Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Bačka Palanka: "Džeparoši iz našeg sokaka", drugi deo

Predsednik radio po nalogu Poštara

Zbog velikog interesovanja u Bačkoj Palanci povodom teksta iz prethodnog broja Tabloida, pod naslovom "Džeparoši iz našeg sokaka", naš novinar je nastavio istraživanje kriminalnih radnji predsednika opštine Aleksandra Đedovca, koji se ovih dana poverio lokalnom biznismenu Dušanu Pilipoviću rekavši da ga je predsednik Vlade Vučić lično zvao i ponudio advokate koji će da tuže naš magazin. Palančani međusobno dele link sajta Tabloida, kako bi ga čitali i preko interneta a lokalne političke stranke su dale i saopštenja u kojima se bave tekstom iz Tabloida, a o njemu diskutuju i odbornici u skupštini opštine.

Piše: Arpad Nađ

O aferama gospodina Aleksandra Đedovca, koji se od početka osnivanja OO SNS predstavljao kao „legalista", mogao bi i roman da se napiše, jer je bio umešan u sve kriminalne radnje u Bačkoj Palanci.

Od kako je Đedovac (poreklom iz Doboja) postavljen na funkciju predsednika opštine, sve njegove kriminalne radnje je nameštao izvesni Miodrag Gruborović zvani Poštar, izbeglica iz Gline, koji je zbog dugova morao da pobegne iz Bačke Palanke u Novi Sad, gde je počeo da radi za najvišeg funkcionera SNS u Vojvodini, predstavljajući se lažno kao bivši radnik DB-a (valjda nekadašnje SAO Krajine), pa je čak postao i Predsednik Saveta za bezbednost okružnog odbora SNS.

Za kontakte sa pravosudnom mafijom i za pokrivanje kriminalnih aktivnosti, zadužen je jedan sasvim trivijalni lik, izvesni Milan Alanović. U Bačku Palanku je došao iz Novog Sada. Biografija načelnika Opštinske uprave može stati u pola rečenice: poznati prevarant koji je u nekadašnjoj SAO Krajina, radio u Centru za izbeglice, gde je uzimao po 100 ondašnjih maraka ljudima, pod izgovorom da će im "izvaditi državljanstva".

Aleksandar Đedovac je postavio za direktora Sportsko-rekreacionog centra Tikvara Darka Božovića, koji je, sudeći po diplomi, nekakav magistar rolera!? On ima i svoju privatnu agenciju preko koje pere pare već 15 godina. Božović je kupio pet čamaca, a šesti čamac sa motorom se ne vodi nigde na evidenciji i plaćen je 7.000 evra. Takođe, treba istać da Božović nije imao ni pare, pre direktorske funkcije, a sad se ponaša kao najveći biznismen u Bačkoj Palanci. Vozi neke nove motore na ekološki pogon, automobile, bahat kao da je oslobodio Palanku, a ustvari je došao iz Mostara i ne zna da sastavi ni prosto-proširenu rečenicu bez višesatne pripreme. Od svih "referenci", najvažnija mu je ona da je bio pomoćni trener proslavljenog trenera dr Dragana Kuburovića-Kubija...

Đedovac postavlja načelnika društvenih delatnosti Zorana Baćinu koji svako jutro pojede tri bureka, u 13 h, mešano meso, a posle podne dve kilograma jagnjetine. Naravno, na račun opštine. Baćina odlično sarađuje sa građevinskom mafijom o kojoj smo pisali u prošlom broju, a glavni saradnik mu je Marija Kolarov, načelnik građevinske inspekcije, koja ima preko 15 krivičnih prijava.

SNS je stranka kojoj su mnogi bačkopalančani verovali, na poslednjim izborima je osvojila 54% glasova, nakon izbora su primili u svoje redove sektu iz B.Palanke, kadrove DSS-a, ne zna se ko je u većem kriminalu učestvovao, počev od Steve Petrovića koji je kao tehnički direktor opljačkao Dom zdravlja a danas radi u opštinskoj Biblioteci i niko ne zna šta radi ni kad dolazi na posao.

Ličnost koja nastavlja da iznenađuje Palančane je svakako i Đorđe Višekruna koji je pre nedelju dana postavljen za rukovodioca sektora za opšte poslove u Vladi Vojvodine, a istovremeno je već dva meseca u Beogradu, gde mu je majka operisana savremenom i ekstremno skupom metodom a prijem je lično naredio Aleksandar Vučić...Izgleda da je u najavi i nova koalicija Pajtić-Vučić, čija je tajna veza ovaj omladinac. Poznati legalista iz DSS-a Aleksandar Matić, bivši načelnik SUP-a, koji je upropastio SUP Bačka Palanka, postavljen je za direktora Poslovno proizvodnog centra, krajem oktobra 2015. je sa računa ovog javnog preduzeća platio salonu Kaza Italija nameštaj za novu privatnu kuću

Predsednika opštine Aleksandra Đedovca u vrednosti 3.000 evra. Pod pritiskom narkomana i biseksualca i Vulinovog kupler-majstora, Predraga Peđe Vuletića (Pokret socijalista).

Predsednik opštine, Aleksandar Đedovac, zvani Aca Lažov (SNS) smenio je sve ljude iz Socijalističke partije Srbije, nakon teksta u prošlom broju Tabloida i postavljen je novi načelnik iz Pokreta socijalista. Iz poznatih razloga samo predsedniku opštine smenjena je načelnica za finansije i postavljen izvesni Prpa, koji je promenio sve partije do sada, poznati narkoman koji je u svojoj mračnoj biografiji imao i dva pokušaja silovanja.

SNS je na poslednjim izborima osvojila 54% a sad je pitanje na lokalnim izborima da li će proći cenzus jer za tri godine vlasti ništa nije urađeno, osim kriminala i korupcije.

(U sledećem broju, o Slobodanu Škoriću i Miletu Kolaru i njihovoj "ekipi" koja je 25 godina pljačkala opštinu Bačka Palanka)

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane