Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Gotov(o) je!

Milovan Brkić

Ko laže taj i krade. Ko krade taj i ubija, stara je izreka čiju istinitost potvrđuje svojim nedelima i srpski diktator Aleksandar Vučić.

On je laž, kao način života, usavršio u školi kod kuma Vojislava Šešelja. Tu je i iskustva u krađi sticao, a sam ih je osmislio, do brutalnosti.

Iza Vučića, kao lažova i lopova, još dok je bio Šešelj mali, ostalo je puno krvi. Od Vojina Vuletića, Mirka Vujčića, pa do Slavka Ćuruvije, kome je javno pretio osvetom i smrću, što se i obistinilo, a čijeg ubicu su istog dana, na Veliki Petak, u Klubu poslanika, isplatili cifrom od 70 hiljada maraka Milutin Mrkonjić i Milovan Bojić, i danas Vučićevi prijatelji.

Već četiri pune godine šizofreni Vučić nas laže po nekoliko sati dnevno. A, i krade svakog dana, sve što stigne.

Na kraju je odlučio da na bestijalan način pokrade izbore. Oni su bili nedomokratski, jer je svakog dana, u izbornoj kampanji otvarao kamen temeljac neke fabrike, koje nikada neće biti završene. Fabrike koje će zapošljavati srpsko belo roblje, bez sindikalnih prava i sa platom od po 200 evra, a strane bogataše će častiti parama iz budžeta, otimanjem od gladnih građana.

Kada se izrazila javna sumnja u njegovu krađu izbora, on se razbesneo, rekavši da će sada ONI da broje glasove, pa će da se vidi ko je od opozicije prošao! Po svom starom šešeljevskom udvorištvu prema moćnicima, Vučić je odlučio da iz parlamenta otera koaliciju DSS-Dveri, tvrdo verujući da će mu se, konačno, obratiti sa čestitkama i američki ambasador Kajl Skot. Ova koalicija je jasno opredeljena protiv ulaska Srbije u NATO i u Evropsku uniju. U sebi je likovao, koliko je pametan i vešt. Pustio je psa Đukanovića da laje protiv Rusa, optužujući ih za puč protiv Vučića.

Znao je Vučić da je ruski ambasador Čepurin antisrpski raspoložen, i da onaj koga je poslao u Srbiju učinio nam je medveđu uslugu. Znao je da će se sve oćutati, jer u koaliciji sa njim je i Nenad Popović, čovek koji ide na molitvene doručke, a u Rusiji ima veliki biznis.

Ali, prevario se.

Kada su se u subotu, na protestu pred zgradom gde krađu sprovodi RIK, pojavili i predstavnici još tri koalicije, koje su ušle u parlament, snažno podržavajući pokradene kolege, Vučić je shvatio da je opkoljen. Pao je u tešku depresiju, od koje ga spašava nanovo pojavljivanje pred te-ve kamerama po nekoliko sati i za uskršnje praznike.

On je toliko zadužio Srbiju i uništio njenu privredu, kao, može se slobodno reći, nijedan diktator u svetu! I njemu, miljeniku MMF-a i Svetske banke, poslat je suprevizor Miroljub Labus, da proveri gde su otišle pare iz kreditnih linija. Dakle, od MMF-a i Svetske banke za Vučića više nema para. A on voli da se zadužuje. Nije uspeo da u subotu, 30. aprila isplati plate zaposlenima u javnom sektoru, jer je račun budžeta blokiran! Nema više od koga da krade. Penzije i plate je sveo na po 200 evra. Jača komunalnu i partijsku policiju, ali i njih neko mora da plati. Redovnu policiju ne može da održava, vojsku je zgazio...

U danima koji su pred nama, Vučića očekuju teška iskušenja. U opoziciju odlazi i SPS, i on namerava da bez odlaganja uhapsi Ivicu Dačića, da opravda predaju Kosova. Da krivicu za sve svoje neuspehe svali na njega.

On sve nudi, ali podrške iz inostranstva neće biti.

Urušena je Vučićeva nadobudnost, srušen je mit o njemu kao jakom čoveku u regionu, kao miljeniku Angele Merkel, Amerike, engleskih obaveštajnih službi, Izraela, Bakira Izetbegovića...

Vučić je svoju vlast zasnivao na potpunom medijskom mraku i mlakoj opoziciji u Skupštini. Ta slika se promenila. Opozicija u Srbiji se uspravila. Gledajte TV N 1 i Sputnjik, obavestite se o njegovoj brutalnosti i argumentima opozicije.

Već je počelo bežanje od Vučića. Na kraju će ga uhapsiti samo sa Nikolom Petrovićem, šizofrenikom i lopovom koji je mnogo doprineo njegovom ludilu i pljačkanju.

Gotov(o) je.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane