Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Zreo je

 

Aca Beretka

 

Kada je sudija haškog Tribunala pozvao optužene Jovicu Stanišića, bivšeg šefa Službe državne bezbednosti Srbije i njegovog pomoćnika Franka Simatovića da ustanu, da im saopšti da ih je sud oslobodio krivice po svim tačkama optužnice, u Beogradu su najmanje dvojica ljudi pala sa stolice.

"Gotovi smo'' - uglas su uzviknuli Čedomir Jovanović i Nenad Milić.

Te davne 2003. godine, kada je streljan premijer Zoran Đinđić, a uloga Čedomira Jovanovića u tom događaju je još uvek nerazjašnjena, po njegovom nalogu je određen ''preventivni pritvor'' i penzionisanom šefu SDB-a Jovici Stanišiću i njegovom pomoćniku Franku Simatoviću. Zbog ''opasnosti da mogu ugroziti bezbednost Srbije boravkom na slobodi'', pritvor je određen za još 13.000 ljudi! Nalogodavci su bili tadašnji potpredsednik Vlade Čedomir Jovanović i zamenik ministra unutrašnjih poslova.

U knjizi bivše haške tužiteljke Karle Del Ponte navodi se da je optužnica protiv Stanišića i Simatovića podignuta pod teškim pritiskom vlasti iz Beograda! Deset godina kasnije, obojica optuženika su oslobođena.

Posle policijske akcije ''Sablja'', Čedomir Jovanović se hvalio kako je uspeo da uhapsi Stanišića i Simatovića! "Ko bi to mogao, da nije bilo 'Sablje', da uhapsi ovu dvojicu ljudi" - poručivao je našmrkani Čedomir Jovanović.

Nakon ukidanja vanrednog stanja iz budžeta Srbije isplaćeno je nekoliko hiljada odštetnih zahteva nevino uhapšenih. Dvojica haških optuženika  Stanišić i Simatović su deset godina čamili u zatvoru i dokazivali nevinost.

Deset godina Čedomir Jovanović divlja po zemlji Srbiji. Hapsio je, pretio, optuživao. Letovao je po belom svetu, o trošku države. Pljačkao je nekažnjeno, jer ga čuvaju srpski policajci, jer mu je život ugrožen! Da li bi Al Kaponea čuvala američka policija, jer je i njemu život bio ugrožen. Čedomir Jovanović je bio u Crvenim beretkama, koje je osnovao Franko Simatović.

Dobrovoljac, ničim izazvan, odlučio je da lažno optuži svoje komandante, da im pripiše zločine, kojih nije bilo. Taze slobodni, Stanišić i Simatović su nestali iz javnosti. Verujemo da će obojica naplatiti krvninu, deceniju provedenu u Hagu. Verujem da ni život Čedomira Jovanovića, Nenada Milića i njihove mafije ne vredi ni pišljivog boba. Svaka ptica svoga kobca ima, kažu. A Čeda je, zaista, zreo.

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane