Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Prokleta je Amerika

Milovan Brkić

Zamenik premijera Rusije Dimitrij Rogozin stigao je 10. januara u Beograd, u zvaničnu posetu. Sa njim je razgovarao premijer Srbije Aleksandar Vučić. Njegova Velika propaganda laži jedva da je zabeležila ovu, za Srbiju izuzetno značajnu posetu, mada se i poseta Bantu crnaca, satima prikazuje na RTS-u, Pinku...

Sjedinjene Države se i dalje ponašaju kao da su gospodar života i smrti na planeti. Srbija je jedna od država koje je Ujka Sem uzeo na zub. I kao da nam nema spasa.

U Tabloidu smo objavili svedočenja američkih obaveštajaca koji su, za račun svoje Vlade, kao ekonomske ubice razarali male države, postavljali vlade, ekonomski ih potpuno sravnile sa zemljom. Počev od Hondurasa, Paname, Srbije, Libije, Iraka, Sirije... do Ukrajine.

Iako i u dvorištima Ujka Sema ne cvetaju ruže, njihova Vlada i dalje caruje po svetu. Ili, bolje reći, pokušava, mada je ispred nje, na megdan, stala jedna moćna vojna sila. Ruska Federacija. Njena vojna sposobnost plaši generale Sjedinjenih Država, koji trezveno rasuđuju. Isto tako misli i američka politička, kulturna i obaveštajna elita. Ali...

Nakon što su oborili s vlasti Borisa Tadića, koji je platio ulazak Baraka Huseina Obame u Belu Kuću, doveli su na vlast Aleksandra Vučića.

Četvrta je godina kako on satire Srbiju. Pljačka, razara njenu ekonomsku i odbrambenu moć, zdravstvo svodi na nivo iz devetnaestog veka...Iz sve snage nastoji da nam reciklira istoriju, kulturu, veru...Na sva usta vređa građane.

Ovaj zločin Vučić čini pod kapom američkog ambasadora u Beogradu Majkla Kirbija. Pravdajući ''uspešnost Vučićevih reformi", koje su Srbiju ostavile bez najmanje milion stanovnika, ambasador je pohvalio Vučićev rad, napominjući da mu nije lako, jer su Srbi šizofren narod, kome je srce na istoku!

Suprotno mišljenju gospodina Kirbija, američki centri moći srpskog premijera opisuju kao opasnog ludaka. To se videlo i nakon njegovih prošlogodišnjih poseta Vašingtonu, u kojima je tretiran kao plemenski poglavica. Isto kao što i nas tretiraju.

Tokom novembra i decembra prošle godine, u nekoliko navrata, američki ambasador Kirbi je, što u direktnom što u indirektnom obraćanju, saopštio Aleksandru Vučiću: "Amerika ne radi protiv vas, Amerika ne ruši vašu vladu...", povodom njegovih tvrdnji da "neke zapadne zemlje rade na obaranju Vlade Srbije". Zašto bismo radili protiv njega, zašto bismo obarali njegovu vladu, čudio se Kirbi. Isto to je ponovio i 5. januara, ove 2016. godine, pa su mediji objavili i njegovo ponovljeno pitanje: Zašto neki misle da rušim Vladu Srbije?

Ni surovo bombardovanje Srbije, koje je tadašnji predsednik Klinton naredio, pod snažnim pritsikom premijera Tonija Blera i gospode iz London sitija, ni otimanje Kosova, ni surovo pljačkanje Duvanske industrije iz Niša i Vranja, Železare Smederevo...nisu toliko promenili svest kod građana Srbije, kao što je to učinio gospodin Kirbi. On je svojim ponašanjem prikazao Sjedinjene Države kao zločinačkog okupatora, koji nam je nametnuo opasnog ludaka i kriminalca, koji pustoši Srbiju, kao njen ekonomski ubica.

I sam Vučić priznaje da 90 odsto građana ne podržava njegove reforme. Osim g. Kirbija.

Uvidevši da je američka spoljna politika namerna da sa lica zemlje sravni Srbiju, čak i oni kojima je Klintonova vlada natrpala puno novca u džepove, shvataju da nam Vašington želi smrt, kao što je to shvatio i pokojni Đinđić.

Nada najvećeg dela građana Srbije okrenuta je prema Rusiji, koja nas je uvek uzimala u zaštitu, a naša državna elita se uvek kurvala sa onima koji su nas bombardovali, tlačili, pljačkali, zalagali naše živote za svoje ciljeve.

Hvala mu, makar na tome. Shvatili su to i u Vašingtonu, pa nam šalju novog protektora, Skota, koji će i za Vučića poneti bič.

Prokleta je Amerika. Pročitajte tekstove iz ovog broja. Shvatićete i zašto.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane