Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Završni radovi americkog porobljavanja Srbije: dolazak albanskog premijera u Srbiju

Stiže Rama posle Mitrovdana

Slamanje Srbije i njenog državnog suvereniteta, pri samom je kraju. Istovremeno, americki projekat Velike Albanije, sve je bliži svojoj realizaciji. Ove dve cinjenice su u korelaciji: nema Velike Albanije bez male, osakacene i ponižene Srbije. To treba 10. novembra da potvrdi albanski premijer Edi Rama kad bude gost kod Aleksandra Vucica koji je spreman da prihvati "novu realnost".

Mersiha Hadžic

Albanski premijer Edi Rama dolazi u zvanicnu posetu Srbiji, 10. novembra. Ova vest ne bi imala velikog znacaja da joj nije prethodilo niz provokacija koji Srbiju i njen suverenitet dovode u pitanje.

Rodeni brat Edija Rame, napravio je ove jeseni nezapamcenu politicku provokaciju, sa zastavom velike Albanije i likom Adema Jašarija na njoj, tako što je na stadionu"Partizana" (14. oktobra), prilikom fudbalske utakmice Srbija-Albanija, okacio na minijaturnu bespilotnu letilicu (takozvani Dron). Pre tog dogadaja, najavljen je dolazak predsednice samoproglašene albanske države Kosovo, Atifete Jahjage u Beograd, mada je rec o tvorevini nepriznatoj i u medunarodnim okvirima. Treca i najveca provokacija, desila se još krajem avgusta meseca ove godine, kad je iz okruženja glavnog "protektora" za Srbiju, Majkla Devenporta, najavljena promena Ustava Srbije, u kome ce albansko Kosovo kao nezavisna država biti i zvanicno priznato.

U meduvremenu je i predsednik Srbije Tomislav Nikolic, morao da odustane od poziva da ode u Belgiju na obeležavanje stote godišnjice od pocetka Prvog svetskog rata, zato što je organizator odlucio da postavi zastavu lažne države Kosovo, i da medu zvanicama bude i predstavnik te nazovi-države.

Sprdnju sa Srbijom, nastavio je albanski premijer Rama, izjavom da je u protokolu posete Srbiji i Beogradu predvideno da mu gradonacelnik srpske prestonice ritualno preda kljuceve Beograda, kao Sulejmanu Velicanstvenom.

Sve ovo i mnogo toga još, predstavlja tek mali deo redovnog nasilja nad suverenošcu i dostojanstvom države Srbije, koju svakodnevno sprovode veliki evropski i americki "prijatelji" pomanitalog srpskog premijera, Aleksandra Vucica. Zapad je odlucio da potpuno ponizi Srbiju i natera je da prizna ono što se priznati ne može i ne sme: albansku državu na svojoj teritoriji.

Dolazak Edija Rame 10. novembra u Beograd, zvanicno ima za cilj postizanje istorijskog pomirenja. Sa kim da se Srbija miri, to niko od srpskih vlasti nije pitao predstavnike albanske države. Jer, Srbija sa Albanijom nije ratovala. Na pocetku prošlog veka, Srbija je tri puta odbila da podeli Albaniju na tri dela, na predlog Grcke i Italije. Pocetkom ovoga veka, Albanija je stala uz separatisticku državu svojih sunarodnika na Kosovu. Ni tada Srbija nije prekinula diplomatske odnose sa Albanijom. Niti je bila u ratu sa njom.

Još ranije, devedesetih godina, sve albanske vlasti u sadejstvu sa americkim vojno-obaveštajnim akcijama, jednodušno su radile na razbijanju Srbije. Mafijaško cutanje albanskih vlasti na nepobitne dokaze bivšeg švajcarskog tužioca, Dika Martija, da su Srbi sa Kosova otimani i da su im u Albaniji vadeni vitalni organi i prodavani preko posrednika u Tursku, razlog je više da srpske vlasti ne pristanu na bilo kakav dijalog, dok se krivci za ovaj zlocin ne pronadu. Umesto toga, Aleksandar Vucic je pristao da ugosti Edija Ramu u Beogradu i da mu omoguci da poseti opštine na jugu Srbije, Bujanovac i Preševo, gde živi vecinsko albansko stanovništvo.

Tabloidovi izvori u ove dve opštine govore da se sprema spektakularan docek albanskom premijeru i da, istovremeno, Albanci na Kosovu spremaju oružane provokacije i napade na preostale kosovske Srbe, kako bi tog dana, stavili do znanja vlastima u Beogradu, ko je "glavni" i "ko se pita". Uz svesrdnu podršku americke vojno-obaveštajne mreže u Srbiji i na Kosovu, albanski separatisti nameravaju da ponove ono što su uradili 17. marta 2004. godine, paleci srpske kuce, pravoslavne crkve i manastire i ubijajuci Srbe, gde god su ih videli.

Mirnim izborima u Ukrajini održanim prvih dana novembra i konacnim razgranicenjem Novorusije od ove države, anglo-americki imperijalizam izgubio je teren za provociranje Rusije. Ali, ono što im nije pošlo za rukom u Ukrajini, pokušace na jugu Srbije. Dolazak Edija Rame, samo je prvi cin u tom scenariju.

Prilike na Kosovu su takve da je vreme za nasilje idealno. Americka ambasada u Prištini vec nekoliko meseci ucestvuje u opstrukciji formiranja vlade. Parlament lažne države ne može da se formira, nove izbore je teško održati jer su sukobljeni klanovi Hašima Tacija i Ramuša Haradinaja odlucni u nameri da idu do kraja, po cenu velikih sukoba. Rešenje za izlazak iz ove krize je napad na preostale Srbe na Kosovu.

Do kojih granica je ova kriminalna paradržavna tvorevina otišla, govori i podatak da je u toku istraga korupcije u Euleksu. Ogroman novac od albanskih narko-kartela je placen kako bi iz haškog zatvora bio osloboden jedan od OVK zlocinaca, Fatmir Ljimaj. Istragu vodi Britanac Kenet Din. Pitanje je hoce li ova istraga ikada biti obavljena kako treba. Americke obaveštajne službe, koje su i stvorile OVK, spremne su da brane svoje "cedo".

O cemu, u svetlu ovih dogadaja, Edi Rama i Aleksandar Vucic treba da pricaju? Dnevna štampa na albanskom u Prištini uveliko piše o tome kako ce Vucic i Rama potpisati nekakav sporazum o završetku auto-puta Priština-Niš, jer je autoput Priština-Tirana nekomercijalan. Tacnije, njime se ne ide u Evropu. Albanci traže izlaz ka severu. Na šta je sve Vucic spreman da pristane.

podeli ovaj članak:

Natrag