Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

 

Javna pitanja direktoru BIA zbog  bioterorizma nad građanima Srbije

 

Nas truju, on se pravi lud

 

Ekološki pokret iz Novog Sada uputio je otvoreno pismo direktoru Bezbedonosno informativne agencije (Bože, ko to beše?), zahtevajući da se pojavi i da njegova tajna služba javno obznani ko su ministri  i koje kompanije  uvoze otpadnu i zatrovanu hranu i seme, satirujći naciju. Čuli smo da je direktor tajne službe iz Čačka i da će mesecima da uči gde je koja ulica u glavnom gradu. Trovačima prolaz slobodan

 

Gospodine direktore,

Već je postalo mučno svakodnevno čitanje vesti u sredstvima javnog informisanja o načinima kako nas ubijaju, kako nam uništavaju budućnost, kako nam rasparčavaju državu. Ne znate koja vest je strašnija. Da li ona vest u kojoj se obelodanjuje izdaja naroda i države od strane bivšeg i sadašnjeg režima, odvajanjem dela teritorije suprotno Ustavu i Rezoluciji Saveta bezbednosti 1244 Ujedinjenih nacija, ili ona vest u kojoj se iznose podaci da je u proteklih 6 (šest) godina uvezeno 58 (pedeset osam) miliona kilograma mesa koje se nije kontrolisalo na granici prilikom uvoza? Nije se proveravalo da li meso sadrži veštački rekombinovani goveđi hormon rasta od koga deca ulaze u pubertet pre pete godine života, a u osamnaestoj dobijaju rak dojke, odnosno prostate. Ne kontroliše se da li je stoka čije se meso uvozi hranjena sa GMO hranom čiji ostaci u mesu izazivaju kod čoveka 65 najtežih bolesti i sterilnost do treće generacije onih koji prežive prve dve ili da li meso sadrži antibiotike koji mogu ubiti osetljive osobe, a kod manje osetljivih izazvati čitav niz najtežih alergijskih bolesti.

Da li znate gospodine direktore da jedna poznata kompanija uvozi genetički modifikovana (GMO) semena poljoprivrednih kultura na veliko, iako važeći zakon to strogo zabranjuje?

Da li znate gospodine direktore da ista kompanija godinama uvozi semena poljoprivrednih kultura koja nisu ispitana, odobrena, niti upisana u Registar semena poljoprivrednog bilja, što predstavlja teško krivično delo i atak na živote i zdravlje stanovništva Srbije?

Da li znate gospodine direktore da je svetska nauka dokazala da je, po posledicama, upotreba hrane od  GMO ravna genocidu?

Da li znate gospodine direktore da su srpske prodavnice i marketi prepune proizvoda od GMO. iako važeći zakon to strogo zabranjuje?

Da li znate gospodine direktore da je najveća zločinačka biotehnološka kompanija na svetu korumpirala gotovo celu Vladu Srbije, u nameri da se promeni zakon i odobri legalizacija genetički modifikovanih organizama, što će označiti početak kraja postojanja srpskog naroda i države Srbije?

Da li znate gospodine direktore da je sa graničnih prelaza povučena fitosanitarna i veterinarska inspekcija, da se uvozi đubre umesto hrane koje se u tzv. demokratskoj Evropi zabranjuje i za proizvodnju pseće hrane? Da se u Srbiju uvozi meso krava zaraženih brucelozom (stočnom bolešću koja može preći i na čoveka, ako niste znali), da se uvozi meso iz robnih rezervi drugih zemalja kome je istekao rok trajanja, zbog čega prodavnice jedne poznate mesne industrije, bez koje se navodno ništa ne može, smrde na lešine?

Da li znate da građane Srbije zaprašuju otrovima iz vazduha iz neobeleženih aviona kao da su insekti, a ne ljudi? Da se tone i tone hemijskih otrova svakodnevno izbaci na stanovništvo i prirodu iz tih aviona, a naša vojska (jadna vojska) ništa ne preduzima da ih prizemlji na bilo koji način?

Da li znate gospodine direktore da te avione u zločinačkoj misiji protiv sopstvenog naroda voze penzionisani piloti tzv. Ratnog vazduhoplovstva Vojske Srbije i bivše JNA i da je Beograd polazna i završna destinacija tih aviona posle izvršenog zločina nad ljudima i prirodom Srbije?

Da li znate gospodine direktore da se u Srbiji zbog navedenog hemijskog zaprašivanja suše čitavi kompleksi šuma, posebno zimzelenih vrsta što možete videti i po gradovima, ili po panjevima posečenih stabala, jer se brže bolje seku i uklanjaju da se javnost ne uznemiri?

Da li znate gospodine direktore da ljudi (i deca) u Srbiji umiru kao muve od malignih oboljenja, čiji se broj takođe skriva da se javnost ne bi uznemirila?

Da li znate gospodine direktore da se po zgradama u urbanim naseljima postavljaju bazne stanice mobilne telefonije u tako enormnom broju i gustini da se to postavljanje ne može braniti željom za boljim signalom? Zašto, g-dine direktore? Da li zbog pripreme razornog zemljotresa kao na drugim lokacijama u svetu putem HAARP sistema,  o čemu stručnjaci već otvoreno pričaju?

Da li znate koliko dece dnevno u Srbiji oboli od leukemije zbog tih baznih stanica nad svojim glavama?

Da li znate da se pojave predočene kroz javna pitanja upućena Vama, na koja tražim odgovor na osnovu Zakona o dostupnosti informacijama od značaja za javnost, jer spadaju u oblast o kvalitetu životne sredine, svuda u svetu nazivaju bioterorizmom?

Na kraju, poslednje pitanje koje Vam upućujem zbog (plaćene) funkcije koju (treba) da obavljate, glasi; šta Vaša služba i Vi lično preduzimate, na osnovu ustavnih i zakonskih dužnosti, protiv nalogodavaca i izvršilaca opisanih pojava koja se svuda u svetu nazivaju biterorizmom?

U prilogu Vam, gospodine dine direktore, dostavljam najnoviji članak iz dnevnog lista Novosti, koji Vam može pomoći u preduzimanju Ustavom i zakonom određenih dužnosti i potvrditi navode iz postavljenih pitanja.

 

Za Ekološki pokret Novog Sada

Nikola Aleksić, direktor, s.r.    

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane