Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Pismo iz Doma zdravlja Savski venac u Beogradu o teroru koji nad zaposlenima sprovodi partijska direktorka

Kadar iz partije, kum iz BIA-e

Magazin Tabloid dobio je pismo iz Doma zdravlja Savski Venac u Beogradu, koje je potpisala Zorica Perić, zaposlena u ovoj zdravstvenoj ustanovi i koja je u svom obraćanju javnosti opisala nasilje, primitivizam, bahatost i druge "vrline" koje poseduje direktorka, koja je postavljena na ovo mesto prošle godine. naime, uprkos odmaklim godinama i činjenici da je promenila više stranaka poslednjih godina, to je ne ometa da svoj "mladalački" aktivizam pokaže i kao kadar Srpske napredne stranke koja je i postavila na tu funkciju

......

Pišem Vam u ime zaista obespravljenih zaposlenih u Domu zdravlja Savski venac u Beogradu, jer smatram da ste redakcija koja nepristrasno može proceniti i pisati o zaista čudnim događanjima u našoj ustanovi. Nudim Vam kontakt ( broj mobilnog na kraju) i činjenice po stavkama, pa Vi procenite dalje.

U šezdeset godina postojanja prvi put je juna prošle godine u Domu zdravlja Savski venac u Beogradu, na mesto direktora dovedena osoba koja nije član kolektiva. Reč je o doktorki Dubravki Miljuš (61) funkcionerki Srpske napredne stranke, koja od dana dolaska na ovu funkciju vrši direktan mobing nad nama zaposlenima.

Kod nas je došla sa mesta direktora Studentske poliklinike u Beogradu, gde je prvo bila kadar Liberalno - demokratske partije Čedomira Jovanovića, a kad su oni izgubili vlast, prešla je u Dinkićev G 17 plus. Njihovim padom prelazi kod novih pobednika u Srpsku naprednu stranku.

Prilikom dolaska, prvo nam se obratila rečima da je došla da "počisti'' neradnike, jer tako želi SNS. Odmah je spomenula i "kuma iz BIA'', tek da nam stavi do znanja o svojoj tajnoj snazi! Sa njom dolazii ,,specijalni savetnik'', izvesni Milan Beslać, koji je ekspert opšte namene: za pravo, ekonomiju i javne nabavke. On je zaposlenima i noću slao mejlove, da do ujutru spreme razne izveštaje. Zaposlene naziva kriminalcima, špijunima, barabama...

Direktorka i ovaj njen savetnik menjaju sve načelnike službi, bez rešenja razmeštaju zaposlene ali i na mesta gde pre toga nikada nisu radili. Takođe, razmeštaju i lekare koji godinama imaju svoje pacijente u druge zdravstvene stanice. Pa penzioneri i ostali pacijenti žestoko protestuju jer sada kilometrima dalje idu do svojih stalnih lekara. Tri poznata lekara (Macura, Pejović i Paunović) zbog tog skandala daju otkaze, ali ni to nema odjeka. Promenila je kompletan Nadzorni i Upravni odbor, kao i Stručni savet i dovela neke svoje kadrove.

Jedna koleginica zbog mobinga direktorke i savetnika već četiri meseca ide na dnevnu terapiju u psihijatrijsku bolnicu u Kliničkom centru. Direktorka Miljuš za poslednjih šest meseci menja tačno deset vozača službenog automobila. Prvo trojicu stalno zaposlenih vozača Doma zdravlja, a onda još sedmoricu iz neke agencije koja iznajmljuje vozače. Navodno, svi je špijuniraju, a u stvari zatire tragove lokacija gde je razvoze nakon posla.

Naravno, ovo je samo deo onoga što radi zaposlenima direktorka koju je u ovu zdravstvenu ustanovu dovela Srpska napredna stranka, a sve Vam mogu dokumentovatii lično izgovoriti pred novinarom i foto-reporterom.

podeli ovaj članak:

Natrag