonjić,Velja Ilić i Božidar đelić kao antlogor.

Tražim…da emisija "Dodati život godinama" bude u celosti posvećena liku i delu Jovana Krkobabića.

Tražim…da u emisiji "Problem" (Studio B) tema bude - gde su nestale pare Slobodana Miloševića? Učesnike emisije da biraju gledaoci.

Tražim…da u emisiji "U ringu" (TV Pink) podele megdan Boris Tadić,Dragan đilas,Bojan Pajtić i Zoran živković. Sudija treba da bude Joška Broz, Titov unuk.

Tražim…da se za takmičenje za "Nove zvezde Granda" prijave dobrovoljci Ivica Dačić, Nenad čanak,željko Mitrović, Mlađen Dinkić, Milutin Mrkonjić i Vuk Jeremić.

Tražim...da "Dnevnik" (RTS) ubuduće vodi Nikola Simić, "Vojvođanski Dnevnik"da divani Raša Popov,"Nacionalni Dnevnik „ (TV Pink) Ognjen Amidžić i Saša Popović."Vesti B 92" Bora đorđević,"Vesti" (Prva TV) Ivan Ivanović,"Vesti u 10" (Studio B) Dragan đilas,  a prenose iz Narodne Skupštine Srbije da vodi i komentariše Srećko šojić.

Tražim…da ekipa emisije "Paparazzo lov" prati narednih meseci čedu Jovanovića i o svim njegovim aktivnostima da nas redovno izveštava.

Tražim…da se u "Akademiju debelih" odmah, preko reda i preko veze ubaci večiti disident Dragoljub Mićunović,naravno, u VIP zonu. Pobednik obavezno mora biti gost u emisiji "Utisak nedelje".To je ono što gladni narod želi, što mu prazan stomak uvek razveseli.

Tražim…da Zoran Miščević, nekadašnji pevač "Silueta" i prvi roker Srbije a i šire,pod hitno dobije svoju ulicu u voljenom Zemunu.

Tražim…da Tomislav Karadžić bude istovremeno radio i tv reporter svih utakmica domaćeg  fudbalskog prvenstva.

Tražim…da Happy televizija poštuje vlastitu emisiju irilica" i postane srpska "Srećna televizija".Prvo valja očistiti sopstveno dvorište.

Tražim…da se Snežana Malović unapredi u vrhovnog kadiju emisije "Bračni sudija".

Tražim... da ubuduće emisiju „48 sati svadba" vodi par Ana Bekuta - Milutin Mrkonjić. Ljudi su u toku, idealni za ovu emisiju opštenarodnog veselja.

Tražim…da se pokrene emisija "Nekad i sad" u kojoj će se prikazivati ko su bili i šta su imali današnji političari,pre nego što su ušli u politiku a šta imaju sada.Zajedno sa celokupnom imovinom na svoje i ime svojih rođaka.Gde i koliko su zarađivali i koliko su plaćali porez.Ako su platili.

Tražim…da "Exkluziv" ekskluzivno prenosi hapšenja i plenidbe tajkuna.

Tražim…da se penzionerima, đacima, studentima, ljudima sa invaliditetom i nezaposlenima odmah ukine tv pretplata. Ostali nek plaćaju pretplatu na osnovu poreske prijave.

                                  

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane