Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ugašen

Milovan Brkić

U petak, 22. jula, u kasarni u Pančevu, u farmericama, patikama i sakou, Aleksandar Vučić je, okružen vojnim specijalcima, saopštio, vidno uznemiren i uplašen, da se povlači! Nema ništa od 200 stranica ekspozea, nema ništa od jutarnjeg primanja građana, neće uskoro biti svakodnevnog pojavljivanja na te-ve ekranima...Pomislio sam da je u Srbiji izvršen državni udar, ali, kada sam iza Aleksandra video nesrećnog generala-gnjidu Dikovića, shvatio sam da je Vučić sam objavio svoj kraj.

Rekao je Vođa nekoliko teških istina. Prvo, da ga teraju inostrani centri moći da formira Vladu, iza koje on ne bi mogao da stoji. Dakle, on je i ranije samo izvršavao naloge onih koji su ga danas ugasili. Dodao je da će neko drugi formirati Vladu Srbije, koga on predloži. Dakle, ostaje Juda i nakon što je ugašen.

Aleksandar se prošle nedelje žalio kolegi iz Podgorice da je u velikom strahu, i da se plaši za život!

Ima imanje u Urugvaju, ali ne može da utekne. On, Andrej, brat po majci i zvanični otac Anđelko puni su para. Ipak, svi njegovi računi u inostranstvu su pod prismotrom. Očas će biti blokirani. Vođa je pokušao da preko Blagoja Spaskovskog, kome je za potrebe RT Bor dao iz budžeta oko pola milijarde evra, da transakcijama stvori pare koje bi ga spasile, i sa kojima bi mogao da utekne. Ali, oni koji su ga doveli, osudili su ga da ostane u Srbiji, do sudnjeg dana. On mora gladnim i raspamećenim građanima biti ponuđen kao žrtva. Kriv je on, a ne oni kojima je davao poslove, teritoriju, uzimao loše kredite, delio sa njima proviziju, pljačkao donacije, humanitarnu pomoć.

Tužan kraj jednog šizofrenika.

Ipak, on se kurobeca. Pokušava da poživi na slobodi još neki mesec, pa njegov brat po dupetu Vulin najavljuje da neće podržati novu Vladu, ako nema Vučića. Ostali ćute, znaju da je kraj Vučićev neminovan.

Počelo je pranje ruku i tuširanje. Prva je to osetila Ljiljana Smajlović, i dala ostavku, a onda je tražila da je kolege, kao žrtvu, opet vrate na mesto na kojem je dobijala mesečno, za podršku Vođi i njegovoj tiraniji, po deset hiljada evra.

Željko Mitrović, jedini uhapšenik koji je na slobodi, biće zaštićeni svedok. Vučić mu je uzeo ženu, televiziju, imovinu, i sa ekrana programa njegove televizije vodi najbezočniju kampanju u svoju korist. Vučić uzima prihode sa TV Pinka a Mitroviću ostavlja dugove. On će biti zlatni zaštićeni svedok koji će Aleksandru doneti dvadeset godina robije.

Panika je među naprednjacima. Očekujem da će u septembru otvoriti tri stadiona. Na Partizanov stadion će odvesti sve one koji su falsifikovali diplomu srednje i osnovne škole, na Zvezdin, one koji su falsifikovali diplome više škole i fakulteta, kao i uverenja o osuđivanosti. A, na stadion OFK Beograda, sprovešće lažne doktorante, vlasnike master diploma, magistarskih i doktorskih disertacija.

Očekujem da će biti pušteni istog dana, sa kaznom od šest meseci društveno korisnog rada, na poljima PK Beograd, na čišćenju reka, kopanju kanala i drugim radnim akcijama. Moj plan, kao budućeg ministra unutrašnjih poslova je neobičan. Dugoprstaše iz svih DOS-ovih vlada pozvao bih na razgovor. I dogovor. Evo papir, napišite gde su pare. Deset odsto ostaje Vama, ostalo državi. U budžet, da se nahrani gladni narod i vrate kamate od uzetih kredita. Nema kazne, nema mučenja, suđenja, zatvora...Kratkim saopštenjem tužilaštva, obavešteni bi bili građani da su taj i taj, priznali izvršenje krivičnog dela, da im je uzet novac, nekretnine, preduzeća, da je vraćeno u državni budžet, da je sve javno, da se može videti na adresi toj i toj.

Vučić je tvrdio da je on tvrd pregovarač. Nikom ne popušta. Zabavljao je one koji su ga proizveli. Sada je olabavio. Smalaksao je. Ali, i labavi može da zabavi! On služi za zajebanciju onima koji su odlučili da ga ugase. A, oni uvek ugase one koje su od ničega stvorili, i u životinje pretvorili.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane