Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

U tunelu usred mraka, sija jedna petokraka

Vučićevi uterivači straha

Kako izgleda tužni posao Vučićevih medijskih slugeranja, zašto mizerne intrige iz njegovog kabineta završavaju u još mizernijem glasilu pod imenom "Afera" čiji je "urednik" bio nekadašnja dvorska budala šefa Zemunskog klana i koliko građane koštaju glavni urednici "Politike" i "Večernjih novosti", koji odano služe režimu? O medijskom mraku koji vlada u Srbiji i o plaćenicima toga mraka, piše glavni i odgovorni urednik Tabloida.

Milovan Brkić

Najamnik je, tvrdio je stari dobri Marks, ograničen najamninom. Istorija je potom pokazala da je njegova tvrdnja apsolutno tačna. Marksove teze se drži, kao pijan plota, i aktuelni gospodar Srbije, Aleksandar Vučić Picousti. U nameri da zamrači medijsko nebo, i da se iz tame čuju samo njegove preteće poruke podanicima, i izranjaju, kao avet, njegova usta, odlučio je da pokrene i listove koji će delovati kao Hitlerov Der Šturmer (Jurišnik).

Od kada je osvojio vlast, Vučić je o državnom trošku porobio medije. Uz pomoć Aleksandra Tijanića, za njegovog života, Vučić je od javnog servisa uzeo preko 110 miliona evra, uz pomoć marketinških agencija Srđana Šapera i Nebojše Krstića, koji su bili i Tadićevi skupljači harača.

Dnevne novine Politiku, Večernje novosti, i novosadski Dnevnik gurnuo je prema kasi šabačkog tajkuna Miroslava Bogićevića, da on plaća urednike koje je on postavio, i koji mu pseći služe.

Za svoje slugeranjstvo, Ljiljana Smajlović mesečno dobija deset hiljada evra, Radomir Ratko Dmitrovića u Novostima zarađuje preko šest hiljada. Za te pare su i njihove usluge neponovljive. Veliča se Picousti, sve njegove laži i podvale proglašavaju se podvizima, neustrašivim delima, svako rukovanje sa stranim državnikom je istorijski događaj za Srbiju...

Magazin Tabloid, dnevni list Danas, emisije Utisak nedelje i 24 minuta koje emituje RTV B 92, zvezde su koje zasijaju u tunelu punom mraka. A, to je toliko naljutilo Picosutog, da je morao da proširi svoje jurišne odrede. Dnevni list Informer je pretvoren u Vođin bilten, on čak za ovo smeće od novina piše i autorske tekstove!

Ali, da bi se razračunao sa svojim sledbenicima iz stranke, koji su sve više razočarani njegovim prevarama, vođa je, uz pomoć direktora srpske policije Milorada Veljovića pokrenuo i nedeljnik Afera.

Kako je ''ponikao'' i ovaj žutać?

Njegov urednik, novinar-amater Gradiša Katić, objasnio je pokretanje lista gostujući kod Milomira Marića, u emisiji na Hepy televiziji: "...Sedim ja tako kod direktora policije Veljovića, a on me pita, Grado, mnogo ljudi znaš iz podzemlja, što ne nađeš 40 hiljada evra i ne pokreneš novine. Ja mu odgovaram- do sam do sada pet puta pokretao novine, ali ti mi odmah uhapsiš finansijere!''.

U toj emisiji kod Marića, Gradiša je objašnjavao svoju ulogu u delovanju Zemunskog klana. Bio je dvorska luda kod Dušana Spasojevića, koji mu je na kraju kupio i novine, kao igračku, nedeljnik Identitet. Kada je izašao iz zatvora Katić je pokušavao preko podzemlja da pokreće novine, ali su sve bile zvezde padalice.

I tako je u svom, Der Šturmeru Katić objavio 2. jula tekst pod naslovom ''Generali policije nose pare Brkiću u Tabloid".

Ne sporim da o Vučiću pišemo onako kako i priliči njegovim nedelima. Odnose sa sinom nismo pominjali, jer sam prijatelj sa Vučićevom doskorašnjom suprugom Ksenijom. Tačno je da je Vučić pokazao primerak Tabloida na RTS-u, tvrdeći da smo dojavili da održava seksualne odnose sa maloletnim sinom. Takvu tvrdnju nikada nismo napisali, a psihijatri znaju zašto je tu neistinu Aleksandar saopštio javnosti.

Nažalost, nikada nisam sreo Miroslava Miškovića, niti pomenuti generali donose novac u Tabloid. Radovali bi smo se da je ta tvrdnja tačna. Nažalost, ni gospodin Mišković se nije oglasio da to demantuje, jer mu, po svemu sudeći, odgovara da se stvori uverenje o njegovoj pomoći medijima. On bi radije dao bubreg, nego da pomogne nekome ko nije iz sveta biznisa i kriminala! O tome ćemo u narednim brojevima.

Nesrećni Gradiša je hteo da jednom lažnom vešću obori dve mete. Mile Novaković i Boro Banjac bili su načelnici uprava koje su vreme "Sablje"uhapsile Gradišu Katića kao saradnika Dušana Spasojevića. Proveo je više od tri meseca u zatvoru, iz kojeg je pisao unizna pisma Žarku Koraću, potpredsedniku Vlade Srbije. Iz zatvora sam ga ja oslobodio, pružajući lične garancije sudiji Nebojši Mrkiću, koji je predsedavao krivičnim većem koje mu je ukinulo pritvor.

Kada ispucaju plotune peko "Afere", Picousti i direktor policije pokrenuće nove listove, sa istim ciljem: da zamrače nebo nad Srbijom, da ni najbolji snajperista ne može pogoditi pravu metu.

Ali, u tunelu punom mraka, sija jedna petokraka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane