Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

   

SKANDALOZNO: Povodom iznenadne posete prvog potpredsednika Moskvi

 

Vučić okreće leđa Rusiji !

 

Milica Grabež

 

(Ovaj tekst nije u štampanom izdanju)

 

Prošle nedelje, prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar Aleksandar Vulin, bili su u službenoj poseti, u Moskvi.

Srpske ministre u ostavci primio je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, saopšteno je novinarima magazina Tabloid. Susret ruskog predsednika sa srpskim zvaničnicima bio je veoma neprijatan, jer je ruski predsednik zahtevao da iz sale za sastanak bude izveden ministar u ostavci Aleksandar Vulin.

Izvori magazina Tabloid tvrde da je predsednik Putin zahtev za Vulinovim odstranjivajem sa sastanka prokomentarisao, obraćajući se prvom potpredsedniku Vučiću, rečima - Njega možete da podvodite Gvidu Vesterveleu, ili da ga podvodite šeicima iz Emirata, ali ne možete da ga dovodite u Kremlj.

Predsednik Putin je bio kratak i konkretan u izlaganju. Napominjući da se Rusija drži svog principijelnog stava da ne utiče na spoljnu politiku suverenih država, napomenuo je da to neće tražiti ni od Srbije. Ako se rukovodstvo Srbije ogradi od Rusije, povodom slučaja Ukrajine,  Rusija će to smatrati unutrašnjim pitanjem Srbije. Ali, uslediće i rusko ''nivelisanje'' odnosa sa bratskim narodom.

Predsednik Putin je podsetio da Srbija duguje Rusiji za gas više od milijardu evra, da će Rusija tražiti da se dug odmah plati, kao i šteta zbog kašnjenja radova na "Južnom toku'' u visini od nekoliko milijardi. Takođe je podsetio prvog potpredsednika Vučića da šabački biznismen, koji danas finansira njegovu stranku, duguje Rusiji 160 milion dolara za neisporučenu robu.

Ukoliko u novu Vladu Srbije, osim ministara Srpske napredne stranke, ne uđe i predsednik Socijalističke partije Srbije, a u gradsku vladu Beograda i predstavnik DSS-a, Rusija će 30. aprila raskinuti Ugovor o statusu najpovlašćenije nacije u trgovini sa Rusijom. Praktično, to bi novu vladu izvelo pred zid, a Srbiju do potpunog raspada. Ruskom predsedniku Vučić je dao čvrste garancije da će Srbija ostati dosledan prijatelj Rusije, ali je, odmah, po povratku, naterao mizernog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, da počne sa pričom kako Srbija nije ''ni ruska, ni američka'', nego svoja ("Ni carska, ni spahijska" - Petar Kočić).

Svojim jurišnicima, Vučić je naredio da na sav glas traže da SPS ne uđe u novu Vladu Srbije. Vučićev makro Miodrag Rakić toliko se izvikao na prvog potpredsednika Vučića, kao da je reč o staničnoj kurvi, psujući mu sve po spisku, i terajući ga da se Rusima okrenu leđa, zauvek, makar Srbije i ne bilo.

Aleksandar Vučić će zauvek Srbiju zaviti u crno.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane