Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

 

Tomu vozi, a nas voza

 

Nedavno je na adresu predsednika Republike Tomislava Nikolića stiglo pismo sudija iz Požarevca koji nisu smeli da se potpišu, jer je tema ovog obraćanja bio njegov vozač, ali i njegova majka, koja, prema njihovom svedočenju teroriše koga stigne u ovom gradu, a posebno sudije, kojima preti i otkazima! Naime, prema saznanjima požarevačke policije i pravosuđa, vozač Tomislava Nikolića je nasilnik, prestupnik i alkoholičar, a njegova majka kriminalac, koja se za novac bavi ucenama i zastrašivanjem. I jedno i drugo se pozivaju na činjenicu da im je Tomislav Nikolić poslodavac.

 

....

 

Poštovani gospodine predsedniče, radimo u pravosuđu u Požarevcu. Prinuđeni smo da Vam se obratimo za pomoć koja je neophodna meni i mojim kolegama. Naime u Požarevcu živi vozač Miloš Radosavljević (vozač predsednika Nikolića) čija nemoralna majka sprovodi teror nad nama, a ima pritužbi i od drugih stranaka. Nama u pravosuđuje poznat slučaj Vašeg vozača od pre dve- tri godine kada je tužilaštvo vodilo postupak protiv njega zbog silovanja i maltretiranja njegove devojke, koja je zapravo i podnela prijavu. Tadašnja devojka je ranije bila udata za dilera i narkomana, a i ona je poznata policijskim organima u Požarevcu, kao problematična osoba.

Oni su i sada zajedno a ceo slučaj je zataškan sa plaćanjem kazne od oko 200.000 din. obzirom da je on i tada bio Vaš vozač.

Inače, svi ovde dobro znaju da je taj vozač kad god je u Požarevcu pijan i da mnogima preti. Otac mu je umro kao notorni alkoholičar.

 Miloš Radosavljević je rođak narko dilera koga štiti, a takođe su mu u užoj porodici braća imala kriminalnu prošlost, (to se sve može lako proveriti, mi u sudu imamo te Informacije). Međutim njegov vozač Radosavljević najveći problem. Problem je njegova ostarela, moralno posrnula majka, koja sprovodi teror u Požarevcu, i svima preti svojim sinom, za koga tvrdi da je glavni.

Ona zapošljava ljude a takođe preti otkazima. Posebno je poznata i aktivna u sudu jer meni i mojim kolegama preti da ćemo ,,odleteti" sa posla, da je njen sin glavni, a nama preti iz sledećih razloga: kod moga kolege vodi spor oko otimanja kuće zakonitoj ćerki njenog bivšeg muža, koji je preminuo pre 15 godina i koga je zbog svog nemorala ostavila kad su joj deca (vaš vozač je jedno od te dece) bila stara oko 4 i 5 godina i sve ovo vreme vodi nemoralan život.

Ona je mom kolegi pretila da ako joj ne vrati kuću da ćete ga Vi i Vaš vozač Miloš najuriti sa posla, a meni je pretila zbog postupka koji se vodi u cilju naplate potraživanja od strane proizvođača nameštaja (Simpo) kod koga se zadužila preko 1.000.000 dinara i ne plaća kredite, a takođe i po tužbi fizičkog lica za naplaćene račune za iznajmljen stan koji je koristio Vaš vozač.

Nama li pravosuđu takođe je poznato da se u tužilaštvu nalazi predmet u kome se vodi istražni postupak protiv majke Vašeg vozača za malverzacije u poslu. U Požarevcu se realizuje projekat izgradnje bolnice sa Rešicom kao prekogrančinim partnerom. Radi se o značajnim sredstvima EU i budžetskim sredstvima opštine Požarevac. Ja sam radio preko nevladine organizacije u nekoliko projekata tako da raspolažem informacijama koje mogu biti od uticaja na ispravno sprovodđenje projekta izgradnje bolnice u Požarevcu. Za ovaj projekat zadužena je izvesna Elizabeta Stanimirov koja je za finansijskog menadžera ovog projekta angažovala ovu Radmilu Radosavljević (Majku Nikolićevog vozača) koja uopšte ne radi u zdravstvu, ali je dobro poznata po raznim mahinacijama u nekim ranijim projektima koje je morala da objašnjava kriminalističkoj policiji u Požarevcu (može se proveriti u MUP-u).

Radosavljevićeva je na mesto finansijskog menadžera postavila Elizabeta  Stanimirov  da  zajedno izvlačile pare iz projekta preko raznih agencija i drugih lica koja su angažovana u projektu. Ovo sve može da se proveri kako ne bi bilo kasno kada one oštete opštinski budžet,s obzirom da ova sredstva značajno učestvuju u finansiranju projekta.

Ako dođe do prevare njih dve neće odgovarati već će sve posledice snositi direktor bolnice! Radosavljevićeva je angažovana za finansijskog menadžera i pored toga što to nije dozvoljeno po pravilima EU zato što ne radi u zdravstvu. Postavlja se pitanje da li treba problematičnoj osobi koja je poznata po kriminalnim radnjama i zaduživanju i nevraćanju dugova, dati na raspolaganje i upravljanje značajan iznos sredstava iz EU i iz budžeta opštine. Elizabeta Stanimirov i radmila Radosavljević su evidentirane u MUP-u kao osobe koje učestvuju u realizaciji projekata u Srbiji preko svojih agencija i tako uzimaju značajna sredstva za sebe, a u ovom projektu bolnice ta sredstva će uzeti preko Radmile Radosavljević koju je Stanimirov i predložila za finansijskog menadžera.

Takodje želimo da skrenemo pažnju da nije slučajno Virijević rekao da je Vaš vozač kupio stan jer je i njegova majka pričala da je ona kupila sinu stan u Beogradu, tako da je umešana i u ovu aferu. Mi nemamo ništa protiv da Vas vozi takav čovek, ali Vas molimo da nas zaštitite od njegove lude majke koja preti i poziva se na Vas.

Nismo u stanju da se potpišemo zato što se plašimo odmazde.

Sa iskrenim poštovanjem,

Sudije iz Požarevca

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane