Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Govore}i otvoreno

 

Govoreći otvoreno

 

Podržavaju li predstavnici međunarodne zajednice u Beogradu surovu pljačku Srbije

 

Strašno lice ništavila

 

Predstavnici takozvane međunarodne zajednice u Srbiji, kojima su puna usta retorike o potrebi za borbom protiv korupcije i organizovanog kriminala, svojom licemernom politikom, zapravo, pomažu cvetanju jedne banditske države u kojoj je dobro samo tajkunima i političkom osinjaku u kome većina skuplja med za manjinu. Prvovenčani ministar svega i svačega, Aleksandar Vučić, idealan je za takve evropske i američke interese u Srbiji. Da li su gospoda iz Brisela, Berlina i Vašingtona nekada ušla u srpske bolnice, autobuse, samousluge, da vide tugu i beznađa građana Srbije, koji su na korak od smrti?

 

Nikola Vlahović

 

 

Mada je pljačka glavni motiv ulaska u visoku politiku, za dvadeset godina u Srbiji nije uhapšen nijedan ministar! Zvuči neverovatno, ali, poslednji srpski  vođa koji je naredio hapšenje dvojice svojih ministara, bio je Slobodan Milošević, jer nije tolerisao to što su ministri Sava Vlajkovića i Velimir Mihailović, u bašti zakopali par stotina hiljada ondašnjih maraka.

Danas takvi slučajevi izgledaju smešno i tragikomično u poređenju sa milijardama koje je opljačkala demokratska vlastela, za samo deset godina lažirane demokratije.

U tom periodu, Srbija je opljačkana surovije nego kao kad su njome prolazile otomanske horde. Operaciju ove najveće otimačine u savremenoj srpskoj istoriji, vodili su najistaknutiji članovi vladajućih koalicija, na čelu sa Demokratskom strankom.

 

Imena pljačkaša su poznata

 

U svom izveštaju od decembra 2012. godine, američka organizacija Global Financial  Integrity (GFI) iz Vašingtona(koja se između ostalog bavi i praćenjem tokova novca u zemljama sa kojima SAD imaju diplomatske odnose),  objavila je tom prilikom i tabelu na kojoj su rangirane države po ilegalnom iznošenju novca iz njih, u periodu od 2001. do 2010. godine. Srbija se na toj tabeli nalazi u samom vrhu po količini iznetog novca, jer je iz nje izneto 51. milijarda dolara, ne računajući iznošenje novca u kešu, raznim kanalima, pa i diplomatskom poštom!

Nije teško izračunati šta bi sve Srbija mogla sa ovim novcem...

Na žalost, Srbijom danas apsolutistički vlada verni nastavljač politike Borisa Tadića i Demokratske stranke.  Novi "nestatusni" prodavac žute magle, Aleksandar Vučić, sklopio je pakt o nenapadanju sa najkrupnijim aligatorima Demokratske stranke, tako su od njegovog prekog suda i "televizijskih" hapšenja, ostali potpuno zaštićeni Boris Tadić, Dragan Đilas, Dragan Šutanovac, Božidar Đelić, Mirko Cvetković, Dušan Petrović, Bojan Pajtić, i desetine drugih koji čine ozbiljnu kriminalnu mrežu pod providnom retorikom o politici nacionalnih interesa. Vučić je sačuvao od sudskog progona i njemu lojalne "demokratske" tajkune, Miodraga Kostića-Koleta, Miroslava Bogićevića, ali i najvažnije protagoniste tranzicione pljačke Srbije, vodeće ljude G-17, Mlađana Dinkića, Miroljuba Labusa, Aleksandra Vlahovića, Tomicu Milosavljevića...

Po nalogu Vučića žutu mafiju, koja sada više nema nikakve državne funkcije, obezbeđuje oko 300 vojnih specijalaca! Voze ih blindiranim džipovima, koriste rezidencijalne objekte, imaju poslugu, i svakog meseca olakašju budžet Srbije za milion evra!

 

Usta puna hvale

 

Uskoro iz Srbije odlazi dosadašnji šef delegacije Evropske unije u Beogradu Vensan Dežer. Njemu krajem leta 2013. godine ističe četvorogodišnji mandat tokom koga je više isticao prava gej zajednice u Srbiji, nego prava Srba na Kosovu. Još od oktobra 2009. godine, od kako je postavljen na to mesto, Dežer je kao papagaj ponavljao da posle srpskog priznanja nezavisnosti albanskog Kosova, Evropska unija neće postavljati nove uslove Srbiji za početak pregovora o ulasku u ovu, skoro propalu zajednicu!

Iako je i Aleksandar Vučić deo zločinačke organizacije koja je surovo opljačkala Srbiju, a on sada, navodno, vodi bespoštednu borbu protiv korupcija u vrhovima vlasti.

U Briselu ga još niko nije javno optužio da je sada na čelu te opasne mafije (dok im treba i neće!). Istina, njega su u Briselu tokom pregovora o statusu četiri kosovske opštine gde žive Srbi, tretirali kao poslednjeg skota, preteći mu otvaranjem dosijea i objavljivanjem računa u bankama, ali bi se Komisija EU morala oglasiti, ako već ''pregovara'' sa srpskom vladom o našem ulasku u Uniju.

Način na koji se Vučić, uz dirigentsku palicu njegovog mentora Miodraga Rakića, koji je mozak surove pljačke Srbije i njene teritorijalne dezintegracije, javnosti predstavio kao spasitelj državnih para, više je nego mizeran, a govori i o Evropskoj uniji i njenim institucijama kao leglu kriminala i propasti ove ekonomsko-političke zajednice.

 Kao svoje emisare, EU u Beograd šalje, u raznim komisijama i misijama, lezbejke i homoseksualce, sa ciljem da ocenjuju posvećenost srpskih vlasti evropskim ciljevima i interesima. Koristeći se bolesnom opsednutošću novcem gospodina Vučića, uticajne evropske zemlje i vlade, čini se, eksperimentišu sa građanima Srbije, i ostvaruju svoje vekovne fašističke pretenzije.

Iz Berlina se gospodin Vučić vratio sa spiskom preduzeća koja su, po nalazu Saveta za borbu protiv korupcije, na čijem je čelu bila Verica Barać, privatizovana na kriminalan način. Stigao je i izveštaj američka organizacija Global Financial Integrity (GFI) iz Vašingtona, sa spiskom ko je od srpskih zvaničnika opljačkao 51 milijardu dolara, iznošenjem tih para na inostrane račune!

 

Mafijaši pod zaštitom

 

Da li je mafija iz Brisela podstakla Vučića da ne traži te pare, već da ih vlade tih zemalja zamrznu i uzmu kao svoj novac? Srećom, izveštaj američke organizacije je transparentan, javan je, dostavljen je i vlastima u Beogradu, i srpska država će imati pravo da ih povrati, osuđujući one koji su ih opljačkali.

Aleksandar Vučić se, očito napujdan od Miodraga Rakića, zakleo na vernost da će služiti onima koji su ga platili iznosom od preko sto miliona evra, vređajući tako inteligenciju građana Srbije, počeo da se promoviše kao Eliot Nes, kao čovek koji neće oprostiti nikom!

Mozak organizovane pljačke Srbije, Miodrag Rakić, naložio je Vučiću da ostavi na mesto direktora policije Milorada Veljovića, čoveka kome su istekli svi mandati, i koga obaveštajne službe i organi bezbednosti međunarodne zajednice, tretiraju kao ovejanog kriminalca i pokrovitelja šverca narkotika, duvana, oružja, ljudi i lekova čiji se tranzim vrši preko Srbije.

Tako je Vučić stvorio specijalnu policiju koja radi za specijalnog tužioca, a za njegov račun odlučuje specijalni sud! Preki sud!

Pre više od dva meseca uhapšen je Nemanja Kolesar, bivši šef kabineta  bivšeg predsednika Vlade Srbije Zorana Đinđića, pod optužbom da je vođa organizovana kriminalne zločinačke grupe koja je prodala smederevsku železaru američkoj kompaniji  US Steel, za svega 23 miliona dolara, ostavivši Republici Srbiji dug od preko milijardu evra!

Uz Kolesara istražni sudija specijalnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu saslušao je i bivšeg predsednika Trgovinskog suda u Beogradu Gorana Kljajevića i stečajnog upravnika Železare Branislava Ignjatovića. I protiv njih je doneo rešenje o sprovođenju istrage, oni su označeni kao članovi organizovane kriminalne grupe Nemanje Kolesara! Kakva zajebancija, s oproštenjem!

Nemanja Kolesar je bio šef kabineta premijera Srbije, nije imao status ovlašćenog lica, i slao je dopise samo po nalogu premijera. A mimo Đinđića, niko nije smeo ni u toalet da ode! Podsećamo, naš kolumnista, Miodrag Mile Isakov, bio je potpredsednik u Đinđićevoj vladi, i sa Đinđićem je morao da komunicira pismenim putem, preko pisarnice! I sada preki tužilac Aleksandra Vučića tvrdi da je nemanja Kolesar vođa zločinačke grupe koja je prodala smederevsku Železaru!

Za šefa kabineta Kolesar je postavljen bez ijednog dana radnog staža, a i stečajni upravnik Branislav Ignjatović je prvo zaposlenje dobio na poslu stečajnog upravnika!

Magazin Tabloid je u više nastavaka objavio krivičnu prijavu koju je pre šest godina Okružnom javnom tužilaštvu u Beogradu dostavila Uprava za borbu protiv organizovanog kriminala. Objavili smo i izveštaj američkih federalnih vlasti da je američka kompanija platila 21 milion dolara, na ime mita, za kupovinu Železare. Novac su na inostrane račune dobili Aleksandar Vlahović, tadašnji ministar za privatizaciju, Miroljub Labus, potpredsednik u Saveznoj Vladi, Božidar Đelić, tadašnji ministar finansija i njihovi pomagači. Njih nema na optuženičkoj klupi

 

Suđenje kao lakrdija

 

Da li je to borba protiv organizovanog kriminala i korupcije! Pokazuje li nam Vučić svoju odlučnost da se pljačka zaštiti?

Prodajom Železare američkoj kompaniji, Srbija se trajno zamerila vlastima u Nemačkoj. Srpska vlada je od nemačkih banaka dobila preko milijardu maraka kredita za železaru Sartid u Smederevu, ali je, umesto da je proda Nemcima, i tako otpiše dug, a dobije sigurnog i poštenog kupca, kompaniju prodala američkom koncernu, koji je imao puno posla, da istopi srpske tenkove, topove i naoružanje, koji su proglašeni kao višak, i istopljeni su u Smederevu. Kada su zaradili milijarde evra, opljačkanu Železaru su prodali Srbiji za jedan dolar, ostavljajući joj dug od 750 miliona dolara! Te pare Srbija, ili onaj ko kupi ovaj čardak ni na nebu ni na zemlji, treba vrati kompaniji koja je Srbiji prodala Železaru! Naime, Amerikanci su smederevski gigant zadužili kod svoje firme u Češkoj, zbog navodnih, konsultantskih usluga!

Aleksandru Vučiću i šefu njegovog prekog suda, ne pada na pamet da smeste na optuženičku klupu Aleksandra Vlahovića, Božidara Đelića i još niz drugih osoba zbog skandalozne prodaje Duvanske industrije Niš koja je vredela dve milijarde evra, a prodata je za manje od jedne četvrtine te cifre.

Nijedna ''organizovana kriminalna grupa'' koja je do sada izvedena pred Vučićev preki sud, ne pripada takozvanoj gornjoj strukturi društva, niti vrhu Demokratske stranke.

Da podsetimo, Dragan Đilas je opljačkao kasu grada Beograda i javnih srpskih preduzeća i stavio na svoje račune milijardu i 200 miliona evra! Aleksandar Vučić i ne krije da podržava njegov opstanak na vlasti!

Dragan Šutanovac je razorio Vojsku Srbije, namensku voju industriju, vojnu imovinu, kasarne zemljište, i sa kumom Ilijom Pilipovićem, svojim pomoćnikom, i Stevanom Nikčevićem, direktorom SDPR-a na svoj račun stavio preko pola milijarde evra, koliko se pouzdano zna da ima para na inostranim računima!

Stevan Nikčević je deset godina bio na čelu Jugoimporta SDPR-a, i njegovo bogatstvo se različito procenjuje. Kada je Vučić preuzeo ministarstvo odbrane, Nikčević je kod njega došao sa ponudom da bude amnestiran, i ponudio je  ministru 50 miliona evra! Sutradan ga je Vučić predložio za državnog sekretara kod ministra Rasima Ljajića, ali kao člana SNS-a!

Bojan Pajtić je, sa svojom kamarilom, opustošio Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine, zatim, Metals banku, a potom i Razvojnu banku Vojvodine. On je težak oko milijardu evra. Osnovao je u Zagrebu i Tesla banku, a u Pešti je kupio velelepne kuće, u Ljubljani je napravio desetine hiljada kvadrata poslovnog prostora...

Bojana Pajtića, Dušana Elezovića, Dragoslava Petrovića, Momčila Milovića, Gorana Ješića nema na listi optuženih za zločinačko udruživanje i pljačku Razvojne banke Vojvodine! Uhapšeni su službenici banke!

Dušan Petrović je vešto umrežio svoju imperiju. Upućeni tvrde da je na putu da i on postane milijarder! Njegov tajkun Miroslav Bogićević iz Šapca, već pet meseci ne isplaćuje oko 5.000 radnika u svojim kompanijama! On je od Agrobanke, i drugih banaka, dobio stotine miliona evra, koje je prebacio u inostranstvo. Kupio je od VAC-a udeo u listu Politika, zatim u kompaniji Novosti i list Dnevnik iz Novog Sada.

Finansira i niskotiražni nedeljnik Novi Magazin. Sve mu je oprošteno. Policija preti zaposlenima u štrajku. Treba da rade za gazdu, ali bez plate. Seljaci u Mačvi treba da daju mleko Bogićevićevoj mlekari, ali ne treba da traže da im on to i plati. ne treba da traže premiju za mleko, jer te pare ministarstvo poljoprivrede isplaćuje Bogićeviću! A gospodin Bogićević odvaja deo kolača za Aleksandra Vučića, koji mora da misli na sebe i, na svog vernog druga Miodraga Rakić.

 

Marš iz Srbije

 

U poslednjih deset godina Srbija je besprizorno opljačkana od bande iz Demokratske stranke, a uz učešće "eksperata" G17 Plus, Mlađana Dinkića i njegove kamarile. I dok paradira pred srpskom javnoću promovišući svoju eleganciju šetajući od Brisela, Vašingtona do Ujedinjenih nacija i nazad, Aleksandar Vučić zapravo protivustavno vlada, uspostavljajući ozakonjenu mrežu korupcionaša na vlasti, i oko vlasti. Niko se od te gospode ne usteže da uzme  novac od Vučića, po raznim osnovama.

Nije nikakva tajna da i američke diplomate, na službi u Beogradu, i šakom i kapom, pružaju podršku ljudima na vlasti, uzimajući za to milionske iznose. Koliko je dobro biti Amerikanac u Srbiji, govori podatak da se i bivši ambasador SAD, Kameron Manter, vratio u Beograd, da služi u Soroševoj kompaniji SBB.

Da li baronesa Keti Ešton, Štefan File, Jelko Kacin, Miroslav Lajčak Žoze Manuel Barozo, gospođa Angela Merkel, Gvido Vestervele i njihovi izaslanici u Beogradu, svesno žmure na oba oka, dok Aleksandar Vučić, nastavljač mafijaških poslova Borisa Tadića, rehabilituje one koji su Srbiju ojadili do uništenja?

Da li ta gospoda koja zvanično predstavlja Evropsku uniju, OEBS, Ujedinjene nacije i druge međunarodne institucije u Beogradu, zapravo samo "ladi dupe" i bere pare, smatrajući da je ne interesuje korupcija i mafija u Srbiji, već samo očekuje od te mafije da Srbiju teritorijalno razbije i da ekonomski i kulturno uništi njene građane?

Da li su nekada posetili srpske bolnice, ušli u autobuse, ili tramvaje, da li su posetili neku bakalnicu, samouslugu, zelenu pijacu gde je svuda okolo beda, očaj, beznađe i smrt?

Da li onda takvi emisari Evropske unije imaju ikakvo pravo da se osećaju spokojno u Beogradu, ne plašeći se onih kojima otimaju državu, dostojanstvo i život? Da li je pravo na gej parade, preče ovoj gospodi od pravo građana na goli život? Da li je vreme da Srbija potraži izgubljeno dostojanstvo tako što će ekspresno da najuri svakoga ko ovde dolazi da ucenjuje i trguje državnim i nacionalnim interesima?

 

 

GLOSA

 

Nijedna ''organizovana kriminalna grupa'' koja je do sada izvedena pred Vučićev preki sud, ne pripada takozvanoj gornjoj strukturi društva, niti vrhu Demokratske stranke

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane