Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Razbojnici

Privatni izvršitelji imaju neograničena ovlašćenja

Vučićeva ajdučija

M. Hadžić

Srbija je dobila i privatne izvršitelje, kao armiju Vučićevih pljačkaša. Ministarstvo pravde je ''odškolovalo'' i promovisalo proverene sledbenike Srpske napredne stranke u surove haračlije.

Prvo su haračlije, za polaganje ispita i dobijanja licence, uložili po najmanje 50 hiljada evra, a onda im je omogućeno da skidaju sa leđa sirotih građana i ono malo kože. Da im dušu vade.

Kao jastrebovi, privatni izvršitelji su ''krenuli u narod''. Milioni predmeta gurnuti su im u ruke. Infostan, elektrodistribucije, pošte, banke...

U službama javnih preduzeća pišu platne naloge, sa pečatom privatnih izvršitelja i šalju dužnicima svojim. Potom, ni časa časeći, izvršitelji pišu zabrane bankama da oglobljenom isplaćuju novac koji pritekne od mršavih plata.

Samo u Republičkom fondu penziono-invalidskog osiguranja Srbije pod blokadom je preko 700 hiljada penzija! Dugovanja za struju, infostan, dugovanja po raznim osnovama, plene se od penzija koje su manje od zagarantovanih zarada. Uzimaju, ne pitaju.

Koliko je penzionera ostalo bez penzije, jer dve trećine izvršitelji uzimaju? Nije ni važno da li dug postoji, važno je da para pada. Kada dobiju po 20.000 predmeta od javnih preduzeća, izvršitelji dobiju novac za sastav predloga za izvršenje, koje su napisale službe tog preduzeća. Pola para izvršitelj dobrovoljno daje naprednjacima, njihovim direktorima, kao donosiocima posla.

Stari, iznemogli penzioneri nemaju snage da traže pravdu, da pišu žalbe, da plaćaju advokate. Izvršitelji uzjašu i nema spasa. Kreću kao ajkule. Plene svu imovinu, njivu, usisivač, tegle, cipele. Policija im pruža asistenciju. Prodaju njivu za sto evra, kravu za 100 evra, a sve prodaju za 500 evra duga. Kuću prodaju za tri hiljade evra. Marš na ulicu!

Izvršitelji imaju, praktično, neograničeno ovlašćenje. Mogu da traže da vas policija lovi, da Narodna banka Srbije, poreska uprava, sve službe, dostavljaju sve podatke o vama. Nije važno da li ima nalog za prinudno izvršenje, važno je da u praksi privatni izvršitelj može da sve o građaninu zna. I da upotrebi i zloupotrebi te informacije.

Dragana Stojkov je jedna od tih surovih izvršitelja. Ona je, ustvari, gospođa čistih ruku. Ona ima svoje službenike koji rade taj posao. Ona je, ustvari, vlasnik kompanije.

Mirsad Selmanović je korisnik socijalne pomoći. Slobodan je umetnik. Hijene koje mu šalje gospođa Stojkov često dolaze na vrata njegovog skromnog stana, da mu otmu krevet, sto, kašike i viljuške. Na kraju, kada je otišao da podigne socijalnu pomoć, koju je dobio za prehranu, ceo iznos je blokiran! Po nalogu izvršitelja Dragane Stojkov. Socijalna pomoć nije prihod, ne može biti ni predmet oporezivanja

Ali, šta to važi za gospođu Stojkov. Mirsad Selmanović je primoran da moli za hleb, da bi preživeo.

Milioni ljudi strepe da im pred kuću ne dođu policija i izvršitelj. Postoje dve mogućnosti: da se ubiju, ili da ubiju izvršitelja. Krivične prijave protiv čelnika Ministarstva pravde zbog korupcije oko polaganja ispita za izvršitelje, tužilaštvo je odbacilo. Prvi za hapšenje je bio Dejan Đurđević, Vučićev intimus iz kreveta, koji je na čelu Republičke izborne komisije. Ko njemu da sudi.

Na pitanje novinara zašto pleni građanima i socijalnu pomoć, gospođa Stojkov odgovara: "Boli me dupe, neka crknu". Da, to je danas Vučićeva Srbija. I biće dok se desetak izvršitelja ne zakoprca u lokvi krvi, kada krenu u hajdučiju, u otimanje crnog ispod nokta.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane