Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

(P)likovi

 

Slučaj obljubljenog vođe i njegove razuzdane telesne garde

 

Vučićeva ženska momčad       

 

Još tokom predizborne kampanje, potpredsednik srpske vlade, ministar odbrane i samostalni progonitelj neposlušnih, Aleksandar Vučić, okružio se mladim i lepuškastim momcima, od kojih je posle izborne pobede počeo da formira jurišne odrede SNS-a, svoju ličnu gardu. Istina je, i u starom Rimu su najelitnije legije bile sastavljene od ljubavnih parova, jer je poznato da oni jedan drugog brane do smrti. U ovim današnjim legijama Srpske napredne stranke, svi "vojnici" imaju samo jednog partnera u koga se zaklinju, kome služe i koga brane do smrti- Aleksandra Vučića. O posledicama njihovih bahanalija tek će biti reči, a o dubljim razlozima njihovog postojanja, govori priča prepuna, do juče nepoznatih imena, poput Koste, Mićana, Marka, Neše, Relje i drugih pripadnika Vučićeve lične i političke intime...

 

 

Igor Milanović

 

Svoja prva seksualna iskustva Aleksandar Vučić je sticao u vojnim magacinima kasarne Slaviša Vajner Čiča u Sarajevu, još 1989. godine.

   U toku svog rada u Srpskoj radikalnoj stranci Vučić je pokušavao da prikrije svoju ljubav prema momcima, ali mu ni to nije polazilo najbolje za rukom, kao što se vidi na slici nastaloj na nekom od druženja sa u stranci.

   Po prelasku u Srpsku naprednu stranku, Vučić se odmah okružio golobradim momcima koji su na taj način napravili munjevitu karijeru. Na jednoj od fotografija nastalim tokom predizborne kampanje u Vučićevom kabinetu u središtu SNS-a na Novom Beogradu, vide se članovi njegovog tadašnjeg kreativnog tima: Đorđe Višekruna, dvadesetpetogodišnji Aleksandar Jovičić, Nebojša Stefanović (rođen 1976.) i Marko Đurić (rođen 1983.).

   Nebojša Stefanović, koji je zbog svog udvoričkog stila stekao nadimak Neša Slina, danas je predsednik Skupštine Srbije, Aleksandar Jovičić je predsednik omladine naprednjaka, a Marko Đurić je savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića zadužen za međunarodne odnose! Đorđe Višekruna je koordinator Naprednjačkih jedinica u Vojvodini. Kojim stručnim kvalitetima su oni stekli ove pozicije nije poznato, ali se zna kojom su prečicom do tamo stigli.

   Još u toku predizborne kampanje postojale su dve vrste "kreativnih" timova. Jedni su stručno radili svoj posao, što se kasnije odrazilo na izborne rezultate. Drugi, oni bliski šlicu na Vučićevim pantalonama, docrtavali su na plakatama magareće uši Borisu Tadiću i radili slične detinjaste budalaštine koje nisu doprinele pobedi naprednjaka.

U tu drugu grupu spadaju, na primer, Stefanović i Jovičić, za koje niko u vrhu stranke pouzdano ne zna  šta su radili tokom kampanje, i čime su doprineli uspehu stranke na izborima. Jovičić je, međutim, imao zadatak da  vrh stranke stalno snabdeva svežim momcima za provod, i to mu je donelo važnu funkciju u partiji. Kako su Stefanović i Jovičić povezani neraskidivim intimnim vezama, njih dvojica su posle izbora najviše i profitirala od uspeha SNS-a i Jovičićevog podvodačkog rada u predizbornoj kampanji.

   Jedan od nerazdvojnih pratilaca, koji je tokom kampanje bio sa Vučićem, jeste i mladić sa Banjice, Kosta, koji sebe naziva Desperado. Naprednjaci sa beogradske opštine Voždovac, odakle je i Kosta, a posebno oni golobradi, predstavljaju udarnu pesnicu, prave jurišne odrede Aleksandra Vučića. Gde god mogu oni se glasno zaklinju da će za "svog predsednika" dati i život, ako treba. A telo su mu već podarili...

Neposrednu komandu nad ovim Vučićevim SA trupama imaju Jovičić, kao omladinski lider, ali i Slaviša Mićanović - Mićan, samoproklamovani čuvar ideologije SNS-a. Njih dvojica odlučuju ko nije dovoljno odan Ljubljenom vođi (ni ne sumnjamo da su ga zaista i ljubili u pojedine delove tela), pa na njega, zatim, pujdaju svoje omladince. Voždovački klan SNS-a sebe smatra, zajedno sa onima iz Zemuna, prvoborcima pokreta, pa se momci iz tog dela Beograda ponašaju kao elita stranačke vojske i često na svoju ruku, bez naređenja odozgo, rešavaju probleme u stranci. Koliki je njihov uticaj vidi se i iz toga da je upravo njima Vučić poverio čuvanje svog starijeg sina. Oni ne samo da ga čuvaju, već bi trebali i da ga vaspitavaju onako kako otac i Ljubljeni vođa očekuje.

Kosta Desperado sa Banjice se na jednoj od fotografija vidi iza Vučića kako predaje potpise za izbornu listu SNS-a, ali se zato na drugoj vidi u majici SNP 1389 i u društvu starijeg Vučićevog sina, koji je i sam otvoreni pristalica pomenutog pokreta. Fotografija je nastala u jednom od kampova u kojima su bili smeštene patriote koje su želele da spreče izgradnju administrativnih prelaza između Kosmeta i ostatka Srbije. Kosta i njegov štićenik su tako branili ono što je Aleksandar Vučić već odlučio da izgubi.

   Relja Ognjenović je još jedan od beogradskih momaka često viđanih u društvu Aleksandra Vučića, ali je bio i još uvek jeste blizak i sa Nikolom Selakovićem (rođenim 1983.), sadašnjim ministrom pravde Srbije. Selakovića je na ovo mesto progurao njegov mentor i ljubavnik sa fakulteta, profesor Oliver Antić, još jedan od savetnika predsednika Nikolića.

   I Kosta i Relja su kao protivuslugu za svoje druženje sa sadašnjim prvim potpredsednikom vlade Srbije, Vučićem, između ostalog dobili i pravo da sednu u ministarske fotelje, istina samo za slikanje. Isto tako su dobili dozvolu da pored svečane straže ulaze u Skupštinu Republike Srbije, kao da su poslanici. Obe ove institucije polako postaju obdanište za Vučićeve mlade miljenike.

   Moguće da se ovako stvara buduća politička elita Srbije, koja je do svojih položaja dospela zahvaljujući fizičkoj bliskosti sa Obljubljenim vođom, Aleksandrom Vučićem.

 

 

 

(P)likovi

 

Kako međusobno, preko društvenih mreža, opšte "visoki funkcioneri" SNS 

 

Mala noćna rasprava

 

Srbija je, očigledno, dotakla dno kada u Glavnom odboru Srpske napredne stranke, vodeće u parlamentu i u vladi, sede ljudi koji misle i govore kao izvesni Slaviša Mićanović - Mićan, inače desna ruka Aleksandra Vučića, koji ima delikatno zaduženje, da disciplinuje medije i članova stranke. Mada se Vučić svojevremeno proslavio kao predlagač najrigidnijeg Zakona o medijima još od vladavine Trećeg rajha, a Mićan bi u istoriju da uđe kao prvi srpski inkvizitor.

 

Milan Malenović

 

 

Nikola Selaković, ministar pravde, povodom dekriminalizacije klevete je obznanio: "To je i poziv svim novinarima da se znatno više okrenu profesionalnom, analitičkom i dobrom istraživačkom novinarstvu." Taj njegov poziv funkcioneri SNS-a su shvatili kao poziv njima da krenu u besomučni lov na novinare Tabloida i da ih najbestidnije javno vređaju, pokazujući tako da je ukidanje krivičnog dela klevete od EU iznuđeni potez. Umesto da sude, sada će novinare da biju i vređaju.

   Slaviša Mićanović - Mićan je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i šef takozvanog Internet tima, grupe zadužene za kontrolu šta ko po globalnoj mreži piše o stranci i, posebno, o njenom predsedniku Aleksandru Vučiću. Ovaj visoki funkcioner SNS-a 23. decembra je počeo da poziva pojedine članove i saradnike stranke da se javno distanciraju od pisanja Tabloida.

   Đorđu Višekruni je, na primer, preko Fejsbuka uputio ovakvu poruku: "Tražim od. komandanta naprednjačkih jedinica za podršku Aleksandru Vučiću da se javno ogradi i osudi pisanje prljavih novina zvanih Tabloid koji kažu da je predsednik SNS-a peder, sadista, bolesnik, lopov i notorni lažov."

   Posle toga se razvila rasprava o samoj biti slobode izražavanja i prava svakoga da čita ono što želi, bez da o tome polaže račune samozvanim političkim komesarima Naprednjaka. Od Mićanovića tokom te rasprave mogle su samo da se dobiju bestidne uvrede koje najjasnije oslikavaju u kakvom se duševnom stanju nalaze oni koji bi da vode ovu zemlju. Svoj prilog slobodi medija on je dao i javnim pozivom da se saradnici Tabloida zatvore u odgovarajuću ustanovu. Prenosimo bez ikakvih ispravki najinteresantnije delove diskusije koja se u noći između 23. i 24. decembra vodila na Fejsbuku sa originalnim nikovima (nadimcima) pod kojima su diskutanti nastupali.

   Mićanovic Slaviša-Mićan: Uključio se debil Milan Igi Malenović.

   Milan Igi Malenović: Hvala gospodine Mićane, vaša kultura komunikacije je svima poznata. Sutra ćete da demantujete da je ovo uopšte vaš profil ili ćete se pozivati na neuračunljivost. Vaš kolega Selaković se zalaže za slobodu štampe, a vi ovako... Baš evropejski.

   Mićan: "Gospodine" Milane tekstove koje vi pišete, uz pomoć Višekrune u smrdljivom Tabloidu mi daju za pravo da vas nazovem DEBILOM!!!

   Malenović: Gospodine Mićane, celu ovu frtutmu ste započeli zato što ne umete drugačije da prikrijete lopovluke koje je kolega Glamočanin objavio u Tabloidu broj 274 pod naslovom Otadžbinska otimačina, nego bacate ljudima prašinu u oči.

   Mićan: Milane ostajem pri tome da ste debil jer ste u svojim smrdljivim novinama objavili brojeve telefona članova glavnog odbora SNS-a. Među njima i moj broj.

   Milan Igi Malenović: Koliko se sećam, vi ste neka javna ličnost, pa ste onda, valjda, i dostupni za javnost. A u tekstu je lepo i pisalo da ste mi vi dali materijal i brojeve. Što se niste posle toga oglasili i to preko mene, nego ovako?

   Mićan: Da se niste umešali ni večeras ne bih komentarisao tekst vaših smrdljivih novina. Vi ste bolesni ljudi čim onakve tekstove možete da pišete. Odakle vama ideja da bih se ja vama obratio za bilo šta. Tu je Višekruna da vas uvek obavesti o našim orgijama.

   Malenović: Znači, ima o čemu da se obaveštava.

   Mićan: Mirjana Grbić bez nerviranja... Višekruna je peder a ja sam lud... Slažeš se da sam bolje prošao?

   Mirjana Grbic: I ja bih se složila da neko nije novinar, jer da jeste, pisao bi u nekim tiražnijim novinama i imao bi novinarsku školu.

   Mićan: Kriva je država jer ovakve na vreme ne leči....Milane, vi imate neku traumu iz detinsva... Silovao te ćale ili šta?

   Visekruna Djordje: Pitanje za Mićanović Slavišu -  Mićana: Sta si završio od škole? Da li su te građani nekada neposredno birali? Da li si imao neke rezultate u radu? Koliko glasova si dobio u svojoj ulici na izborima za Savet Mesne zajednice ili opštinskog odbornika?

   Posle višečasovnog vređanja, Mićanović je u 3 sata i 11 minuta posle ponoći 24. decembra izbrisao sve svoje unose, ostavljajući nas bez odgovora da li uopšte ima završenu neku školu. Posle toga je Đorđu Višekruni privatno uputio jasne pretnje. Ovako glasi poruka koja je potpisniku stigla od Višekrune: "Molim Milana da objavi šta mi je poslao član Glavnog odbora SNS Mićanović Slaviša - Mićan: Ono što mogu tebi da kažem, uzmeš li me u usta još jednom, ma ne uzmeš, nego ako ja pomislim da si pomislio da me uzmeš u usta, jebaću ti sve na svetu, jel ti jasno? Daću ti priliku da mi popušiš, ali pod uslovom da budem dobro raspoložen, biću prinuđen da ti se najebem svega."

    Da li i ostali funkcioneri Glavnog odbora SNS-a komuniciraju međusobno na ovakav način?

 

 

GLOSA

 

"...Daću ti priliku da mi popu..., ali pod uslovom da budem dobro raspoložen, biću prinuđen da ti se naj... svega..."

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane