Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Teror u Pireus banci

Teror u Pireus banci

Roblje iza šaltera

M. Grabež

Ne ljutite se na službenike banaka kada vas zovu i podsećaju da ste dužni da ispunite neku obavezu prema banci, i da će vas njihovo zvanje koštati 200 dinara. Skinuće vam sa računa, recimo. U tim bankama radi domaće belo roblje, a robovlasnici su, naravno, strani poslodavci, a na sceni je svakodnevni teror nad zaposlenima, čije su plate više nego bedne u najvećem broju slučajeva.

 

M.G.

 

U pohlepi da u siromašnoj Srbiji izvuku što veći profit, vlasnici stranih banaka ponašaju se kao robovlasnici. Uskoro možemo očekivati da će njihove reklame imati i slogane - kad dođete sa vašim novcem u našu banku, probajte našu službenici, ili službenica. Ova usluga je besplatna.

U odsustvu svake kontrole od strane Narodne banke Srbije, inspekcija rada,  finansijske policije u Uprave javnih prihoda, vlasnici stranih banaka ponašaju se kao najgori nasilnici.

Sindikati u ovim bankama uopšte ne postoje, niti je dozvoljeno sindikalno delovanje.

Nijednu stranu banku nije posetila inspekcija rada, kažnjavajući banku zbog zabrane sindikalnog delovanja. U Grčkoj bi banka bila pod katancem.

Vojvođanska banka je leglo kriminala i korupcije. Grcima se podvode mladi službenici i službenice, koje rade na određeno vreme, pa ako se pokažu, primaju ih za stalno, ili ih posle degustacija otpuštaju. Strane banke su praonice prljavog novca.

 U grčkoj Piraeus Banci, sa oko 550 zaposlenih, samo 10 su Grci. Oni živi više kao u raju, sa  ogromnim  platama, službenim kolima, preskupim mobilnim telefonima najnovijih generacija i svim ostalim privilegijama.

Grci imaju plaćene službene stanove, plate 10 do 15 hiljada evra, plaćene avio karte za Grčku svakog petka, (obavezno prva klasa) i neograničenu vlast nad životima zaposlenih u svojim filijalama u Srbiji!

Presednika banke, Neoklis Neokleus, državljanin Kipra,  ponaša se kao da su Srbi indijansko pleme, a ističe se i po tome što na svakom koraku ili izbegava ili krši zakone Srbije.

Svim zaposlenima je u XXI veku ukinuta upotreba interneta, samo zato što je Dimitris Kariotis, član Izvršnog Odbora, uhvaćen kako koristi porno sajtove i kocka se preko ove globalne mreže! Naravno, on je i dalje  na istoj funkciji, ima Internet i dalje radi isto što je i radio do sada!

Domaći izvršitelji su takođe odlično plaćeni sa 2.000 do 3.000 evra, tu su i automobili, skupi seminari ....Njih je jedva desetak.

Kadrovska služba, sa  osam zaposlenih, od kojih su četvoro direktori i šefovi,  glavni egzekutor je, na čijem je čelu  Aleksandra Radić, direktorka HR, koja pravi spiskove grčkim vlasnicima, koje radnike treba šikanirati, podvoditi, maltretirati.

U ovoj banci zaposleni su i Srbi koji su bili u višegodišnjem zatvoru zbog kriminala, i sada, za velike pare, takođe prave bahanalije u ovoj banci.

Tabloid je pokušao da stupi u kontakt sa gospođom Radić, ali je uredniku rečeno će gospođa odlučiti da li će da se javi. Među zaposlenima je proneta vest da je banka, navodno, preko izvesnog Baneta Novčića, koji ima poslovni prostor u zgradi banke, podmitila urednike Tabloida.

U narednim brojevima opisaćemo svedočenja zaposlenih o teroru u Pireus banci i Vojvođanskoj banci...

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane