Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Francuska

Francuska

Kako postati glavni badža u globalnom selu

Podanost kao norma

U poslednje vreme sve češće i sve žešće se diže glas u korist totalne podanosti ljudskog roda mondjalističkim normama kukavičluka. Više knjiga i mnogo novinarskih članaka je posvećeno veličanju world-jajarastva. Kukavičluk, donosi kurvinim sinovima mnoge konkretne prednosti, jer je za kratko vreme mondijalizma postao novo viteštvo i glavna vrlina modernog društva. Nejaki na vlasti ili bar u njenoj bližoj okolini, zaštićeni su ko beli medvedi, novi zakonik je na njihovoj strani i svaka pobuna je nemoguća. Za običan šamar; tarifa je dva meseca robije, za šamarčinu pesnicom i do godinu dana tambure, plus velika globa, a ponekad pride i virus side u zatvorskoj ćeliji.

Mile Urošević

(dopisnik iz Pariza)

 

Nedavno sam od jednog poznanika dobio meil poruku. Šalje mi celu stranicu podataka o nekim mafiozima iz njegove firme, i mutnim radnjama u sprezi sa političarima, uz odobrenje da celu aferu objavim, al' samo njega da ne pominjem.

-Ni inicijale, molim te, kaže. Boji se osvete. Mogu da ga ubiju. Ima familiju. I pošto ni meni nije baš nešto mnogo stalo da me roknu, a imam i nešto malo familije, ja izbrišem taj opasan dopis za hrabre i počnem da razmišljam o jednom lakšem tekstu koji bi veličao naš sveopšti i spasonosni ljudski kukavičluk. Jednu priču o ordinarnim jajarama u stilu "prpa, bato", himnu za ciketane, neku odu za sve ljude pizde ovog sveta. Kako bi to rekao Dobrica, ovo je vreme kukavičluka.

Zašto bi čovek bio hrabra budala kad je inteligentni kukavičluk mnogo lakši za svakodnevnu upotrebu i skoro svima dostupan. Jer, ima nekih novinara i urednika koji pišu ko da su aždaje a ne ljudi. Kao da imaju sedam glava, a ne samo jednu i to tvrdu ko da je od betona. Pametan čovek ne bi trebo da se kači, tvrde intelektualci koji i Tabloid čitaju u zaključanoj sobi, kad svi poležu, i spuštenih roletni, da ih neko ne vidi.

Ali strah od istine - tačnije rečeno, strah za svoj goli život, za svoju karijeru, za neke bedne sporedne interese - nije samo naša narodna tradicija. To je univerzalni kvalitet modernog čoveka, pogotovo na Zapadu. Da, baš tako, kukavičluk je pozitivna energija i najlakši put do uspeha. Možda i jedini lek protiv krize. Zabiješ glavu u jastuk i nema krize. Ezop je još u svoje vreme kroz njuške i kljunove životinja rekao šta misli o ljudima.

U basni o lisici i gavranu naravoučenije poručuje da laskavac živi na račun onoga ko sluša  njegove budalaštine. To je u basni, dok je u životu obrnuto.

Uvlakačima su mnogi putevi otvoreni. U svetu od sedam milijardi jedinki, sve je teže naći put do individualne sreće. Možda zbog toga ovo moderno društvo sve više teži ka jahanje na leđima pragmatičnog kukavičluka. Bekstvom ispred problema i sakrivanjem iza politički podobne istine sređuju se finansijski, familijarni ili poslovni problemi. Povijanje leđa, tapkanje po ramenu, klimanje glavom koja se smeška - to su tehnike preživljavanja u totalnoj simbiozi sa novostvorenim globalnim selom. Ovu nauku bi trebalo uvrstiti u školski program za osnovce. Da deca nauče da glancaju cipelice na asfaltu i da  izbegavaju da se druže sa kontrašima i bitangama koji tvrde da nas televizija namerno laže. Crtaći su istiniti dokumentarci. Evo pitajte decu.

 

Mondijalistička farsa

 

Za odrasle je program isti, uz dopunu da jedan cenjeni građanin koji želi da bude viđen u svakom društvu mora papagajski da ponavlja kako je oduvek bio za toleranciju, ljubav i bratstvo među svim rasama i religijama sveta. U Francuskoj je to najzakon i ko se o njega ogreši završio je karijeru. Strah od stranaca a pogotovo od islamista je ovde dosegao neviđene razmere. Samo niko o tome ne sme objektivno da raspravlja već samo zaobilaznim putem mora da ublažava situaciju i govori uopšteno. Da tri puta naglasi da je velika većina muslimana sasvim uklopljena u društvo i bezazlena. Skrivanje istine, kupovanje civilnog mira su na celom zapadu dostigli stepen primenjene umetnosti. Mada u Francuskoj to i nije novost. U svojoj knjizi od pre sedamdeset godina; Putovanje nakraj noći.

Céline tvrdi da je veliki ratni heroj, u stvari, velika budala. Za njega, kao i za mnoge mozgaroše Zapada, hrabri su na nivoa jednog psa, uvežbanog da ubijaju. Jedini koji su stvarno hrabri da odole takvom ludilu klanja zubima su kukavice, plašljivci i ostali paničari. Dobra iskrena prpa je čista pronicljivost koja otvara put humanosti, tvrdi Celin.

Jedino plašljiv čovek ostaje humano biće, kako je to već više puta opisao i sam Volter. Takvu zapadnjačku vrlinu sociolozi nazivaju Razblažena odgovornost. Psiholozi imaju svoju teoriju po kojoj je plašljivost vrsta opreznosti, linija manjeg otpora, za  jeftinije provlačenje kroz život. Tako se podaničko ponašanje utvrdilo kroz vekove i postalo mudrost. Celin se uglavnom oslanja na iskustva iz Prvog svetskog rata,  gde je preko deset miliona hrabrih ostalo na stratištima.

Mnogi su mu bili bliski, prijatelji i rodbina. S obzirom na to da se u Evropi već uveliko priprema komemoracija povodom prve stogodišnjice od Sarajevskog atentata, i imajući u vidu svu hrabrost politički pogodnih istoričara i ustoličenih političara, može se uskoro očekivati dodatano pljuvanje po Srbima i optužba za zločin koji je počinio srpski atentator Gavrilo i njegov klub terorista Mlada Bosna. Da nam veliki brat sudi za Veliki rat.

 

Snaga slabijih

 

U priručniku za podlost i strašljivost lepo stoji da kukavičluk nije oružje slabih osoba, već da je, naprotiv, to odlika jakih karaktera,  jedinih koji mogu da se diče da su slobodni ljudi. Cvikator je uvek pošteđen životnih nedaća. Optužiti nevinog, cinkariti komšiju, izdati prijatelja, za kukavicu su sve to garancije da izađe kao pobednik iz svake nezgodne situacije, da zaradi dobru lovu ili ostane na slobodi. Podlost i kukavičluk su veoma laki, pa svako može da ih upražnjava bez ikakvog rizika.

Svakom dostupni i neverovatno efikasni. Otvorite širom oči, pogledajte oko sebe. Zar ne vidite da su nesposobni i nestručni ljudi gotovo svuda na vlasti, po medijama ili administraciji. Zar u vašim firmama rade samo pametni i sposobni, ili ima i podlih, lenjih i nesposobnih koji su uguran odozgo. Ne čini li vam se da su diplomatija i lepo ponašanje samo vrsta usavršene hipokrizije. Ima li na svetu još neki mongoloid da veruje da poštenjem i znanjem ili hrabrošću može da se ubode dobro radno mesto ili da se napreduje u hijerarhiji.

Onaj ko ograničava svoj kukavičluk taj ograničava svoje ambicije. Instinkt preživljavanja garantuje opstanak vrste svim debelokošcima. Za hrabre i poštene ostaju spomenici po parkovima, table sa imenima...

Za kukavice kao i za političare ne treba ni diploma ni velika mudrost: umetnost laganja, disimulacije, prevrtljivosti, uz veliku urođenu sklonost ka izdajama su dovoljni. Posledice ujedinjenog evropskog kukavičluka su sve veća invazija svetske sirotinje i prava zamena stanovništva. Fizička slabost postaje snaga koja je jače od zastarele logike viteške hrabrosti i drevne muškosti. Gej parade su tipičan primer da manjina efečiranih slabića prkosi većinskoj populaciji. Zakon o ženidbi pedera je inspirisan filosofijom snage slabijeg, tvrde oni koji su od početka bili protiv forsirane tolerantnosti na uštrb drevnog i konzervativnog morala.

Tek kada se ovo shvati, ili prihvati kao moguće, naslućuje se razlog zbog koga se ceo zapad bez borbe predao osvajačkim hordama bede koje svakodnevno preskaču visoke zidove španske granice ili barkama upadaju u Evropu preko italijanskih i grčkih ostrva. Invazija s juga je za sever problem bez rešenja i vrsta rata na jedan drugu način. Zbog toga se, bar u Francuskoj, ova tema nametnula kao glavna u kampanji za evropske i lokalne izbore, koji su tako već počeli iako se zvanično održavaju tek u maju 2014. godine.

 

Pranje mozga do šupljoglavosti

 

Pod zastavom tolerantnosti svaka slabost postaje ponos. Tolerantnost je travestit kukavičluka i ako se kiti socijalnim kvalitetima. Mediji su tu da potvrde zamenu teze. Tako više ništa  ne može da šokira blaziranu publiku. Prevaspitali su nas. Robotizirali. Ucenili. Zaplašili. Šarmirali. Skoro da niko i ne pokušava da bar svojim glasanjem izmeni situaciju. A mogli bi i to bezbolno. Razočarani padaju u depresiju. Francuska je posebno pogođena pa je tako postala prva zemlja u svetu po alhoholizmu i prva u Evropi po potrošnji droge.

Šampion je ne samo u košarci već i po broju samoubistava, sa preko 12.000 smrtnih slučajeva godišnje i oko 150.000 neuspelih pokušaja. Narod koji je podigao Veliku buržoasku revoluciju više nije u stanju da se buni protiv mondijalističke napasti ili lokalnog age za poreske zulume koga je upravo glasanjem postavio na meke dušeke. Ćute i trpe demokratski harač.

Nije daleko vreme kada će biti strogo osuđene i sve nekadašnje vrednosti: poštenje, istina, hrabrost, vernost, pobožnost ili milosrđe. Ustvari to vreme je već naše doba a taj prostor naša okolina. Živeti na tuđ račun, kao parazit, je postao autentični socijalni model. Laskanje je skrovište od rivalstva ili neprijateljstva. Kukavičluk i podlost su pasoš i viza za uspeh i lak život, dok je svaka kritika otrov za sreću. Brojni su dokazi ove teorije i svaki dan stižu novi. Niski udarci ispod pojasa postaju kultne vrednosti.

Kao mali psi koji laju iz straha i na velike kerove, tako su i sitne jajare u stanju da potegnu ratove, jer znaju da ih hrabri štite a time medijski punoglavci bez ramena, politički fićfirići ili debele nakaze leče svoje komplekse. Vrlo često taj gornji sloj društva više voli tuđine, sebi ravne prevarante po belom svetu nego sebi odane u sopstvenoj državi. Izdaja je vrh trijumfalnog kukavičluka, ali onih koji nemo trpe zulum.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane