Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

U Čajetini su još u pripravnosti, da im Vučićevi ''biznismeni'' ne otmu zemlju

Zlatibore, štiti svoje gore

Može li predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović da sa saradnicima spreči otimanje zemljišta na Zlatiboru? Za sada je uspeo, ali Vučićeva kamarila ne miruje. Ona upreže specijalno tužilaštvo i svoje medije, da prljaju čoveka koji je zaštitio imovinu Republike Srbija, vrednu nekoliko milijardi evra. Dokle ćemo prljati čestite ljude, a hvaliti pljačkaše i otimače, iza kojih stoji premijer Vučić?

M. Hadžić

Na delu je osveta funkcionera SNS koji su uhvaćeni u najvećoj zloupotrebi u novijoj srpskoj istoriji. Radi se o poklanjanju državne zemlje privatnim licima.

Među glavnim likovima pojavljuje se Zorana Mihajlović, koja kao ministar potpisuje Rešenje o poništvanju odluka nekoliko institucija, i dodeljuje, bez naknade, ,,na lepe oci'' 2213 hektara na Zlatiboru, jednom privatnom licu. Na ovakav, u najmanju ruku nezakonit čin, nisu se oglasili ni premijer niti SNS, bilo kakvim saopštenjem.

Na insistiranje rukovodstva opštine Čajetina, na čelu sa njenim predsednikom Milanom Stamatovićem, kroz medije pre svega, ova rešenja su poništena. Ovde dodajmo i slučaj ,,Zlatibor turista'', javnog preduzeća čiji osnivač je opština, i koje se već 20 godina sprema za prenos u privatne ruke. Radi se o površini od oko 200 hektara banjskog dela Zlatibora, neposredno iznad jezera, u samom centru turističkog naselja na Zlatiboru. Sve te aktivnosti dešavale su se baš u vreme dok je Siniša Mali bio zaposlen u Agenciji za privatizaciju, a istovremeno zastupao firmu Miše Omege, koja je u privatizaciji i učestvovala.

Potrebno je bilo ispitati ulogu Siniše Malog u privatizaciji Zelenkade ( objekat koji pripada JP Pošta) i Zlatibor turista.

Sada, najviše zahvaljujući predsedniku opštine Čajetina Milanu Stamatoviću, rešenja o besplatnoj dodeli državne zemlje u oba slučaja su poništena, i u izveštajima stručnih službi ministarstva jasno stoji do kakve zloupotrebe bi došlo, i kakva neprocenjiva šteta bi bila naneta državi, da su rešenja ostala na snazi.

Sada, rešenja su poništena i vraćena na ponovni postupak. Konačna su, ali nisu pravnosnažna. Što znači da se daje mogućnost pokretanja upravnog spora, kroz koji se opet ostavlja prostor da se proces odugovlači i razvlači, u iščekivanju prilike da se promenom vlasti postave podobni poslušnici koji bi ćutali o zloupotrebama u gazdovanju državnim zemljištem, i vratili sporna rešenja uzurpatorima.

Zato je od izuzetne važnosti, smatraju u Opštini Čajetina, upozoriti javnost, nadležne institucije, ali i specijalno tužilaštvo, koje se sada, po nalogu SNS okomilo na predsednika opštine Čajetina, pre svega, kroz iznošenje neistina, pakovanje afera, i pokušaje diskreditovanja gospodina Stamatovića i opštine Čajetina, i omogućava da se ova pljačka veka i sprovede. U svemu ovome, očigledno je, učestvuje specijalno tužilaštvo, koje je pod direktnim uticajem Aleksandra Vučića.

Na ovom primeru opštine Čajetina, vidi se da, ako ukažete na korupciju i kriminal Vučićevih saradnika, dođete u situaciju da budete satanizovani od svih državnih institucija, medija koje su pod kontrolom Vučića, čak i tužilaštva.

U ovoj zemlji, sa druge strane, svako ko hvali Vučića može ,,do mile volje" da radi šta god hoće, ma koliko protivzakonito bilo.

Kriminalci, batinaši i zelenaši iz SNS miljea koji po Srbiji postavljaju predsednike opština, u Čajetini su ,,provaljeni" i naišli su na otpor, pa sad plaćenim tekstovima u zvaničnom glasilu SNS-a Kuriru, uz pomoć tužilastva, iznose neistine.

"Nas to neće zaplašiti, već ćemo i dalje nastaviti javno da ukazujemo, imenom i prezimenom, na afere funkcionera SNS i njihove veze sa kriminalom" - tvrdi predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović

Čovek koji je zaštitio imovinu države Srbije vrednu nekoliko milijardi evra, umesto pohvale, na stubu je srama. Bolje reći, na zubu Vučićevih pljačkaša. Nedajmo Zlatibor kriminalcima!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane