Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Mater beogradska

 

Nikola Vlahović

 

 S vremena na vreme, građanin Novog Sada, Nenad Čanak, napravi skandal o kome se priča. Ali, ovaj put, građanin Čanak ne bi trebao da bude samo predmet medijskih zabava i intriga koje on sam često podmeće, nego predmet ozbiljne krivične odgovornosti. Naime, u noći između 23 i 24. septembra 2012. godine, Čanak i njegovo obezbeđenje pretukli su Pavla Lešanovića iz Beograda, koji se, na svoju nesreću, u to vreme našao u istoj kafani sa ovim samozvanim gazdom "vojvođanskog pitanja". Čak je i ime kafane ("Tako je suđeno"), simbolično odgovorilo na mnoga, još nerasvetljena pitanja u vezi Čankovih frustracija kojih je u poslednje vreme sve više.

Pretučeni Pavle Lešanović, ima svedoke kako je i od koga dobio batine, i u tom smislu, građaninu Čanku nema spasa, on mora da odgovara za krivično delo koje je propisano po zakonu u ovakvim slučajevima. Znajući za to, a prema najavama Nebojše Stefanovića, predsednika srpskog parlamenta da će "ceo slučaj biti ispitan do detalja", Čanak je za manje od 24 sata promenio najmanje tri iskaza: i tukao je i nije tukao, i branio je neku bratanicu od Lešanovića i nije nikoga branio.

Svaki drugi građanin Novog Sada bi zbog ovakvih stvari bio ekspresno priveden istražnom sudiji i još ekspresnije bio strpan u zatvor, ali, ne i Nenad Čanak! E, baš na ovom mestu treba započeti pravu priču o tome, kako je moguće da još uvek postoje zaštićeni neokomunistički mufloni kojima je sve dozvoljeno, i da biju i da psuju "metar beogradsku".

I sam Čanak se potrudio da kaže ono što svi znaju pa je na jednoj društvenoj mreži, odmah posle ovog teškog incidenta, napisao u svoju odbranu: "...Sjajna stereotipija bahatog političara opijenog vlašću i nošenog primitivnom mržnjom prema svemu što se ne uklapa u njegov uskogrudi svjetić, sklonog da grubom silom rješava sve, obzirom da se ne snalazi najbolje sa riječima..."...

Što li je ovo napisao ijekavicom i zašto je ovako munjevito pokušao da obori opštu kliničku sliku o svom zdravstvenom stanju? Da ne sprema možda neki novi, vojvođanski jezik, blizak srpskom jeziku?

Ali, pre svega, ovde treba reći da je i u mnogim ranijim Čankovim ispadima policija pokazala nemoć, pa tako i sad. I on je jedva dočekao ideju da stvar ode na sud, samo da mu ne odrede hitan pritvor. Ozbiljno tužilaštvo je već odavno moglo da mu odredi takvo nešto. Da dobije na vremenu, sredi svoje misli i usaglasi iskaze.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane