Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

 

 RTV Svetac

 

Utisaka puna glava

 

Dođe leto kad mu vreme nije, vlast se hvali, a narod se smije. Od gledanja  televizije, utiska puna glava, niti može da se jede niti mirno spava...

Utisak 1 - Smejurija od maturskog ispita sa osnovce. Udruženi nastavnici, roditelji i đaci traže ukidanje „male mature" i smenu večitog ministra Žarka Obradovića. A on namerava da tuži medije?!

Utisak 2 -Tek što je Prva TV zatvorila „Otvorena vrata", na RTS-u su brže bolje oni „Otvorili vrata" (repriza stare serije).

Utisak 3 -Požalio mi se jedan pisac da ne može da dođe na televiziju jer je tarifa za gostovanje/promocije knjige kod „urednika" od 200 do 400 evra!

Utisak 4 -Ko je Novak Đoković - to ne zna Ekrem Jevrić?! A ko je Ekrem Jevrić?

Utisak 5 - Pun pogodak je emisija „24 minuta" sa izvanrednim Zoranom Kesićem. Srećom, TV Prvoj nisam poslao koncept, već samo naslov moje emisije „Ovo nije Dnevnik".

Nekom je i to dovoljno za „inspiraciju"! Ono što ne znaju u TV Prvoj je da sam koncept moje tv emisije „Ovo nije Dnevnik" istovremeno poslao u nekoliko drugih televizija i to mnogo, mnogo pre pojave Kesićeve emisije „24 minuta". Bruka je tu i kraj priče!

Utisak 6 - Na našim televizijama (i radiju) vladaju potpuno neozbiljni i bahati ljudi koji ne znaju ni osnovni red. Ako vam neko piše - maniri lepog ponašanja nalažu da na ta pisma odgovorite. To se zove kultura - čega nema na radiju i malim ekranima Srbije.

Utisak 7 - Zajedno su protestovali svi umetnici protiv vlasti (oni koji su u prethodnoj vlasti imali privilegije a sad su ih izgubili i oni koji ni u prethodnoj a ni u ovoj nisu dobili „kulturni dinar"). A na RTS-u i Pinku mogao je da se čuje samo aktuelni ministar kulture.

Utisak 8 - Zvali su me da gledam amatersku predstavu srednjoškolaca. Tek posle predstave sam shvatio koliko su veliki amateri u tv seriji „Pevaj brate". Zamenili su uloge.

Utisak 9 - Nekada popularni „Beograd 202" je pred kolapsom. Važno je da je jedino zadovoljan krivac - Aleksandar Tijanić.

Utisak 10 - Plačete li od „sreće" kad gledate Srećnu TV(Happy TV) ili to plačete od tuge?

 

Zlatni sponzor

 

BOJA LJUBAVI…emisija za romantičare, zaljubljene, ostavljene, usamljene…

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane